Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Grossglockner-t.
Amíg lehetett a mocival utána, pedig a gyalog ösvényen még felmásztunk aszem a 7-es tunelig, ott már sikerült jó néhány mormotát/hegyi kecskét is látnunk

gyönyörű ott a táj, nagyon szívesen visszamennék
Hogy mennyire? - Teljesen!

Este, azaz javítás után csinálhatunk egy kis sütögetést is. Párom tárcsán nagyon fini dolgokat tud alkotni.
Olaj lesz alá, az biztos.
Na már megint a perverzióóó
Melyik volt a legmagasabb hágó amit meghágtatok Ernővel?
Nem tudom biztos lehet ezt optimalizálni egy vastag bankkártyával, sajnos nekem nincs ilyen, de azért azt a verziót is kipróbálnám egyszer

Amíg nem jön el ez a Kánaán, addig maradnak a kis táskák olcsó zimmer ferik
Lehet még karcsúsítani tovább is.Egy jól táplált bankkártya(esetleg több is)Irato,telefon,(GPS) és kész.Ez meg elfér a zsebekben.
De "legdurvább" az volt, amikor hirtelen felindulásból párommal egy tanktáskával munka után elugrottunk egy 5 napos kiruccanásra

Persze nem mondom, hogy ez a normális sőt, de hát ahogy mondani szokás ahány ember annyi szokás
Hát én teljesen a másik véglet vagyok, azaz csak a minimumra törekszem. Mondjuk hozzá kell tenni nem szoktam sátrazni, így a nagyobb cuccoktól mentesülök, de inkább kevesebb mindent viszek(majd mosok), illetve ahol csak lehet optimalizálok(pl. csak sampont viszek jó az kézmosásra/hajmosásra/tusolásra/zokni mosásra stb..)

Így lehet pl. hogy egy hétre egyedül ennyi cuccal mentem külföldre:
Én úgy gondolom, tervezem, hogy szombat kora reggel lemennenk Tibihez Tárnokra, és ameddig tart. De ha szívesen lát, akkor én arra az estére megszálnek Nála. És vasarnap reggel jönnék haza..
Tibi majd megmondja, mennyire ér ránk!
Ha tudok, én is elmegyek, csak hogy találkozzunk és hogy motorozzak egyet.
dehogy vagy perverz...kisöccát sem a gólya hozta
katona én?! nem jól látod fisim...szótlan vagyok és befelé forduló
koton, a legfontos
ez a megmozdulás 1 napos lesz? ha igen, akkor szerintem számolhatsz minket is
Én is úgy értettem, hogy NAGYon is működik! Na jólvan, elmegyek dolgozni. Szép napot!
Á mukodik a fegyver, ott a bizonyíték a csapat legkisebb félliterese! Bár s postást nem tudom, hogy néz ki arra felé.. lehet ,afrikai néger!?
Javítok: Parancsszó- nem parnacsszó
No komment! Na jó, csak annyit, hogy az még rendben hogy vigyázzba áll, de mondjuk egy "Fegyveeert váááááááállhoz!" parnacsszónál lehet meglepődnénk! ... nem mintha ott akarnék lenni olyankor
Afrika... Leütöm a mángorlómmal a Zebrát, meghámozom, és boxert készítek belőle. Jáj de kígyó lesz!
Nyamvadt! Nálunk a csapatban még Zarándok is volt katona! Nézd meg zongoristat! úgy áll tőle vigyázzba mint a cövek! Őőő, izé perverz voltam megint!?
Így- így katona!
Nem voltam Lehet ezé kellett a nagyobb doboz... De nem is kell a hátamon vinnem a dobozt, és menetelni vele!
A másik meg az, ha Té is nem csak a telekre mennél jampizni, hanem egy rendes afrikai túrára mint egyesek, akkor mi lenne veled!? Pótos IFA utánad, mint a Dakaron?
Mondjuk arra a többiek mangorlója is ráfér, és a túra költséget kimosnátok, meg magatokat is a rendőrök előtt gyorshajtáskor...