Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jövő hét kedd.
Mikor akarod megnézni?
személyesen nem láttam. A fehérrel aza bibi, hogy olaszból hozták be...
A kék tulajával beszéltem, igaz nem kezdtem el alkudozni, mert azt hiszem azt nem telefonban kell intézni. :)
Elküldtem néhány "ember " fajba tartozó egyednek, de ők nem értették
Most van egy határidős munkája a páromnak abba segítek be esténként, de szerintem péntekre megleszünk, és akár aznap v. szombat este is dumálhatunk
Köszi!
Nekem is nagyon tetszik.
Norbi tesom!
Skype valamikor este!?
Szóval összesen 6 féle betetbol válogathatsz keverékre, azt hiszem ez több mint elég?
Megmerd!
Ajánlom hozzá, a saját gyártású Goldfren betétet is, az S3 vagy az S33 racing carbon kerámia, szinter fém keverékkel!
Idén 3 újabb fékbetetet állítottak a csehek csatasorba ebből a fajta betétbol, a Gp 4-5-6- ot ha jól emlékszem...
3 ezer km óta használom a Goldfren tarcsat az S3 betettel, eddig tökéletes. Legalább is nekem...
Csobikaresz,

elolvastam az adatlapodon az A MOTOROS című kis írást, nagyon ott van
Fisi vett ilyet az Er5jére, eddig elégedettnek tűnik vele.
De a részletekről inkább szóljon ő ..
sziasztok!
mi a véleményetek a gold fren féktárcsáról? megmerjem venni,vagy nézzek mást?
Csak a kék lesz?
Tulajjal beszéltél?

A fehéret nézted?
Sajnos, ez nem egy vita, hanem egyes emberek szórakozása lett, hogy ide irogatnak hülyeségeket, addig provokálva más embereket, míg szakad s cérna. Aztán magukat piedesztálra állítva, erkölcscsőszt játszanak.
Amikor persze megjelenik másik topicban egy, az addig leócsárolt típus gazdája, akkor már nem tudnak érdemben hozzá szólni.

Kaposváron, és Dombóváron két barátunk is lakik, Sagemet, és Kenőt kellene keresned, hátha felnéznek ide.
Illetve hétvégén lehet mi is arra túrazunk, lehet mi is tudunk segíteni.

Bár a doktorimat állítólag elvették ...
Igaz nem is volt...
Akkor mondjuk 1,2. Most már csak arra lennék kíváncsi, hogy milyen előnyöm/hátrányom származik abból hogy ez van megadva!?
Tényleg!

Valaki nem jönne el velem egy motort kipróbálni Kaposvárra? Van egy ismerősöm, de ő nem ér rá .
Sziasztok!

Kicsit visszaolvasgattam és én sem látom értelmét ennek a suzuki kawa harcnak! Inkább valami hasznosat tárgyalnátok. Pl hátsó fék(meg lehet e oldani hogy tárcsa legyen) és hasonlók.
Van akinek ez tetszik van akinek az. Nekem most egy kawa tetszik jobban.
1.175.000 HUF (2004-ben)
Anno- én a K- bikersnél 1 210 000- ért vettem, de máshol sem volt több 1 300 000- nél nagyon, talán 1 340 000 volt a max ha jól emlékszem...
Mennyiért vetted anno a motort? (hitel nélküli árra lennék kíváncsi)
Nekem a biztosítónál újkori értékre 1,6 guriga van megadva, és erős a gyanúm hogy ez egy kicsit sok.
:) Azt nem tudom, de valószínűleg ilyesmi lesz! Azért is fényképeztem le a BMW-vel hogy lásd mekkora. Bár kicsit csal a perspektíva, de kb 3/4 autónyi a szélessége.
Szia!

Alkatrészben tudok segiteni! adatlapomon elérsz!
Köszi Bitu!

Te jó Isten- ehhez képest a mura ló kutya fasza. Ekkora batár lesz az enyém is?
és még egy pár
Az ígéret szép szó... hát itt vannak a kért képek, remélem mindent látsz rajta, ami elmaradt. De kérdezz ha van még valami, illetve kérhetsz még képeket, ha megmondod milyet szeretnél, de nem tudom mikor lesz időm csinálni!