Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is mehetek?
az igen, ennyi hulla.........
gyere fel hozzánk, itt még van egy pár cucc...a szállást mi biztosítjuk, kaja, pálesz van....
majd el lesztek zongoristával
ma vettem zongoristának aláöltözetet: egy gatyót és egy felsőt...
örült neki
Ez még tavalyi, még nyíltak a muskátlik.
Ki lehetne számolni, mondjuk kilométerenként kinyírunk 7 bogarat akkor 1000 bogárhoz mennyi km is kell Ezért is tartjuk az alakzatot mindenkinek jusson bogár
Ezt ragasztgattad egész délután?
Hát még mi , hogy sajnálunk!
Lehet átfestem fehérre, a feketén nem tudom megszámolni mennyi bogarat ütök el.
Én szegény meg hajnali hatkor indulok Prágába sörözni.Már előre sajnálom magam.
Megnezed - eldontod. :) Mindenesetre szerintem olyan nagy kulonbseg nincs a ket motor kozt arban...

Szegény- épp ma megint München felé vette az irányt- nem sokat van itthon mostanság...
Látod-e a padló megvolt.Kihessegetni meg a bánatba se tudott.Csak miután felpumpálta az én ágyamat is.Különben kereshetett volna új asszonyt.
Van az az ár amiért én is elköszönnék túrázómtól.De csak a nagy Kawa léphet az örökébe.Amúgy inkább mellé.Ha be tudom még pajszerolni egyik garázsba.
Ez a pénztárca dolog elég gyenge érv- ha 50 ropiról van szó mint esetünkben is- akkor kérj kölcsön stb.- majd megadod- de egy jobb állapotú motor NEM 50 ezret fog neked meg spórolni ha javításról vagy alkatrészről lesz szó!
T.kécskén már padlóra ittál!
Nem emlékszel? Lütyő alig bírt kihessegetni Eulália mellől- azt hitted otthon vagy!
Ezért egyszer padlóra iszlak b+ !
Nem etetünk és nem harapunk!
Ezt a randa feketét?Tartsd meg!Úgyis gyorsabbak mint a kékek.Még a fénynél is.Azért fekete
Persze, levágós volt.
Azért egy próbát megért!
Sagem nem adja el- csak hülyül veled...
Ha már úgy is arra járok Kaposvár fele!
Sziasztok!
Látom már itt többen próbáltok Leonetta motorja felé terelgetni!
Mondjuk tényleg szép a mocija, tuti hogy meg kell néznem élőben is!
Bár hogy őszinte legyek nagy százalékban a pénztárcám fog dönteni (bár ne így lenne), de a kaposvári úriember már a telefonban sokat leengedet... Igaz ez jelenthet rosszat is!
Mindenesetre többet meg fogok nézni az elkövetkezendő pár napban.
Sagem, a tiédet is szívesen megtekinteném, gyönyörű ez a fekete szín!
Van ruhás is.
De az mindenki által bevallottan nagyon kényelmetlen pályafegyver.
Max elcseréljük a műanyagot.
A 125 paci jobban bejönne mint a 106.
Egy ilyen angol csoda kedveert elneznem azt is h pucer ;D De alapvetoen a burkoltakat jobban szeretem :))
Kár.
Pucéran szép az élet.
Kényelmetlen lesz az első pár ezer kilométer.
De ha ez tetszik.
Nekem sosemlesz idomos.
És marad az ngol dög is sokáig.