Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a 148 rossz arcú morcos motoros a moziban video, nagyon nagy.

Milyen pofákat vágnak a be nem avatott párok...
Bővebben!?!
Kész lett az ülésem jaj de jó (csak sokba fájt )
Megtöltötték a mozit 148 motorossal, középen hagytak két széket szabadon.
Ezeket a helyeket eladták be nem avatott pároknak. Nézzétek az arcokat!

http://www.theinspiration.com/...
Egy ideig árultam, aztán meg levettem a hirdetést hogy mégsem adom el, mert nagyon olcsó a fenntartása. Most meg sikerült egy zx-9hez hozzájutni, így már mindenképpen eladom. 1 komoly érdeklődő volt aki azért nem vitte el mert nem ért le a lába :) A többiek meg csak élménykört szerettek volna menni.
Elég régóta árulod.
Jelentkezők azért voltak, vagy teljesen pang a piac?
sziasztok, eladom az er-5-ömet, ha esetleg valakit érdekelne, a hirdetés az adatlapomon van.
kisöccá alszik, zongorista meg zarándok sörözik és bulizik...
a francot....kisöccá, zongorista és zarándok motorozik...a kaja meg ráér...
Oksa köszi igaz még kicsit odébb van!
Kisöccá motorozik Zongoristával, te meg otthon főzöd nekik a vacsorát, mire hazaérnek!
Illetve Te alszol, Zongorista sörözik- és kisöccá bulizik...
Nem baj Krisztim- lesz ez még jobb is!
Zongorista alszik- te sörözöl, és majd a kisöccá bulizik!
zongorista bulizik, kisöccá alszik és meg itthon kortyolgatom a mentes sörömet...
világalja
kényelmes lehet
na és hová lehet rakni a popipárnát?!
szia, ha esetleg vennél 140es gumit, akkor nekem van egy bt003 bridgestone szinte új állapotban, az új ár feléért.
Az a nagy hülye púp a tetején, az az ülés is. A kormány is ott van, csak nem látszik a fotón rendesen.
A kerék (nem gumit akartál írni?) kérdéshez annyit tudok hozzászólni, hogy nem szabad hozzányúlni.
Ha szélesebb gumit teszel szélesebb felni is kell, amit nehéz párban találni, ha meg igen akkor más a hézegolás, nem fér el a segességérzékelő rossz helyen lesz a féknyereg, stb.

Egyébként hátra 140, előre 120 még békésen felmegy, de nem lesz tőle semmi jobb.
Szélesebb gumit nagyobb motorra kell tenni.

A normál indexrelé sokkal nagyobb áramfelvételhez van kitalálva, nem fogja villogtatni a ledes izzókat. Kell csináltatni, vagy venni ledhez való villogtatót.
Fiuk, mekkora a maximum kerék méret amit ER5 ill. EX500-ra lehet rakni? Első,hátsó! Illetve még az lenne a kérdésem hogy LED-es index-hez kell külön LED index relé vagy elbírja a gyári is?
nem szóltalak meg...nem igazán a stílusom...
csak megkértelek, hogy mellőzd ezt a hangnemet
van rajta egyáltalán ülés?
de ez komoly: olvastam a cikkben!
"Ez még abból is energiát termel, hogy mocorogsz a seggeddel az ülésen!"
Na nee- írd csak le lécci!
Qrvára nem jött le.Olvass vissza!