Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem a beázás a gond vele.Valami rettentő bumfordi.Szörnyen néz ki.Nem érzem biztonságosnak benne a motorozást.
beázott a lidlis esőcsiszma? ha jól emlékszem, nekem is onnan van...de még nem kellett használni
miről nem szabad tudnom? milyen nővérke?
jajjj, de szőke vagyok....
mindig csak a szex és a testiség....
Nem a csizma nyikorog, hanem az ízületeid De la Mancha!
Igen a munkaruházati a jó megoldás.Az garantáltan vízálló.Volt balszerencsém tesztelni egész napos esőkben is.Csak a csizmavédővel nem vagyok megelégedve.(Lidl eksőn)Majd még keresgélek.
Nem jól emlékszel.O Star a márkája.Speed csizma de csak ennek volt olyan a kialakítása,hogy a bőr nadrág szárát befogadja.Nagyon komoly védelme van és gyalogolni is egész jól lehet benne.Ami a túrákon azért nem árt.Hegyeket várakat megmászni nem élmény rossz csizmában.Viszont a bokarészen lévő csúszó megerősítések idegesítően nyikorognak.Ezért ilyet ne vegyél!Én sem fogok többször.
Parabellum!
Ha jól emlékszem neked Forma csizmád van vagy volt. Tudnál pár tapasztalatot írni róla? 20.000 ért van egy új eladó a környéken, gondoltam egy kis info jól jön
Még jó, hogy nem látta, hogy mit írkált a zongorista, a nővérkével való sztoriról!
De mi rendesek vagyunk, nem áruljuk el!
Őőő izé, asszem...
de=Te

a helyzet nagyon izé...

(KFT-Elizabeth)
azt, hogy Zongorista is hozzád fog simulni, csak odagondoltam, de kacér nő!
Köszi az infót
Jó is az a röghöz kötés.Mert ismered a mondást:amelyik népnek nincs múltja(rögje)annak nincs jövője sem.Vándoroljanak csak a cigányok
Na megtaláltam a régi e-mailem: 2010 ben vettem itt a felnicsíkot:

www.motormatricak.hu
Grat a motorhoz

De azért csak óvatosan vele
Én a kelo-motornál vettem a 4200 forintos csodát tavaly, és nekem nagyon bevált

több órát toltam benne pályán zuhogó esőbe, és teljesen jól védett.
mivel hideg volt bele sem izzadtam

bár szerintem egy meleg nyári esőbe tuti be tud párlani
Hali!

Esőruha témához: Nekem egy Difi egyberészesem van, de tökeletesen megfelelt eddig. Bár az ára elég sok volt, ha jól emlékszem 12e-ért adták, de nem bántam meg .
Bőrkabátot meg a csizmát feltudjátok egy kis méhpempővel turbózni.Én Briston Leather balsamot kenegetem az ülésre is.Olyan lesz a színe, mint amit most vett az ember.
Kaptam a motorhoz egy motoros dzsekit, ami rám kicsi. Valakit vagy valaki imerősét nem érdekli?
50-es méret, fekete. Semmi nincs rajta kívülről(semmi diszítés,). Marhabőr az egész.(még jó hogy zippzár nem lehet az )
Hali!

Én is azt hittem, hogy megvéd, aztán jött egy komoly zuhé autópályán...
Minden csizma átázik, minden dzseki átázik és minden nadrág/ kesztyű szintén átázik 15 perc után.
Azóta munkavédelmis esőnacit húzok és most veszek majd egy esőkabit is...

Szigorúan sárgát, ami esőben jó feltűnő, sajnos esőben ez már csak a túlélésről szól...

http://arkoz.hu/szerszam/keres...
Nekem az a tapasztalatom, hogy a cordura kabát+nadrág+bőrcsizma teljesen megvéd, vízálló kombó (csak a nadrág szárát rá kell a csizmára húzni). (Igen, ebbe járok munkába; főleg miután tavaly elcsaptak ezen a rövid úton!) Mondjuk nem is szellőzik, nyáron megdöglök benne, csak akkor jó, ha jön a menetszél, megállni veszélyes! Az esőruhákról meg az egyik motorosboltban azt mondta az eladó (!), hogy annyival nem jobbak a kukászsáknál, amennyivel drágábbak; a Dainese sem véd meg folyamatos esőben, csak később ázik be. Nem tudom, én nem használok ilyet...
Ez állat, pár napja kaptam én is e-mail-ben, az egyik TV csatorna reklámja. El is határoztam, hogy megkeresem a gombot, de szerintem ha már YouTube-on is terjedm akkor már tuti nincs meg, mert nagy sorban állás lenne... De az ötlet király, szerintem az egyik legjobb TV reklám!
zongoristának is olyan van és tényleg nagyon jó, még sosem ázott be, pedig párszor már volt használva
igen, hála zongoristának, hogy meggyógyította gusztit, húúúú...sokba fog ez nekem kerülni.. sok-sok éjszakai tornagyakorlatba
grat a motorhoz