Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát én csatlakozom a Leonetta motorját preferálók táborához, pedig esküszöm nem kapok részesedést. A másik sem nézett ki rosszul, de annak alapján amit a múltkor Leonetta mondott a sajátjáról, meg ránézésre, meg az évjárat miatt bőven megér 50.000-rel többet. Meg ha még közelebb is van, akkor még pozitívabb.

Az SV nekem is nagyon tetszik! Különösen az amelyiknek két vonalban világít a hátsó lámpája.
Éjszaka nagyon jól néz ki. Hozzá a V motor hangja egy gyengébb sport dobbal...
Ha egyszer lecserélném gőzőm sincs mi okból a kawát Én is olyant vennék.
Csutkas :) Az Sv pucer valtozata nem tetszik :/
Mondjuk jó választás.............csutkás vagy csupasz?
Nézd már, megint szar úszik a vízen, avagy befùjta a szemetet a szél....
Tulajdonképpen ez nem neked szólt, fel ne vegyed.
Ha idetalál aki az ilyesmire felhúzza magát, azt majd úgyis észreveszed
Neked is volt egy Suzukid ahogy nezem... :D De tudod volt mar Hondam, Kawam.. itt az ideje egy Suzukinak
Egy Suzukit?

Jajkoszonom :) Igen, kiprobaltam egy SV-t es nem hagy nyugodni a gondolat hogy nekemolyan kell... :))) 3eves viszony utan viszont szeretnem olyanra hagyni a motorom, akinel jo kezekben lesz...remelem gaben is megfontolja Kaposvart :D
Naggyon patent a gép!
Miért válsz meg tőle? Nagyobbat szeretnél?
Most ahogy így elnéztem Leonetta patika állapotú motorját, Én a helyedben el sem indulnék Monorról Kaposvárra egy 3 évvel idősebb példányért. És ha jól nézem 50pénz a különbség a két gép között. 10 csak az utiköltség, a többit le kell alkudni.
Bár nincs érdekeltségem benne, nekem is a tiéd tűnik jobbnak, bár ha azt vesszük hogy kipu csere előtt van még... Na nem folytatom tovább..
Minden estre ajánlom, a gazdáját meg kötelező tartozékként bele kell alkudni!
hu ez a mondatom azert utolag visszaolvasva igen erdekesre sikerult... :D igen, mar irt Gabben hogy megnezi az enyemet is valamikor... :) - remelem jobban tetszik majd neki :DD
szerintem varj meg vele egy picit, ne rontsd az uzletem
Hát igen de csak picit, azért én megnézném mindkettőt előbb
Eladjam én is ? Mit tegyek?
Arban nem feltetlen, mert annak ha jol neztem, az ove olcsobb picit :) Bar az enyem 2005os :)
Király a gép azért ez kapásból jobbnak tűnik mint amit kinézett a srác.
Most voltam a Lidl-ben, nálunk csak a felét árulják, vidékre már nem maradt cucc
Szerintem is, remelem hamar talal maganak uj es szereto gazdit
hát hogyne....anélkül el sem indulok bükkzsércre
Gyönyörű a gép!
Gondoltam most, hogy végre lettek tegnap új fotók, megosztom veletek is, hátha akad érdeklődő még a motorra...
Motor mosós tanga is van Nektek!?
Siman kibír egy- két szerelést!