Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Ha hirdeted valahol képekkel, szívesen megtekinteném, illetve ha adsz egy elérhetőséget azt megköszönném!
Meg mindig - most mar egeszen hatarozottan - elado az en kis szepseges ER5-om, 2005-os, en vagyok a masodik tulaja. Az elso szerintem meg nalam is ovatosabban hasznalta ;) -van benne 30ezer km, de tokeletes allapotban van, a faridomja alul picit meg van repedve - egy benan feltett taska es gumipok eredmenye...
Bukocsove is van neki, de plexije nincs - szerintem ugy nagyon ormotlan volt. Most viszont szep, frissen olajcsere utan.
Ha esetleg erdekel valakit, akkor szoljon, egyeztetunk idopontot es meg lehet eloben is sasolni. :)
Fölösleges szerintem... Lehet van ott spanja, azt igy, ezért olyan magabiztos..
Jól nézd körbe, vidd el Sagemet is... Szereti a pizzát, meg a pálesz...
Engem csak az zavar, hogy a cső miért van végig, a dobig megbarnulva!?
Normál használat mellett annak a vegdob közelében alig sárgásnak szabadna lennie...
Na de nézzük a jó oldalat- nem kell már dobot cserelned!
Hát én is furcsáltam a kipuffot, főleg mert a gyári nincs meg hozzá (állítólag elajándékozta motoros sulinak). Én arra gyanakszom hogy sérült volt a moci és akkor már nem gyárit hanem ezt rakta rá cserénél. Majd jól megskubizom a jobb oldalát (deklit, kormányt, tankot) ami leérhetett csúszáskor. Egyébként az úr állítása szerint végig vezetett szervízkönyv, siófoki volt kawa szervízből (most már más a nevük). Mindent ott csináltak, olajcserétől kezdve..... Azt mondta ott nyugodtan leinformálhatom! Szerintetek megkeressem a szervízt? Még soha nem voltam ilyesmi végett, elmondanák esetleg azt is ha sérült volt és ők javították? Szóval belépek és JÓNAPOT, XY VOK, MILYEN EZ A XY MOCI? Vagy hogy is megy ez?
Ebben lehet valami.Bár akkor inkább a valós tulaj hirdetné nem akinek csak a nevén van.
Jó vételnek tűnik.

Mondjuk addig még nem jutottam el, hogy egy 58 éves fazon miért rakat Gianelli sportrendszert a motorjára.?

Előfordulhat, hogy csak a biztosítás miatt van a nevén a motor, de ha meglátod az embert, ez rögtön kiderül, és meg is lehet kérdezni.
Nem köszi, rám kicsi lenne.
Na irány az éjszakai műszak! Pedig még nem unom a Kawák utáni kutatást!
Dehát valamiből meg kell venni a gépet!
Köszönöm!
Nem tudok pontosabbat, azt mondta előtte még hívjam. Én sem tudom még hogyan tudunk nekiindulni.
Miattam nem kell plussz köröket futni, mindenképp elmegyek megnézni, persze viszek magammal hozzáértőt is. Több szem többet lát.
Azért köszönöm hogy felajánlottad, rendes dolog!
Kawás kabát valakinek? http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Ha csak kb igaz amit mondott róla gazdi akkor nem lehet egy szét ütött motor.Aki túrázásra használja főleg és ilyen fiatal az gondozta is valsz.Enyém is olyan még mint a Doxa 40.000-nél.Rövid utakat nem nagyon futott mert azért nem érdemes felöltözni hozzá.
Sok szerencsét hozzá.
Na persze szombat, és délelőtt vagy délután?
Most olvastam vissza látom messzebbről jössz, ha szeretnéd megnézhetem előzetesben. Amúgy is jó időt mondanak, szombaton mondjuk nem érek rá.
Üdv Sagem!
Hát messziről, Monorról, és nem jó a tulajnak csak hétvége, ezért szombatot beszéltünk meg. Egyébként 58 éves és már nem igazán veszi elő, de anno sem itthon használta. Ez a moci megjárta párszor Ausztriát ( Glossgokner) és észak-olaszországot...
Szóval így elsőre azt mondjátok, akár jó is lehet?
Szia gabben 12!
Elég sokat járok Kaposváron de még nem láttam ezt a mocit, sokat nem járhat vele szerintem.Nem tűnik rossznak így képen. Mikor tervezed megnézni? Valahonnan a közelből jössz?
A szín gyári, meg kéne kérni Kenot, vagy Sagemet, mert Keno kaposvári, Sagem meg mellette Dombóváron lakik. Hátha meg tudnák nézni a motort Neked..
Nem tűnik rossznak a masina, így telon nézve, a km se nagyon kamu, bár ezt nem lehet tudni!
ez lemaradt!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_er-5-5579338
Szóval ez lenne az elsőszámú kiszemelt! Már egyeztettem a tulajjal (aki az első és egyetlen! ), és szimpatikus eddig nagyon a dolog! Kis horpadás a tank jobb oldalán, képen alig látszik. Szerintetek ez télleg gyári szín? Képen olyan fura kék, bár lehet hogy a fény miatt.
Jó ötlet mhmax! Ezt megköszönném! Mindjárt be is dobok ide egyet!
Én még annyit tennék hozzá, hogyha belinkeled ide a kiszemelt hirdetéseket, akkor már kép alapján sokmindent meg tudunk mondani a motorról.
Úgy legyen!
Ha esetleg valami halaszthatatlanul elakadsz, hívj fel, az adatlapomon ott a számom. Nem éjfélkor, zöld festék miatt!
Fisi köszönök minden választ!
2002-es kékség a kiszemelt, csak messze van tőlem, ezért majd hétvégén utazom. Remélem minden jól megy és akkor hamarosan csatlakozhatok az ER-5 tulajok táborába!
30- 40 ezer közt, ha gyári a lánc, Akkor lassan cserés,tehát alkudni!
Ha az első Tarcsa nagyon hanglemez szintén alkudj!