Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó reggelt, azért nekünk is jutott tegnap a jóból...zongoristával útra keltünk 150 km erejéig, habár benzintyúkként nyomtam hátul (gusztin lejárt a vizsga) de azért jó volt
egy pár km-t azért vezethettem egy kicsit a drag start...akkor meg zongorista volt hátul a benzintyúk

Köszi, én is örültem, hogy találkoztunk!
A motor állapota nem az én érdemem, de ezért is vettem meg, mert jó kezekben volt.
Azért a régi technikának is van hátránya: 5,6 liter/100 km volt a fogyasztásom, de nem csoda, ha Fisi után kell menni! Menet közben kellett tartalékra állítanom, nincs mese, 200 km-enként tankolni kell, vagy vinni magammal egy 5 literes kannát.

Haza még a régi sisakban jöttem, mert a maszkot is fel kellett vennem, hideg volt. Az új sisak még nyomja egy kicsit a fejem.
NA NEEE! Jó kis szállítási módszer.

Örülök, hogy hozzám is benéztél és láthattam a gyöngyszemedet. Nagyon szép az a motor Zimi.
Sajnos, én az e hétvégére tervezett motorozásomat letudtam ma.
A további "lógás" itthonról kiverné a biztosítékot.
Nem tehetek róla, mindhárom gyerekem engem követel.
Köszi tesókám, én is örültem, mindig feltöltődöm, ha találkozunk!

A fater bora igen kiváló! Bár nagyon szerény volt, de ilyen jót mostanában nem ittam!

És hogy szerezzünk a bandának is egy kis vidám percet, megörökítettem, milyen az, amikor tele a doboz, de haza kell hozni egy palack jóféle borocskát!
Már az új sisakodhoz értem a jó kivansagokat! Kimaradt... Szép az öreg vas, és jó a hangja is!
Zimi!

Nagyon örültem, hogy láthattalak, jó volt beszélni végre! Sok sikert, baleset mentes élményeket hozzá!
Remélem, a fater bora is elér Kecsora, ott a hátsó lámpás felett!?! Én jól oda ragasztó szalagoztam, úgy érzem!
Valaki nem akar holnap gurulni valamerre?
Hellllóóóó Mindenki!

Remélem kihasználtátok ezt a jó időt és gurultatok egyet a géppel
Asszonykát én is reptettem 1 kört
Sziasztok!

Valakinek van esetleg elfekvőben kuplungkarja, amitől némi pénzért cserébe megválna? 2001-es ER 5-re kellene, állíthatóra, és csak a kar.
Szia Leonetta!

Az első ER-5 találkozón vártunk, mert a szervezéskor még te is jelezted, hogy jössz. Azóta már többször összejött a csapat és sajnálom, hogy úgy adod el a gépet, hogy nem találkoztál a márkatársakkal. De még nem késő!

A SV vásárláshoz sok sikert!
Vagy mi meddig húznánk ha rájönne!?!
az a baj, hogy az is gyári, ki tudja meddig húznám vele
azon vagyok, még asszonykát is meg kell győznöm

no megyek is mert gyereket még mindig nem sikerült lefektetni, kicsit túlpörgött a nagy utazásba
Mondtam Neked- fujjuk meg Parabellum akkuját- tök occó, éés Yuasa!
tényleg akkor senki se tud a nagykerár felének a harmadáért szerezni akkut ?
Jó az Exide is vedd má meg- így sose érsz le ide...
nem én a közepesen horror árú feszabra gondoltam

no de mindegy, lényeg, hogy egyiknek sincs baja
Én is a yuasa-n gondolkodtam, de miután olvastam, hogy az exide egy darabig meg is vette yuasat így gondolom ők se nyomják kicsibe, és azért kicsit olcsóbb mint a yuasa

mondjuk az exide-nél nem írják a max. hidegindító áramot

no ennek még utána guglizok...
A francokat- te agyaltál azon, hogy lehet az szállt el- nem ám rám fogod!
hát még én, hogy örülök, amikor elkezdtél idegelni a 2 kilós generátor csere ötleteddel, még az ütő is megállt bennem

azért az akku csere egyszerűbb, no meg olcsóbb is
nagyon jó kis összefoglaló
Igazabol annyit van csak elol ha itthon vagyok, amig kiallok vagy beallok a garazsba...szoval az lenne a meglepo ha lattad volna mar
Ha tolni kell, csak estére!
Egyébként 2 körül.

Indián nevem: Igyek-Szem.
jólvan má na! Hadd érezzem hogy egy fél porszemnyit se értek hozzá!

Nem jeleztél olaj ügyben, van még 1000 km- em és cserélnem kéne. Van már valami fejlemény!?