De igen.Nem túl kicsi a csomag.Az Ernő ülése alá nem fér be.A nadrág se.Mi kettőt hordunk magunkkal.Az már igényel helyet.Ennek ellenére ajánlom kétrészes ruhát mert sokkal könnyebb beöltözni.Az utasnak van a sárga,nekem a zőőőd.Nem keverjük össze és amúgy őt kell észrevenni a z ellenségnek.Előre meg figyelek én.Az árát nem tudom már de 4-nél nem volt több.
Simán jó a munkavédelmis cucc.
A naci kicsit szűk a koptatós bőrnacira de ki lehet birni.Nem fogok térden csúszva menni sosem.
A csizma védelmére teszkós zacsi.Kesztyűre sem rossz de nem fog birni annyit.
Ha tényleg veszel, csinálj már egy fényképet, hogy milyen, meg hogy néz ki rajtad! Nekem is kéne, de pokoli áruk van! Kb. 6-ért érné meg egy egyrészes nekem, annyit még jószívvel kiadnék, vagy mondjuk8 ha fényvisszaverős láthatóságis sárga!
és akkor most ismét belekezdek a szokásos szombat esti monológomba:
zongorista bulizik, kisöccá alszik, én pedig itthon kortyolgatom a jó kis mentes sörömet.........
Ammilyen?
Legalább két tárcsa és minimum 4 dugós nyereg ami miatt belekezdenék és alapfeltétel hogy a donoralkatrészek gombokért legyenek.
Én motort cseréltem és nem bántam meg.
Mást sokat nem tudsz csinálni egy egytárcsásra tervezett rendszerrel.Jó,minőségi fékbetét,cserélt folyadék,tiszta munkahenger.Ha ez nem kielégítő max még egy fém fékcső.
Ez ami a motorcsere előtti próba ésszerűen.
Kerék,teló,alsó-felső villhíd,féknyergek,tárcsák,tengely,felső munkahenger,fékcsövek csere.
Mondjuk egy Z750R-ről.
Ha megelégedsz egy rosszabb de két tárcsás verzióval akkor bejöhet ER eleje is.
A naci kicsit szűk a koptatós bőrnacira de ki lehet birni.Nem fogok térden csúszva menni sosem.
A csizma védelmére teszkós zacsi.Kesztyűre sem rossz de nem fog birni annyit.
Beszéltem Zongoristaval, jól elvan!
egészségedre drága zimmedli
én a kupica pálinka, vacsora, gyerekfürdetés után leülök a laptop elé és filmet nézek. Vagy motorokat.
zongorista bulizik, kisöccá alszik, én pedig itthon kortyolgatom a jó kis mentes sörömet.........
GPZ 500-zal "tele" vannak a bontók. Duplatárcsás nem tudom hány dugós. De biztos erősebb mint a széria ER-5 fék
Legalább két tárcsa és minimum 4 dugós nyereg ami miatt belekezdenék és alapfeltétel hogy a donoralkatrészek gombokért legyenek.
Én motort cseréltem és nem bántam meg.
Ez ami a motorcsere előtti próba ésszerűen.
Mondjuk egy Z750R-ről.
Ha megelégedsz egy rosszabb de két tárcsás verzióval akkor bejöhet ER eleje is.
ER5-ösre lehet valamilyen másik motornak az erősebb fékeit rárakni? ha igen milyenét?