Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem vagyok egy ilyen mások lenyomására hajtó gyerek, de ez jól esett... Kawa. Ninja. Legjobb. Imádom!

Köszi a videót!
Mielött megszólsz kérlek nézz utána ki is volt itt a nagy paraszt!
Ez nem sértés, sőt!
Nagy kedvencem a típus, de inkább az európai változata.
Ahogy Neked jobb, de szerintem inkább, a délután, rajtad áll!
Mesélj inkább arról, h. mikor skypeoljunk vasárnap?
Fisi, ne vedd fel, emiatt kár egy másodpercig is idegesítened magad...
szia drágám
imádlak
ne foglalkozz vele
még mielőtt állatira belelendülnél, jobb lesz, ha ezt a stílust mellőzöd itt
Köszi Krisztim!
Reménykedem én is, de mint látod nagy tudású Jóskapista már bele ugat hogy szar... Igaz nem lehet tudni, ki fia- de inkább borja, mert azt ki nem rakná magáról a kis bátor(talan)...
Na igen, tipikus esete annak amikor egy ilyen fasszopó előkerül a semmiből, aztán elkezd ugatni...
Te vidéki fajbarom! Én válaszoltam a kérdésedre!Igen japán van beleütve de kinában csinálják de majd elválik mennyit bir
lassan neki kell állni guszti átnézésének, tavasszal megy vizsgára
gratula a lánchoz
remélem, h tartós lesz
De amúgy biztos kínai, mert bár minden 5- ik szembe bele van ütve hogy Japan, te ezt biztos sokkal jobban tudod. Ennyi erővel a gyári is az lehet, mert az is így néz ki..
Ba..om a fajtáját a sok hozzáértőnek...
Amúgy, meg majd elválik..
A lánc japán, csak hogy ne zavarjon, a Jt lanckerekek meg bár japán cég de thaiföldről érkeztek, de Te meg jeltelen sehonnani barátom honnan a pi...ból kevertél elő ide, azt nem tudom...
Kinában gyártott Ek láncal kétlem!
No, jelentem, megjött a lánc készlet is! Remélem, el fog annyit menni, mint a gyári!?
Hálás köszönet
Te jó ég, Utakközti Autoromboló! Erre is csak hátra kell gumit venni mert az első mindig a levegőben van!
Üdv újra mindenkinek! Valaki tudna mondani nekem egy tipp árat hogy kb mennyibe jönne ki egy ilyen kis fasza átalakítás? Nem sértés ként írom de egy EX500-ről van szó! Köszönöm!
A világ legjobban gyorsuló motorkerékpárja ezúttal egy sportrepülővel versenyez:http://auto.indavideo.hu/video...

Nem igazi a ez a verseny, mindenesetre látványosra sikerült a video
Inkább KV-val
Skype vasárnap délután/este?
Több szódával tesom, több szódával! Skype mikor!?*
Nem azért gyártanak, hanem mert más a féknyereg!
Látod Norberto is mondja! De 2000- től mind egyforma!
alá = alsó fékdugattyú