Á, az semmi!
A sörpöris videók! na az aztán igen!
Az elsőnél, mikor is Zimi, meg Sagem versenyeznek!
Sagem elindul, esik egy kurta nagyot, majd feláll, és izomból elkezd hátra felé futni! Majd megint esik egyet, mint ólajtó!
Eközben Zimi, veszettül fogva a sapkát a fejéhez, elindul, majd össze rogy, szét döntve ezzel Màgika, amúgy is szétszáradt hordóját, ami abban a pillanatban szétesik a dongák meg ahány, annyi felé hullik szét!
Perszehogypersze.Mert te egyedül motorozol tenger sima tájon.Próbáld ki az Alpok kanyargót majd rájössz én miért ezt választottam.Amúgy kinek a papné kinek a misebor ugyebár.
Tegnap este leadtam a megrendelést, de én a gyári áttételekkel- elől 17, hátul-42 fogú lánckerekkel. Mondjuk a lanckereket meg be kell várni a forgalmazónak, ha nagyon akarnék varialhatnék, de nekem így jó ahogy van az egész.
Szia,ismét segítséget kérnék mert elakadtam.Az aksi negatív kábelét hova kell kötni a motoron? Szétkaptam egy gépet felújítás miatt és nem vágom honnan kötöttem le
Egy foggal kevesebb.Nekem bevált.A plusz erő jól jön a túrákon a pakk és a hegyek miatt.Végsebességen nem észrevehető.Meg aztán elég ritkán húzom neki fülig.Minek?Hol?
Nem is idegesítem magam.