fisim, ti aztán bevállalósak vagytok, nem mondom, gratula
nem törött le a kis jégcsapotok?!
bocsi, hogy nem tudtam beszélni veled szombaton...
írok neked iwiw-en, ha lesz egy kis időm..
jóreggelt!
próbáltatok már kürtöt szerelni a mocira?
van egy ismerősöm, aki tátrából levő kürtöt rakott rá (mondjuk jóval nagyobb motorra) és nagyon durván szól, mint egy vonatkürt! mondjuk kisebbre gondoltam, ezt csak úgy hozzátettem... :)
6 méter? Félsz, hogy hideg lesz, és a szobából akarod csinálni?
2 is sok...
Bár tapasztalatom nincs, de a 2T látatlanban is túl vastagnak tűnik hozzá (könnyen feltapad a csőre). Én mindenképp valami minél vékonyabb gépolajat használnék.
Kellően őrültek vagytok, ebben a rohadt szélben, ami ma volt!
De le a kalappal.
Főleg, hogy Pestről lementetek, de ha fázott a párod, azzal vigyázni.
Alattomos a menetszél, könnyen össze lehet szedni egy jó kis felfázást.
Ma láttam álmaim motorját! Sőt, úgy elkapott az extázis , hogy egyből kettőt láttam belőle :P ... Igen, kitaláltátok, a kék Er-5 az!
Köszi csajok, srácok a mai napot! Király volt a gurulás, és örülök hogy végre találkoztam veletek! Jóéjt
Ha bele gondolok, hogy anno Hodi haverom úgy csopperesítette a Pancsit- hogy leszedte az ülést, és helyette oda rakott egy birka bőr darabot...
De papír kuttya vagy tesókám!
Haza. Asszony- nem akarok csúnyán beszélni, inkább lebetűzöm - Sz. A. R. R. Á. fagyott Mielőtt hazaértünk beugrottunk egy mekibe, amikor ott leszállt, remegett, úgy fázott, majd utána onnantól hogy visszaült, hazáig szenvedett. De lementünk ma több mint 300km-ert, úgyhogy így is RESPECT! neki.
No- nem tudom ki- mivel töltötte a napját, de mi- Bitu indíttatására rendeztünk egy apró TKB összeröfföt!
Remélem haza értél már Bitu? És az asszony sem fagyott le?
ER-5-ös póló grafika készítésében szívesen segítek
Persze nem vagyok grafikus de néha csinálok webdesign-t.
pl. egy ER-5 ről készült képről könnyen lehet egy körvonalas rajzot csinálni.
nem törött le a kis jégcsapotok?!
bocsi, hogy nem tudtam beszélni veled szombaton...
írok neked iwiw-en, ha lesz egy kis időm..