Itt nyárászkodik mindegyik, én meg csak tisztelettel adózom a kitartásnak, és a szerencsének, és a sok munkának, meg önfeláldozásnak (NAGY EMBER rád nem vonatkozik! , meg Rád Se Don Quijote! ) ne feledjük akárhogy is de megadjátok ennek a sok pulyának ami kell. Én meg itt heverek parlagon, na ez a gáz!
jó, de nekünk voltak orvosi problémák az elsőnél, aztán nálam a másodiknál, aminek műtét lett a vége.
Szóval a 3. volt egyedül, aki spontán megnyilatkozásként sikerült.
Tényleg lekötik egymást valamennyire.Nekem három van de voltam eggyerekes is.Viszont most már a legkisebbnek az egyetemi felvi és kecó problémakör ami engem felvidít.Kis gyerek kis gond nagy gyerek nagy gond.A kicsik még a kocsit se akarják elkérni.
Egy kollégám is most vett az ősszel egyet.
Most éppen szerelőnél van, mert 120-nál nem akar többet menni.
De nem vagyok kárörvendő, mert csak karbi beállítás problémája van. Ismerjük a motor előéletét, mert egy másik kollégáé volt: konkrétan tudjuk, hogy kamion alá feküdt vele. Szóval ment az jobban is.
Persze javítva lett, meg cserélve, amit kellett.
Kiváncsian várom én is a tapasztalatait vele.
Nem dönthettél rosszul, mert itt nincs rossz döntés. A GS500 is jó motor (pláne, ha neked tetszik), és anyagilag is gondolom jobban jöttél ki vele.
Fisi miatt meg nem érdemes aggódni, mert mindenki jól kijön vele, aki nem cinikusan, és/vagy rosszindulatúan áll hozzá.
Ha Érd környékén visz az utad nyugodtan dibj egy mail-t, és gurulhatunk egyet.
A kerticsap sajnos nem működik most engedtem az állatoknak belőle, de csak víz jött belőle
Szóval a lényeg, fel ne add, Zimi! A kocogás lehet az orvosok szerint több jót tesz, de szerintem az egészség az egészséges léleknél (vagy akármi is az) kezdődik, ahhoz meg kell, hogy legyen álmod, amiért harcolsz! Szerintem.
Azért az egy gyerekesek nevében elmondanám, hogy az se vicces, hogy az otthon ébren töltött "szabad" időd 99%-át azzal töltöd, hogy lekösd a gyereket. Ahogy belépek az ajtón, már kezdődik is a játék, hogy leváltsam végre az eddig lestrapált páromat, és tart lefekvésig. És ez így megy minden egyes nap. Ezért tudok az adóbevallásomba egy héten egy sort írni... Meg szuggerálom az ablakból a füvet, hogy a föld felé nőjön.
Szóval - és ez Zarándoknak és minden "egynél megálló"-nak szól - szerintem mindenkinek jobb, ha van testvér; a szülőknek hihetetlen nagy segítség, hogy lehet mondani, hogy menj a tesóddal játszani, vagy vigyázz a tesódra amíg elugrok a boltba; a gyereknek meg szerintem szintén jót tesz, ha nem csak felnőttekkel lóg otthon, meg hozzá közelebb állóval is meg tudja beszélni a dolgait, később együtt mehetnek kocsmázni stb. Hiába, én már nem tudok igazi társaságot nyújtani egy gyereknek...
Egyébként meg hosszabb távon akkor is Zimi jár jól, mert majd amikor nyugdíjasan döglődünk, mert nincs pénz enni, nemhogy gyógyszerre, akkor egy gyerek azt mondja, hogy neki a saját életére kell a pénze, 3 viszont már összedob annyit, hogy eltartson. Arról nem is beszélve, hogy nagyobb az esélye a családban előforduló lottó ötösöknek is.
És igen, már mi is elterveztük a párommal, hogyha beüt a nyugdíj (illetve az én korosztályomnak már olyan nem lesz, szóval ha a gyerekek önállóak lesznek), akkor irány a motoros európai körtúra! Az se érdekel, ha már csak egy Babettát fogok tolni, de megcsináljuk!
Az építkezés meg az, amit mindenképp ki szeretnék hagyni az életemből. Szüleimmel végigcsináltam, iszonyat idegörlő és pénzemésztő; mindig többe kerül, sosincs kész időben, a mester megint részeg, ferde lett a fal, átér a szomszédba, lebontjuk, újrakezdjük, elvitte a vihar, megrepesztette a jég, elszakadt a kábel, megbüntet az önkormányzat... Hopp eltelt tíz év és még mindig üresen áll, csak toljuk bele a pénzt... Közben lement az ingatlanár, még el se lehet adni... Na kösz szépen, nem kell ez nekem. Jó az a ház, amiben benne van már mások véres verítéke.
Na jó té gyaur szutyukis, elnézem a botlasod!
Végül is a csapat új tagjának, tini ninja teknősunknek( minden szempontból az- igaz Mikikém!? ) van igaza, ha Neked ez a jó ám legyen, én az új Münchausen tortenetekhez gyűjtöm ezeket a Gs sztorikat, szeretném öreg koromban, ha kimegyek az Ér- el a telekre, ezeket olvasgatni.
Hívj nyugodtan, szívesen beszélek Veled!
Szia!
Először is, gratulálok az új motorodhoz! Sok élvezetes km-t hozzá!
Másodszor is, egyetértek Veled, nem kell sehova tartoznod, motoros vagy, és ez a lényeg. Meg az, hogy Neked tetsző legyen a motorod, amihez kötődni tudsz. Hiába mondják mások, hogy más motorok mennyivel jobbak, még ha igazuk is van, ha Neked nem az jön be. A lényeg, hogy ha úgy érzed, jól választottál, jól jártál, és mindennap örömmel nézel a motorodra, akkor nem lehet gond.
Harmadszor meg szerintem minden motoros szívesen látja társait, motortípustól független, úgyhogy ha segítség kell vagy bármi, nyugodtan írhatsz ide is, ezt szerintem a többiek nevében is kijelenthetem. Látod, olyanok is írnak ide, akiknek nincs is ER-5-ösük...
Negyedszer meg ha hazaérek megnézem a kerti csapot, hátha bejött az áldás.
Hát Fisi, inkább egyszer felhívnálak hogy dumáljunk egy kicsit!
Attól függetlenül hogy nem lettünk márkatársak, a hozzászólásaid alapján szót tudnánk mi érteni...
Talán még motorozhatnék is egyszer egy kawás társasággal!
Én lennék a FEKETEbárány!
Tényleg kicsit átment a fórum csoportterápiába!
De nem baj, kell az néha.
De ha van MSn- ed Skype- od, ott is elérhetjük egymást.
Szóval a 3. volt egyedül, aki spontán megnyilatkozásként sikerült.
Mi sem így terveztük...
Most éppen szerelőnél van, mert 120-nál nem akar többet menni.
De nem vagyok kárörvendő, mert csak karbi beállítás problémája van. Ismerjük a motor előéletét, mert egy másik kollégáé volt: konkrétan tudjuk, hogy kamion alá feküdt vele. Szóval ment az jobban is.
Persze javítva lett, meg cserélve, amit kellett.
Kiváncsian várom én is a tapasztalatait vele.
mindig másra kellett a pénz, hogy essen belé a fene!
A 3 gyerek soknak tűnik, de tényleg eljátszanak már a legkisebbel. Viszont az eltartásuk (ruha, kaja) sokba kerül.
A fiamnak 46-os lába van, sajnos már nem tudok örökölni. 43-as környékén még elhordtuk egymás cipőit.
Fisi miatt meg nem érdemes aggódni, mert mindenki jól kijön vele, aki nem cinikusan, és/vagy rosszindulatúan áll hozzá.
Ha Érd környékén visz az utad nyugodtan dibj egy mail-t, és gurulhatunk egyet.
A kerticsap sajnos nem működik most engedtem az állatoknak belőle, de csak víz jött belőle
Mi ez a kerti csapos dolog!?
gabben12:
Fakadjon a kerticsapotokból 95-ös benzin!
Szóval - és ez Zarándoknak és minden "egynél megálló"-nak szól - szerintem mindenkinek jobb, ha van testvér; a szülőknek hihetetlen nagy segítség, hogy lehet mondani, hogy menj a tesóddal játszani, vagy vigyázz a tesódra amíg elugrok a boltba; a gyereknek meg szerintem szintén jót tesz, ha nem csak felnőttekkel lóg otthon, meg hozzá közelebb állóval is meg tudja beszélni a dolgait, később együtt mehetnek kocsmázni stb. Hiába, én már nem tudok igazi társaságot nyújtani egy gyereknek...
Egyébként meg hosszabb távon akkor is Zimi jár jól, mert majd amikor nyugdíjasan döglődünk, mert nincs pénz enni, nemhogy gyógyszerre, akkor egy gyerek azt mondja, hogy neki a saját életére kell a pénze, 3 viszont már összedob annyit, hogy eltartson. Arról nem is beszélve, hogy nagyobb az esélye a családban előforduló lottó ötösöknek is.
És igen, már mi is elterveztük a párommal, hogyha beüt a nyugdíj (illetve az én korosztályomnak már olyan nem lesz, szóval ha a gyerekek önállóak lesznek), akkor irány a motoros európai körtúra! Az se érdekel, ha már csak egy Babettát fogok tolni, de megcsináljuk!
Az építkezés meg az, amit mindenképp ki szeretnék hagyni az életemből. Szüleimmel végigcsináltam, iszonyat idegörlő és pénzemésztő; mindig többe kerül, sosincs kész időben, a mester megint részeg, ferde lett a fal, átér a szomszédba, lebontjuk, újrakezdjük, elvitte a vihar, megrepesztette a jég, elszakadt a kábel, megbüntet az önkormányzat... Hopp eltelt tíz év és még mindig üresen áll, csak toljuk bele a pénzt... Közben lement az ingatlanár, még el se lehet adni... Na kösz szépen, nem kell ez nekem. Jó az a ház, amiben benne van már mások véres verítéke.
Hű de komolyak lettünk.
Végül is a csapat új tagjának, tini ninja teknősunknek( minden szempontból az- igaz Mikikém!? ) van igaza, ha Neked ez a jó ám legyen, én az új Münchausen tortenetekhez gyűjtöm ezeket a Gs sztorikat, szeretném öreg koromban, ha kimegyek az Ér- el a telekre, ezeket olvasgatni.
Hívj nyugodtan, szívesen beszélek Veled!
Először is, gratulálok az új motorodhoz! Sok élvezetes km-t hozzá!
Másodszor is, egyetértek Veled, nem kell sehova tartoznod, motoros vagy, és ez a lényeg. Meg az, hogy Neked tetsző legyen a motorod, amihez kötődni tudsz. Hiába mondják mások, hogy más motorok mennyivel jobbak, még ha igazuk is van, ha Neked nem az jön be. A lényeg, hogy ha úgy érzed, jól választottál, jól jártál, és mindennap örömmel nézel a motorodra, akkor nem lehet gond.
Harmadszor meg szerintem minden motoros szívesen látja társait, motortípustól független, úgyhogy ha segítség kell vagy bármi, nyugodtan írhatsz ide is, ezt szerintem a többiek nevében is kijelenthetem. Látod, olyanok is írnak ide, akiknek nincs is ER-5-ösük...
Negyedszer meg ha hazaérek megnézem a kerti csapot, hátha bejött az áldás.
Attól függetlenül hogy nem lettünk márkatársak, a hozzászólásaid alapján szót tudnánk mi érteni...
Talán még motorozhatnék is egyszer egy kawás társasággal!
Én lennék a FEKETEbárány!