Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Május végén, 24-28, de addig még pontosan ki lesz írva, várunk Téged is a csapat, és Er5 talira! Remélem, el tudsz jönni majd! A helyszín Bükkzsérc, Eger mellett van.
De ronda kék motor!
sziasztok!

Nem fogok eltűnni innen, csak azért mert megvan a motor. :)
Jó kis gép, de egynelőre csak korlátozottan tudom használni, mivel a jogsi még késülőben van. Ezzel szeretnék menni majd rutinra és forgalmi vizsgára is. Így hogy megvan legalább lehet gyakorolni.
Egyenlőre annyi tudok mondani hogy nagyon jó. Két emberrel is mentem vele és úgy is szépen húz...kell kapaszkodni... :)
A motor a meghirdetett állapot szerint volt! Nem tudtam mibe belekötni, csak a tankon van kisebb horpadás. Semmi más, minden tökéletes. Vezetett szervízkönyv, stb. A legutóbbi szervíz óta 1000kmt ment+500amíg hazahoztuk. Volt olajcsere, olajszűrőcsere, levegőszűrő csere, új gyertyák stb. Többet csak később, he lesz valami hosszú táv...

állat!
Guszti ismét simulhat asszony feneke alá!
Még a rögöt is hitelbe veszem hozzá, meg a madzagot, amivel odakötöm magam.
Papucsos tudna mesélni az "olcsó", szalonban vásárolt esőruháról.

Én megmondom a tutit: munkaruházati bolt, 2 éve 2.400 Ft-ért vettem két részes esőruhát, kéket, mint a motorom volt.
Nagy, XL-es méretben, hogy rá tudjam húzni a motoros szerkóra.
Abszolút vízhatlan, egy igazi szauna.

Most nem találom sehol a lakásban, de egye fene, veszek még egyet.
csörögj csak tesó bátran
Hehehe- szivinnyó majd ad Neked tesóm! Hétvégén majd rátok csörgök!
ülés, tank, oldalidomok, lábtartó, láncvédő és légszűrőház...utána hegesztés, csiszolás, festés..törlés nővérke, szívás és összerakás (jajj, csak szivinnyó meg ne tudja... ) de hát egy kawasakiért mindent
Itt is van pl!

Aztán eső védő csizma szokott lenni pl. a Lidl-ben is az is jó- és nem drága. Általában minden motoros boltban van rá valamilyen változat!
Ja! Itt dumál a hiteles szarjaival!

Éjjen!
Mennyire kellett szétszedni?
Milyen listára? A Kilövendő állatok közé?
Hát leginkább esőruhát!
A cipőre és ruhára is vannak alternatív megoldások, ez útban a tavalyi diszeli talin készült. Sly tesón egy sima kukás zsák látható- átalakítva- a cipővédőnk meg magáért beszél!

Összköltsége kb 200 ft...
köszi a szurkolást, a műtétet sikeresen elvégeztük, gusztika ismét ép és egészséges
Én is így szoktam.
Hitelbe?Röghözkötött!
Hogy jöjjön valami jó is tőlünk...

Beszartok.... nyomd meg és jön a dráma

http://youtu.be/316AzLYfAzw
A tegnapiért elnézést kérek.Elgurult a nyugtatóm.
A majmot felvettem a listára.
Hogyan szerezhetném el azt a sisakot tőled?
Ma úgy eláztam mint a sz*r.
Ti milyen ruhát használtok eső ellen? Van olyan ami a cipőt is védi?
Valami ilyesmi kéne csak vékonyabb, motorosabb stílusban , amit csak felhúznék gyorsan a normál cuccomra, villámgyorsan, mint valami tűzoltó.
A mai tapasztalat azt mutatta hogy felül nincs nagy gáz, a kabát megvéd, meg leveszem oszt ráér ott száradni a melóhelyen, de a cipő+láb kapja az ívet rendesen.
Igen ezt a részt nem említettem. Ezen már a hozzászólás megírása után gondolkodtam el én is. Vannak olyan dekor csíkok amik nyúlnak. De szerintem ahhoz, hogy egyenletesen tud nyújtani sok gyakorlat vagy valami segéd eszköz kell. Esetleg ha született tehetség valaki akkor elsőre tökéletes lesz. Még az segíthet sokat ha a kerék éppen nincs a gépben pl.: gumicsere alkalmával.
Nekem olyan ajánlott még egy helyi festő srác akinek nagyon jók a referenciái, hogy lehet lakkozni a felni 1-2 sorral. Így elég tartós lesz a csík és könnyebb tisztítani.