Grossglockner-t.
Amíg lehetett a mocival utána, pedig a gyalog ösvényen még felmásztunk aszem a 7-es tunelig, ott már sikerült jó néhány mormotát/hegyi kecskét is látnunk
Hát én teljesen a másik véglet vagyok, azaz csak a minimumra törekszem. Mondjuk hozzá kell tenni nem szoktam sátrazni, így a nagyobb cuccoktól mentesülök, de inkább kevesebb mindent viszek(majd mosok), illetve ahol csak lehet optimalizálok(pl. csak sampont viszek jó az kézmosásra/hajmosásra/tusolásra/zokni mosásra stb..)
Így lehet pl. hogy egy hétre egyedül ennyi cuccal mentem külföldre:
Én úgy gondolom, tervezem, hogy szombat kora reggel lemennenk Tibihez Tárnokra, és ameddig tart. De ha szívesen lát, akkor én arra az estére megszálnek Nála. És vasarnap reggel jönnék haza..
Tibi majd megmondja, mennyire ér ránk!
No komment! Na jó, csak annyit, hogy az még rendben hogy vigyázzba áll, de mondjuk egy "Fegyveeert váááááááállhoz!" parnacsszónál lehet meglepődnénk! ... nem mintha ott akarnék lenni olyankor
A másik meg az, ha Té is nem csak a telekre mennél jampizni, hanem egy rendes afrikai túrára mint egyesek, akkor mi lenne veled!? Pótos IFA utánad, mint a Dakaron?
Mondjuk arra a többiek mangorlója is ráfér, és a túra költséget kimosnátok, meg magatokat is a rendőrök előtt gyorshajtáskor...
Amíg lehetett a mocival utána, pedig a gyalog ösvényen még felmásztunk aszem a 7-es tunelig, ott már sikerült jó néhány mormotát/hegyi kecskét is látnunk
gyönyörű ott a táj, nagyon szívesen visszamennék