Nem írja sehol, de ezek szerintem csak első gummák.
Így nem tudunk mit kezdeni a 140-essel.
Én még nem láttam olyat (nem is kerestem), hogy ugyanaz a gumi típus megy előre, meg hátra. Teljesen különböző az igénybevétel.
Szerintem gáz! Ha ezt egy "suhanc" műhely csinálja meg, akkor tényleg poén.
A Tommot-tól ez annyira nem tűnt annak. Pláne mikor a reklámvideón ül rajta a két csaj.
Mindenki bámulja őket kéjsóvár tekintettel, hát... hmmm
Sokat járok Pesten, és nagyon kivagyok a jelenlegi spray-m miatt, ugyhogy majd összebeszélünk, és vmikor vhová elugrom érte.
Nap közben merrefelé vagy?
Árban az első alig drágább a K 63- 64- től, kb 220- ft- a hátsóban már van különbség- sajna ott 3.215- ft a különbség a K 80 javára, igaz kissé szélesebb is...
Most már csak az esőbeni tulajdonságaira lennék kíváncsi!?!
Ami még érdekes lehet, az az, hogy igaz- inkább a kicsivel nagyobb méret miatt, a hátsó guma- a K64- 265 kilós terhelhetőségével szemben- 300 kg- os terhelhetőséggel bír- szal túrázók előnyben!
Norberto- Parabellum- és más "fillérbaszó" barátaim!
A Heidenau meglepett minket egy újabb ( legalább is nekem új) gumával, ami jó az Er5- re, igaz a hátsó csak 140/ 70- 17- ben van, de KisBokkon meg évek óta ilyennel szaladgál ( már 140- es mérettel) a hátsó kerekén, igaz BT 45- el...
Teljesen jó az, ha ajánlhatom, akkor ajánlom is a KETTENMAX- ot a tisztításhoz- ha lesz Louisos rendelés rárabolhatsz, asszem most 20 ajró vagy mennyi?
Így nem tudunk mit kezdeni a 140-essel.
Én még nem láttam olyat (nem is kerestem), hogy ugyanaz a gumi típus megy előre, meg hátra. Teljesen különböző az igénybevétel.