Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oké -írd meg a méretet, és ha kész akkor majd a hátadba állítom...
Tudod mint a Cornetto fagyi-csupa szeretetből...
Ejj ejj Gadus tesóm- mingyá indul a mini paparazzink- azt elárasztja a fórumot itt mindenféle képekkel meg fisi papagájos videjókkal- valamivel kompenzálni kell a méretet ugye...
Kösz hogy figyelmeztetsz.. és tényleg. Mintha ezt írtam is volna az FZ6 topicba.
Koloska!

Biztos forrásból tudom, hogy nem ér le a lábad az új motorodról! Lásd kivel van dolgod- összedobok neked egy sámlit, ha már apád nem azt csinált helyetted- sajnos!
Mekkora legyen?
Na de ha erre jársz, még át is mész Kecskeméten, akkor igazán beugorhattál volna!
Na már vártam hogy autóval mentem a motoros kabátot meg alibiből vittem Raktam fel neked képet a régi mocimról mosás közben nézegesd nyugodtan.Egy kawa ezek után is pöccre indul.(Az meg elég buzis ha megkérek valakit hogy fényképezzen le a motorom mellett ha meg csak úgy fényképezem le nem hiszed el hogy én is ott vagyok )
Hát megmondom őszintén Kecskeméten eszembe jutottál, meg az is hogy a hosszú hétvégéből nem kapsz még egy motoros napot,akkor ne má miattam szoruljál.
Motor ezeken a képeken sincs
jó apuka vagy, mindig is tudtam
na és hogy szuperált az új ülés? hogy bírta a seneked?
azért csak óvatosan mentem, nehéz és nagy nekem az a gép, de jó volt, nem is éreztem a hátam mögött zongoristát, gusztin pedig azonnal megérzem, ha utas van mögöttem
Beugorhattál volna legalább egy kávéra b.meg!
Jól tetted tesóm!

Te- ezek tuti igazi képek, nem Dipshit féle montázsok?
Ja csak azért fényképeztem mert itt a fórumon csak rosszindulatú, hitetlen ,antimotoros bagázs van. Azt punktum.
Na ma elgurultam Ópusztaszerre ugyhogy be lett járatva az új ülés
Big bang szerviz ami hivatalos, szerintem a gáz bowden olyan 10-20 közt lehet lévén két huzalos...
Üdv
Az lenne a Kérdésem Kawasaki er-5 höz gázbowdenre lenne szükségem Pest környékén hol tudnék ilyet kapni ?
és kb mennyibe fáj mert a javító készletekkel tele van a net
Köszö előre is chubi
Köszönjük, ma iszogattam rendesen, jól esett ebédkor, meg most, mielőtt bejöttem a kertből.
Szivinnyó ilyen kemény voltál!?
Tudtam én!
Á Zimikém mindig túlzol!
Tudod, az Ér egy kelletlen, lusta, menni nem akaró motor, aminek szar hangja van, és csak 80- al szeret, lehet vele menni.
Természetesen csakis a telekre!

Örülünk, hogy ízlik a bor, fogyaszd, fogyasszatok egészséggel!