Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De igen.Nem túl kicsi a csomag.Az Ernő ülése alá nem fér be.A nadrág se.Mi kettőt hordunk magunkkal.Az már igényel helyet.Ennek ellenére ajánlom kétrészes ruhát mert sokkal könnyebb beöltözni.Az utasnak van a sárga,nekem a zőőőd.Nem keverjük össze és amúgy őt kell észrevenni a z ellenségnek.Előre meg figyelek én.Az árát nem tudom már de 4-nél nem volt több.
Jogos, de ülés alá a csak a nacim fér be....azonban.... ha messzebb mész, úgyis tanktáska, vagy tatyó....jut eszembe, neked meg ott a doboz is
Louisban vannak jók, és nem túl drágák...
Simán jó a munkavédelmis cucc.
A naci kicsit szűk a koptatós bőrnacira de ki lehet birni.Nem fogok térden csúszva menni sosem.
A csizma védelmére teszkós zacsi.Kesztyűre sem rossz de nem fog birni annyit.
Nem vastagok ezek a munkavédelmi cuccok? Mert úgy hallottam, a motoros változatok vékonyak, jól tárolhatóak...
Ha tényleg veszel, csinálj már egy fényképet, hogy milyen, meg hogy néz ki rajtad! Nekem is kéne, de pokoli áruk van! Kb. 6-ért érné meg egy egyrészes nekem, annyit még jószívvel kiadnék, vagy mondjuk8 ha fényvisszaverős láthatóságis sárga!
Erre célozgattam magam is.
sirály...nem volt esetleg a nővérke a háttérben?
Jó az a fék, ha akarsz eljátszhatsz a fékbetettel...
Szegény Krisztim!
Beszéltem Zongoristaval, jól elvan!
akkor majdnem egy cipőben járunk...csak te alkohollal nyomod, én meg mentessel
egészségedre drága zimmedli

én a kupica pálinka, vacsora, gyerekfürdetés után leülök a laptop elé és filmet nézek. Vagy motorokat.
és akkor most ismét belekezdek a szokásos szombat esti monológomba:
zongorista bulizik, kisöccá alszik, én pedig itthon kortyolgatom a jó kis mentes sörömet.........
Neméri meg a befeccölt melót.KB sv nél kicsit rosszabb szint.............kisebbek a tárcsák.
Megyek a városba.. nem akarok parttalan vitába kezdeni

GPZ 500-zal "tele" vannak a bontók. Duplatárcsás nem tudom hány dugós. De biztos erősebb mint a széria ER-5 fék
Ammilyen?
Legalább két tárcsa és minimum 4 dugós nyereg ami miatt belekezdenék és alapfeltétel hogy a donoralkatrészek gombokért legyenek.
Én motort cseréltem és nem bántam meg.
GPZ 500 eleje kell bele..
Mást sokat nem tudsz csinálni egy egytárcsásra tervezett rendszerrel.Jó,minőségi fékbetét,cserélt folyadék,tiszta munkahenger.Ha ez nem kielégítő max még egy fém fékcső.
Ez ami a motorcsere előtti próba ésszerűen.
Ennyi macerával akkor a motort cserélném inkább másikra.
Kerék,teló,alsó-felső villhíd,féknyergek,tárcsák,tengely,felső munkahenger,fékcsövek csere.
Mondjuk egy Z750R-ről.
Ha megelégedsz egy rosszabb de két tárcsás verzióval akkor bejöhet ER eleje is.
Egykönnyen biztos nem.
Sziasztok!

ER5-ösre lehet valamilyen másik motornak az erősebb fékeit rárakni? ha igen milyenét?
Akkor bocsánat!
Húzz Té is Lidlis szatyortot a lábadra, az sokkal jobb, és az is vízhatlan!
ja vagy úgy..