Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Micsoda csokor
Köszi
Köszi!
imádom azt a fisis fejed, köszi, igazán szép kis csokor, csini a vázája
köszi sagem, mi újság veled, hát ezer éve...
Hű tényleg azt a tapló fejemet!

Boldog nőnapot csajok!
Sziasztok mindenkinek, de különösen a TKB-s lányoknak!
Várd meg!
Té meg Norbi tesom, igazán oda PhotoShoppolhattad volna magad a képre, ne kelljen má faszshitnek szólni ez ügyben!
Tényleg ilyen.De lehet rajta karcolni.Egy próbát csak m,eg ér.
Így- így! Debezzeg jussak csak el a telekre a szarommal, mer' ugye kelletlen, csinyálok aaannyi, de aannyi képet, hogy csak na!
Meg nincs képe se ugyhogy biztos nem is mond igazat
persze nem minden része gyönyörű zöld, de azért ez évszakfüggő is
Á, szinte éreztem, hogy Parabellum is csak a vegyi kecskék meghágózására ment oda, ezért nincs kép se az esetrűű!
Col de la Bonette

http://www.youtube.com/watch?v...

Sehol egy növény, kopár hegyoldalak. Nézőpont kérdése, hogy ez szép-e. De nem kötözködni akarok...
Köszi az infót, ha sikerül eljutnom oda, mindenképp megnézem majd őket
na de fisi, perverz gondolataid vannak?!
Nem.De idén lesznek.
Tesókám- nálad voltak akkor már a Z- tech dobozok is?
Arra jártunk.Tényleg szép.De ha már a környéken jársz ajánlom a Verdon kanyont és az Ardéche szurdokot is.Meg egyszer a Millau völgyhíd is érdekes lehet.Nem rajta hanem alatta-mellette mentem el.Onnan mutat igazán.Aki rajta megy gondolom szinte semmit nem lát az egészből.
Fisi ez egy jól szituált motoros oldal, a perverz gondolataidat egy másik fórumon oszd meg
Mi van a hegyi mormotak meg hágásával!?
Egyébként az álom most a Col de la Bonette, csak egyelőre nincs hozzá elég zsetonom/időm, de pár év múlva tuti elmegyek...
Imádom a tárcsás hús sütést , mondjuk elkészítéshez gőzöm sincs de az evésbe jó vagyok