Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.youtube.com/watch?v...

Kovács András Péter, még a Showder-klub előtti időkből. Én tőle hallottam először! Ez a szereplése is király!
Mosás-fürdés?Eső oszt jónapot
Ezt nem régen találtam:Nagyapám azt szokta mondani,hogy ha a piperecuccod nem fér el a szappantartón akkor buzi vagy fiacskám.
Senki se vegye magára.Csak nekem teccik.
Nem kell nagy mosás té! Egy pólót kimosni, meg egy gatyat azért ugye nem nagy feladat!? milyen katona voltál bameg!?
De oké, vidd a mangorlodat... hehehe ez kurva jó volt!
Mosson a f.sz.m! Akkor minek van a mosógép!? Ja, fele ennyi ruha, oszt akko' befér a mángorló!
He-he, "esetleg gatya, fogkefe". Nekem is volt ilyen mondjuk nem 2 hét, csak két nap (2 éjszaka). Meg nem motorral. Utcán összetalálkoztunk, meghívtak. Vidéki célpont. Reggel még vettem egy sprayt, hogy azé fürödjek is valamivel Azért mikor hazaértem, jólesett az igazi fürdő
A többi helyre meg inkább dobj be egy kis camping gázt, meg egy kis főző edényt. Többet ér...
De halljuk nagy utazonkat, ja és igen, kotont azt vigyél!
Ember! Mi a fasznak ennyi ruha!? Fele elég, veszel kis pénzért mosószert, azt a túra felénél kimosod a cuccot, estére megszarad azt kész. Már megint a kényelem.

Na erről viszont megnéznék egy képet.....
Hát én azt hiszem, nem vittem túlzásba a divatozást... mondjuk lehet a tusfürdő tényleg már kicsit sok De viccet félretéve, a doboz erőltetése nélkül 7 boxer, 7 póló, 7 zokni, 1 pulcsi, 1 nadrág, a türcsi, 1 váltócipő (csak hogy ne a motoroscsimmába kelljen erőlködni) meg pipere. Pont befért, kicsit a végén sakkozni kellet, de lényegesebb erőltetés nélkül betudtam csukni. Ja és a türcsi elég vastag fajta volt. Szóval lehet ennél kevesebb ha akarom, de több is azért. Attól függ mik a célok. Például ha dolgozni mennék vidéki célpontra, akkor már kell egy garnitúra öltöny, ahhoz megint egy cipő és ingek megfelelő számban. De van olyan türcsim ami meg negyed ennyi helyet foglal. Én a súly miatt izgultam, és bepakolás után le is mértem a végeredményt, és dobozzal együtt nem volt 10 kg. Úgyhogy így utólag örülök hogy a nagyobbat vettem, az meg hogy nem olyan szexi mint a kisebbek nem érdekel, ritkán használom, meg aztán nem is divatozni megyek
....túrát....
Naná.Sörnyitó,dugó húzó,koton.Esetleg gatya,fogkefe.Mi kellett még akkoriban?Csináltam olyan két hetes,hogy sátram sem volt.
Jesszus! Nekem a Tz-n kb 30 literesek ha voltak a dobozok, mégis elég volt egy hétre, de akár kettőre is ami cucc belefért. Nem kell divatozni, és akkor kevesebb ruha is elég lesz..
Az oldalamon a 384 oldalas gépkönyv 12-5 szekciónál találod a csere menetét!
45 L körüliek, a tied lehet hogy a kisebbik. Már azt is kipróbáltam, hogy odafigyelve egy heti cuccal beférek EGY dobozba
Megkaptam őket köszi!

Jó lesz a vas- bár így elsőre brutál nagynak tűnnek a dobozok rajta!
Küldtem neked emilt, a beígért képekkel... nézz majd rá, ha van időd.
Jaja nyomjuk az ipart

Fisi, el tudod küldeni a leírást, ami alapján szétkapjuk villákat?
Csak hogy addig is kiokosítsam magam
Jó bizony!

Azt nagyon bírom ebben a 30 éves gépben, hogy nem az a steril, precíz, finom high-tech érzés vezetni. Ez maga a nyers valóság, ezen ülve érzed, hogy alattad egy benzinmotor dohog, morog és nem egy villanymotor.
Nem tavasszal lesz, hanem júliusban, eddig tobbekkel beszélve ez az időpont a jó! Úgy néz ki jön Norberto is, tehát eddig a résztvevők:
-mhmax
-bitu
-Kawaer5
- Parabellum
-fisi
-Norberto

Mhmax intézi az olajat, ő fog alkudni rá, neki ismerőse vagy mi, az olajos csavo...
Ez a tavaszi motorfelkészitő tali nagyonállat ötlet, csak mindig számolni kell 5-10e Ft pluszköltséggel, hogy az ünneplés se maradjon el. És lehet hogy ha nagyobb számban rendelünk kedvezményeket is kiharcolhatnánk! Ez nagyon tetszik!
elhiszem, hogy átfagytatok, csalóka a napsütés, biztos, hogy mocin azért hideg volt, de ott voltatok és az a lényeg, a taknyot pedig kikúráljátok......egy páros izzadással
átadom
egészségedre, remélem jó volt