gyere fel hozzánk, itt még van egy pár cucc...a szállást mi biztosítjuk, kaja, pálesz van....
majd el lesztek zongoristával
ma vettem zongoristának aláöltözetet: egy gatyót és egy felsőt...
örült neki
Ez még tavalyi, még nyíltak a muskátlik.
Ki lehetne számolni, mondjuk kilométerenként kinyírunk 7 bogarat akkor 1000 bogárhoz mennyi km is kell Ezért is tartjuk az alakzatot mindenkinek jusson bogár
Ez a pénztárca dolog elég gyenge érv- ha 50 ropiról van szó mint esetünkben is- akkor kérj kölcsön stb.- majd megadod- de egy jobb állapotú motor NEM 50 ezret fog neked meg spórolni ha javításról vagy alkatrészről lesz szó!
Sziasztok!
Látom már itt többen próbáltok Leonetta motorja felé terelgetni!
Mondjuk tényleg szép a mocija, tuti hogy meg kell néznem élőben is!
Bár hogy őszinte legyek nagy százalékban a pénztárcám fog dönteni (bár ne így lenne), de a kaposvári úriember már a telefonban sokat leengedet... Igaz ez jelenthet rosszat is!
Mindenesetre többet meg fogok nézni az elkövetkezendő pár napban.
Sagem, a tiédet is szívesen megtekinteném, gyönyörű ez a fekete szín!
majd el lesztek zongoristával
ma vettem zongoristának aláöltözetet: egy gatyót és egy felsőt...
örült neki
Ki lehetne számolni, mondjuk kilométerenként kinyírunk 7 bogarat akkor 1000 bogárhoz mennyi km is kell Ezért is tartjuk az alakzatot mindenkinek jusson bogár
Szegény- épp ma megint München felé vette az irányt- nem sokat van itthon mostanság...
Nem emlékszel? Lütyő alig bírt kihessegetni Eulália mellől- azt hitted otthon vagy!
Nem etetünk és nem harapunk!
Azért egy próbát megért!
Látom már itt többen próbáltok Leonetta motorja felé terelgetni!
Mondjuk tényleg szép a mocija, tuti hogy meg kell néznem élőben is!
Bár hogy őszinte legyek nagy százalékban a pénztárcám fog dönteni (bár ne így lenne), de a kaposvári úriember már a telefonban sokat leengedet... Igaz ez jelenthet rosszat is!
Mindenesetre többet meg fogok nézni az elkövetkezendő pár napban.
Sagem, a tiédet is szívesen megtekinteném, gyönyörű ez a fekete szín!
De az mindenki által bevallottan nagyon kényelmetlen pályafegyver.
Max elcseréljük a műanyagot.
A 125 paci jobban bejönne mint a 106.
Pucéran szép az élet.
Kényelmetlen lesz az első pár ezer kilométer.
De ha ez tetszik.
Nekem sosemlesz idomos.
És marad az ngol dög is sokáig.