Nem tudom, mit agyaltok a láncon, a jövő motorkerékpárja ez lesz úgyis, minek a lánc? Ez még abból is energiát termel, hogy mocorogsz a seggeddel az ülésen!
Én meg azt mondom, Te ne szójjá be azzal a kínai JT első lánckerekeddel- vazze!
Tényleg- akartam is kérdezni- amikor cserélted átraktad a gyáriról azt a gumi zajcsillapítót? Vagy ha nem, akkor nem hiányzik- értem ezalatt azt, hogy nem zajosabb így működéskor- persze csak kis sebességnél ha egyáltalán hallanád- bár szerintem ott sem..
Na ja, de kezd a tököm tele lenni azzal, veszel valamit, azt se tudja róla miféle, de már jön a nagyokos duma, hoghy biztos kínai... A japánok meg eközben matyiznak otthon mi? Nem is csinálnak már semmit... Ugyan!
úgy értem, hogy nyilván egy autó is úgy gördül le a törököknél Renault felirattal, hogy a francia gyári minőség-ellenőrzésen átmegy.
Hogy egy cucc milyen származó, az attól is függ, hány % belőle a japán és nem japán beszállítótól érkező alkatrész.
Bocsánat ez már vámszakma és tarifálás.
Ezt a japán minőség biztosítást hogy érted? Azt sem értem, honnan veszi hogy kínai? Mondom, akkor ennyi erővel a gyári is az?
Ezek szerint mindenki csak úgy bele ütögeti, hogy Japan- nem?
A másik- a JT is japán gyártó- de mégis ott van a fogaskeréken- hogy Made in Thailand- na akkor? Ők ki merik írni, hogy ez egy - az ő minőségi rátájukat megütő lánc- ami az egyik Thaiiföldi gyárukban készült- de az Enuma- mint egyik nagy japán gyártó meg nem meri? Ugyan már!
Jaaj, de bírom itt ezt a stílust- ide jössz a fene tudja honnan, utána beszólsz- kapsz a pofádra, és még te játszod utána az áldozatot- ugyan már! Eddig se jártál erre , szerintem most sem kellene tovább. Egyáltalán, honnan a bús péből olvastál épp ebbe a fórumba- épp mikor a láncról írtam- bele?
Te már csak tudod, hol készült az a lánc, ilyen a gyári is, akkor az is kínai? Te hoztad be az országba? Vagy te kovácsoltad az egyik kínai dzsunkán? Paraszt gyerek- ha már ennél tartunk!
De még nem írtál vissza a kérdéseimre!
Örülök ha segíthettem.
Simán lejött? Mit csináltál a biztosító lemezzel- ugyanazt raktad vissza? Vagy hol lehetne ilyet beszerezni?
Én meg azt mondom, Te ne szójjá be azzal a kínai JT első lánckerekeddel- vazze!
Tényleg- akartam is kérdezni- amikor cserélted átraktad a gyáriról azt a gumi zajcsillapítót? Vagy ha nem, akkor nem hiányzik- értem ezalatt azt, hogy nem zajosabb így működéskor- persze csak kis sebességnél ha egyáltalán hallanád- bár szerintem ott sem..
Lengyel OPEL-el kétlem.
Kérdezzek még?
Hogy egy cucc milyen származó, az attól is függ, hány % belőle a japán és nem japán beszállítótól érkező alkatrész.
Bocsánat ez már vámszakma és tarifálás.
Mond valamit?
Ezek szerint mindenki csak úgy bele ütögeti, hogy Japan- nem?
A másik- a JT is japán gyártó- de mégis ott van a fogaskeréken- hogy Made in Thailand- na akkor? Ők ki merik írni, hogy ez egy - az ő minőségi rátájukat megütő lánc- ami az egyik Thaiiföldi gyárukban készült- de az Enuma- mint egyik nagy japán gyártó meg nem meri? Ugyan már!
Ha már megjegyzést tettél erre a láncra, szeretnék érveket hallani: tesztet, véleményt olyantól, ami már használt ilyet stb.
Biztos, hogy Kínában gyártják?
Biztos, hogy nem japán minőségbiztosítás van a gyártás során?
Én sem szeretem, hogy valaki az arctalanság mögé bújik. Úgy regisztrálsz, majd mondasz véleményt, hogy semmit nem adsz meg magadról. Miért?
Mi a pálya? Rég hallottam felőled! Hol talállak meg? Face? Ilyesmi?
Te már csak tudod, hol készült az a lánc, ilyen a gyári is, akkor az is kínai? Te hoztad be az országba? Vagy te kovácsoltad az egyik kínai dzsunkán? Paraszt gyerek- ha már ennél tartunk!