Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem írja sehol, de ezek szerintem csak első gummák.
Így nem tudunk mit kezdeni a 140-essel.
Én még nem láttam olyat (nem is kerestem), hogy ugyanaz a gumi típus megy előre, meg hátra. Teljesen különböző az igénybevétel.
Egy lánc parfümre én is beneveznék ha van még.Mondjuk Bükkzsércre.
Szerintem gáz! Ha ezt egy "suhanc" műhely csinálja meg, akkor tényleg poén.
A Tommot-tól ez annyira nem tűnt annak. Pláne mikor a reklámvideón ül rajta a két csaj.
Mindenki bámulja őket kéjsóvár tekintettel, hát... hmmm
Sokat járok Pesten, és nagyon kivagyok a jelenlegi spray-m miatt, ugyhogy majd összebeszélünk, és vmikor vhová elugrom érte.
Nap közben merrefelé vagy?
Árban az első alig drágább a K 63- 64- től, kb 220- ft- a hátsóban már van különbség- sajna ott 3.215- ft a különbség a K 80 javára, igaz kissé szélesebb is...

Most már csak az esőbeni tulajdonságaira lennék kíváncsi!?!
Ami még érdekes lehet, az az, hogy igaz- inkább a kicsivel nagyobb méret miatt, a hátsó guma- a K64- 265 kilós terhelhetőségével szemben- 300 kg- os terhelhetőséggel bír- szal túrázók előnyben!
Norberto- Parabellum- és más "fillérbaszó" barátaim!

A Heidenau meglepett minket egy újabb ( legalább is nekem új) gumával, ami jó az Er5- re, igaz a hátsó csak 140/ 70- 17- ben van, de KisBokkon meg évek óta ilyennel szaladgál ( már 140- es mérettel) a hátsó kerekén, igaz BT 45- el...

Nos itt van a leírás róla:
Bitu nagy bufla dobozai tele lesznek láncspray- el, hehe
Na jól van-fejezd abba hamar!
mindegy az, csak kielégítsen!
na végre, már azt hittem, vadkempingeznem kell a környéken.
szia, nekem is kell lánspray, éppen most van fogyóban.
vegre motort is vett valaki :-)
Nemszeressem a Hondákat- ha egy GTR 1400- at vett volna- na AKKOR tényleg megenné!
Dehogy eszi! Minek enné?
Jol dontottel :-)
A Fisit megeszi azirigyseg!
Nekem nem kell.
A 3 henger nem 4.
A tommotnál lehet ülésbe építhető vibrátor kapni
Ehun é- télleg ennyi!
Kettenmax
Ahhoz kéne egy kis vibráció is.
Haaat, a CBR olyan mint egy jo szereto
De erotikusan hangzott!
És ha már a múltkor Norbi tesóm elkezdte- itt egy újabb olaj specifikus oldal- lehet csemegézni!

INFORMÉSÖN AZ OILOKRÓÓÓÓ
Teljesen jó az, ha ajánlhatom, akkor ajánlom is a KETTENMAX- ot a tisztításhoz- ha lesz Louisos rendelés rárabolhatsz, asszem most 20 ajró vagy mennyi?