Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Haliho!

Hát, nem onnan vettük, mert nekünk is elég erősek voltak az árak - tavaly még gondolkodtunk rajta, hogy betoljuk a Fiatalurat és kihozunk egy másik motort, de egyrészt nagyon mélyen áron alul akarták beszámítani az ER5-öt, másrészt állati drágák a motorjaik.
Másfelől meg azért sem gondolkoztunk rajtuk, mert egy nagyon jó ismerősünk motorszerelő, és ő azt mondta, szerinte messze kerüljük el őket...

A Hondát a hasznaltauto.hu-n néztük ki, és vele együtt még egyet néztünk meg most vasárnap. Ebben ugyan több km volt, de minden papírja, szervize rendben volt, és a szerelőnk is azt mondta, hogy nincs vele probléma. Érdemes vinni mindig egy hozzáértőt, mert mikor először mentünk egy Ducati 750SS-hez, ott nekünk megdobbant a szívünk, de csak ő hallotta meg rajta, hogy baj van az egyik hengerrel...
Szia!

Először is gartulálok!

Ha nem vagyok indiszkrét, megkérdezhetem, hogy ez Redbaron-ból van?

Amennyiben igen, mik a tapasztaltaid? Beugrottam valameliyk nap és árban erősen túllépik az ingerküszöbömet, kérdés, hogy mit kapunk érte?

Előre is köszönöm a tapasztalatokat!
Csak foglald hisz ezen a forumon mar lassan hirmondo sem lesz kawa tulajbol
Sly is vett velem együtt amikor rendeltuk, ő még nem használta, mert eladta a motort. Ha érdekel, megkérdem tőle, nem e adja el, most 20€ a Louisban.
Van, más különben nem is ajánlanám!Hát a bringa lánc szerintem túl vékony, bár- ha veszel hozzá egy plusz kefe készletet, Akkor ha nem vágod meg a hosszát, Akkor lehet eléri. De talán van külön bringa verzió is...
Amúgy épp most van hasonló a Lidlben direkt bicajhoz, asszem 1600 ft...
Köszönöm, köszönöm Egyelőre ezekről még nem tudok mind nyilatkozni, mert még csak ismerkedünk, és ugye az idő sem a legszebb, de azt már most tudom, hogy abszolut lehet vele kulturáltan közlekedni, és a városban sem kényelmetlen
Gratula a vashoz, szerintem jól választottál

Nagyon sok helyen, nagyon sok jót olvastam a típusról, állítólag elég jól teljesíti a sportos, és a napi használat során felmerült igényeket.
Neked van ilyen Kettenmax-od?

Ez jó bringa lánchoz is? Megnéznék egy ilyet személyesen, mert két moci három bringa van a portán ha ez megkönnyítené a láncápolást, és nem fáj sokba akkor lehet beruháznék
Hudetudok mondatot szerkeszteni. Szoval mikor a kormanyt nem ertem el, akkor ugy nagyjabol lemondtam rola...
Szia! Volt érdeklődő innen is, de végül nem innen talált gazdira. Egyelőre a srác még el sem vitte, megegyeztünk, hogy még én viszem el szervizbe neki, mert nincs még saját szerelője, és így könnyebb neki, nameg majd csak kb 2 hét múlva kapja meg a jogsiját is

Igen, elsőre is a CBR volt a nagy szerelem, csak amikor a RedBaronban felültem egy RR-re, és volt némi problémám a kormány elérésével - neszeneked máskor jónak tűnő adottságok. Szóval így le is tettem róla... viszont szép SV már majdnem annyiba került, mint egy 600F, így még egy próbát adtam neki, és nem bántam meg
De azért innen nem szándékozom eltűnni, persze csak ha Ti sem bánjátok, hogy a szárnyaimmal foglalom a helyet
Szia! Nagyon szívesen, örülök, ha segíthettem, de szerintem tényleg nagyon jó kis motorod volt, nekem is tetszett annyi pénzért, szóval részemről nem csak "marketing" volt. Amúgy lehet tudni, hogy tényleg segítettünk, az új tulaj a fórumon talált rá az ER-5-ösödre?

Amúgy valamiért az rémlik, hogy egyébként is Hondát akartál, csak aggódtál, hogy nagy lesz neked, nem? Nem is értem, honnan jött közbe a Suzuki, gondolom az is ilyen hirtelen ráülős szerelem volt, csak a könnyen múló fajtából... Gratula az új motorhoz, sok szép km-t vele!
Benzinkùton!

Festék boltban. Nem hiába ajánlom a Kettenmaxot, nagyok jó cucc, gyakorlatilag tovább tart összerakni, elmosni mint maga a művelet. Arról nem beszélve, hogy az alul összegyűlt használt Petroleummal el bírod pancsolni a lánc kereket!
Egy ilyen sárga fejűért szerintem még nem haragszik...
No ha elfogy a Brigécol, én is kipróbálom a petróleumot

Azt egyébként hol lehet beszerezni? Barkácsboltokba?
Na majd ha elfogy a mostani flakon lehet kipróbálom, főleg, ha olcsó is. Itt kint amúgy is szerintem könnyebb hozzájutni, mint Brigéciolhoz.
Mikikém, Te csak ne nyomkodj félre, mit szól majd az asszony!?
Gyarilag is Petroleumot ajánlanak!
Ej, mellé nyomtam a smiley-nak. Ilyet akartam az előzőhöz:
Én is Brigéciolozok, teljesen jó, amikor legutóbb vettem, még olcsó is volt, nekem nagyon bejön. Nem is kell belőle sok, jó a mosóhatása. Az viszont igaz, hogy nehezebb leöblíteni. Motoros boltban féktisztító spray-t ajánlottak lánctisztításhoz; na azt nem fogom használni. Komoly összegeket lehet vele elfújkálni.
Motul chain lube road plus ebből kérnék
Találkozón jó lesz persze.
Köszönöm!
Az évi két pucolásnál én is ennyire ki szoktam takarítani, ha valamit csinálunk az csináljuk alaposan
De jó ám!

Szegény Szőri tesom! Végül is megkönyörültél rajta!?
Nemhogy öntenék, hanem azt is öntöm! Jól ki kell pucolni a láncot, régebben raktam fel képet erről, de Akkor most megint...
Küldöm a fény(kép) nélküli búskèpű lovagunknak Don Quijotenak- alias Parabellumnak is!
én lefújom, várok egy kicsit, kefélgetem, majd áttörlöm egy ronggyal. Nem sokat tökölök vele
Ezek szerint a kettenmax tisztítójába de petro-t öntenél?