Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem baj- van camping gáz...
elbasztam

Szóval lényegesen hidegebb mint egy léghűtéses
Azért egy vizes blokk lényegesen "hidegebb" mint egy vizes. Én simán tudtam a GS-en babkonzervet melegíteni (miközben már hűlt ki a blokk) sátorállítás közben, míg a vizesekkel ez esélytelen lett volna.. vagy legalábbis nem lett volna olyan finom a konzerv
+1 örülök, kurva forró ám az a blokk, legalábbis, ha fogdosod, ne fogdosd
Éljen!
Sziasztok!

A múltkor én paráztam a blokk túlzott melegedése és a kuplung miatt. Átnézettem egy ismerős szerelővel az egész motort, a melegedése normális üzemi hőmérséklet. A kuplungot szerinte nem érdemes megbontani egyelőre - meglátjuk mi lesz. Ha nem romlik az állapota, nem veszek észre komoly rendellenességet, akkor nincs nagy baj...
Első motorom, nincs összehasonlítási alapom. Aggódtam csak :)
Széles utat, jó időt mindenkinek!
Yarga!

Mi lett a fekkel végül is?
Alfréd egy nagyon jó fej, és haspók kutya! El fogtok férni!
nekem reszeltek..
Drága barátom jó fej az alfréd? és tágas az oduja?
Hát Neked tuti annyi lesz tesókám!
zarándok a feleslegem....illetve akarom mondani a feleségem
(jajjj nekem, ha elolvassa )
Szevasztok! Én tavaly cseréltem gusztiban teló szimeringet és olajat, az egyik szárba a dugó úgy be volt rohadva, hogy nem bírtuk megindítani, így meg kellett fúrni és azon keresztül öntöttük bele az olajat, majd menetet vágtunk bele és csavarral lezártuk
Van alu pofa a satun!
A gépkönyv légrést is megad, szal legtöbbször azt szokták nézni nem a mennyiséget!
Szerelősrác simán befogta a satuba semmi alupofa vagy valami biztosan használ neki. A miénken fönt nem csavar van hanem egy dugó amit le kell nyomni és kivenni a zégergyűrűt.Ja és nem mennyiségre nézte hanem centire az olajat, érdekes. Két évente cserélni az kicsit sűrűnek tűnik, itt a legfiatalabb gép is 6 éves és úgy tűnik nem cserélgette senki.
Zarándok a barátunk.
te azért sem lehetsz én mert van köztünk húsz centi plussz...minusz
meg még egy 40-50kiló
hály.
én is ez akartam lenni de ez foglalt volt..de valójában én úgyis csak .....zarándol...ok....és akkor mondom megnézem már ki az a zarándok
jé....hasonló a nevünk
hirtelen azt hittem, hogy te én vagyok
ok, pár napra a tiéd lehet, de aztán kérem vissza
majd előkapom én zongoristának, aztán csak nézhet
sziasztok!
Elkezdtem visszaolvasni a forumirásokat és má most annyi mindent megtudtam a motoromról ,asszem folytatom.Nagyon hasznos ez a forum.
üdv mindenkinek:)