Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kezdjük sejteni, pedig mi csak 1-nél tartunk..de meg is állunk..
le a kalappal...
3 gyerek húhhh
Azért ha van időd, írd csak le azt a hosszú történetet, gyűjtöm a Gs sztorikat!
Felbontom,megiszom.Miért?Hogyan kell?
Részvétem!

Baleset mentes kilométereket!
Üdv Tisztelt ER-5 Tulajok!

Először is szeretnék minden segítséget megköszönni amit ezen fórumon kaptam! Köszönöm, hogy minden idétlen kérdésemre válaszoltatok!
Közben a sorsom eldőlt, GS 500 tulaj lettem.
Hosszú hogy pontosan miért is, a lényeg hogy megnéztem egy pár Kawát aztán belefutottam egy Suzukiba. Az elképzeléseimnek ez tökéletesen megfelelt, hát megvettem. Ez nem jelenti azt hogy bármilyen márkabuziság lett úrrá rajtam, és nem is szeretném ha ettől bárhova is kéne tartoznom! Illetve de, egyhez, a motoros társadalomhoz!
Mindenkinek jó élményekben gazdag, balesetmentes km-eket kívánok! Fakadjon a kerticsapotokból 95-ös benzin!
Rock&Roll!
Te hogy csinálod?
nincs a csalánnal gond, ha reumás vagy, de anélkül...

A napokban elgondolkodtam, hogy miért nem volt és miért nem lesz több időm motorozni.
A 20-as éveimet elbasztam tanulással, meg nősüléssel, meg építkezéssel, meg az első gyerek körüli hercehurcával.
A 30-as éveimet elvitte a munkahely váltás, a költözés 50 km-el arrébb lakásba, a második gyerek, a ház eladás-vásárlás, költözés kertes házba, új autó vásárlás, majd egy nagyobb újra cserélés, harmadik gyerek, majd ismét autócsere (sokkal öregebbre), hogy elférjünk.
Most kezdem a 40-es éveimet és csak több a gondom, mint eddig valaha.
Ezért vegyek én nagyobb, szebb, jobb, erősebb motort? Örülök, ha 2 ezer km-t elmegyek egy szezonban.
Lehet, hogy az egészet abba kellene hagynom, aztán az egészségem érdekében biciklizni, meg kocogni, amikor van egy kis időm.
Mire a legkisebb kiröpül, majdnem 60 éves leszek. Majd akkor jön a "faterok motoron?".
Tele van a tököm, mondtam már?
Egy órája sincs,hogy hazaértünk.Jók a cseh sörök.Csak ajánlani tudom.Majd shopolok valamit neked.
No én is hasonlókat tettem- vettem, nem sok motorozás volt a hosszú hétvége alatt...
persze, de nem csak erről van szó. Én szívesen mennék minden hétvégén motorozni egy napot, de nem tehetem meg, mert rengeteg a dolog, főleg most tavasszal: szőlő, fák, kert, kutya.
Igen, a kutyám téli bundájának letrimmelése 8 órás munka és még nem tudom, mikor csinálom meg.
Ma kocsit mostam, meg lecseréltem a téli gumikat. Miután kitakarítottam a konyhát, meg a wc-t.
Dehogy nem!Nekem is van egy gyerek+asszonypajtásnak is egy kölök,meg anyám is szeret irányított szabadidőt csinállni. Szeretik ám a farkincámat a csalánba veregetni.
most ez poén, de egyáltalán nem lett volna gond.
Nem tudjátok elképzelni sem, 1 gyerekes, meg szingli barátaim, hogy mit jelent egy kertes ház, 3 gyerek, meg stb.
Helyes- legalább lesz mibe hugyoznom!
Kezdem szoktatni magam a gondolathoz..
Na de, hol is van a mi kamu utazónk- Parabellum? Se kép- se hang- a sörözés óta?
Hát majdnem rendes- szegény zongorista tesóm, el ne adja a vasat e miatt!
Még rokonok lesznek a végén Dipshittel!
Igazad van!Most már" tényleg mehetsz túrázni van egy rendes géped"nem kell az idődet fotoshoppal töltened
Majd lesz egyszer- csak nálad lehet a kék zöld színek fognak dominálni...
Hála az égnek még nincs rajtam kalocsai minta
Micsoda szentségtörés!
Össze is omlott egy blokk, a Szutyuki gyárban erre a hírre!

Na de másrészt azért szép motort vett ez a kis népművészeti cserépedény- ehhez gratulálok viszont.
Akkor Te a jövő hetet mosogatással meg gyerekvigyázással töltenéd (még kitalálná az asszonykád hogy ha nem mehetsz motorozni odacsábítod a motorosokat magadhoz)
Pusztán fillérbaszásból vettem azt amit. Ezt halál komolyan mondom
Ne má!Eladtad az elromolhatatlant?A MÁRKÁT? Aztán vettél egy nem szutyukit? Hát mé nem?(mármint mér nem a kedvenc márkádból választottál valamit?) Tán csak nem megjött az eszed? (valamennyire)
Á- ezt megnéztem volna- ahogy Zongorista tesókám vánnyadt seggét cipeled a nagy vassal- persze a motor súlya meg a kialakítása miatt nem érezted úgy, hogy van mögötted valaki..
Ügyi vagy kiccívem!