Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fisi, ha már ennyi bukó(régi/új) van nálad csinálhatnál egy rögtönzött tesztet is, én kíváncsi lennék melyik miért jó
Zimi, aMORF!

Megjött a csomag, é ahogy megígértem- itt vannak a képek a bukókról!
Majd az Ő motorjából szedjük ki a szükséges csöveket.
Ez ciki Csak ilyenek voltak nálam meg a Deák poszteres.Mosmá magyarázhatom a bizonyítványomat. 50Istvánból már megvan egy hét Spanyolország cakk-pakk.
Ezért nem mehetsz Te egyedül turazni!
Akinek nem elég egy túrara 4-500 ezer ft, az így jár!
persze, tudjuk, te csak Zongorán játszol!
az egész csak az ER-5 póló miatt jött ki belőlem, elképzeltem, hogy nekem milyen ER-5-ös pólóm lehetne mostanában.
Persze, a többi zseton American Express-en van.
persze jó magas árért...majd én leszek a pénztáros..
nálam lehet fizetni
természetben való fizetés kizárva
és papucsos mit vigyen magával?
jujjj, de madár vagyok, azt hittem, h tényleg készült ilyen kép
pedig barna a hajam...vagy mégsem?
Nekem még nem ciripel, de azért jó lenne ha kicsit mélyebben dorombolna, persze pénzügyi oldalról nekem se ez az első, most is inkább dobozt vettem, no meg kesztyűt nézegetek, talán jövőre...
40-50 István király társaságában nem mész te egyhetes túrára asszem.Az csak a benzinre elég.kb 2500Km-re.Van azon felül még kiadás dögivel.Kaja,pia,nők stb.
Kifejezetten fegyverbuzi vagyok de ez inkább nevetséges mint jópofa.
Hát, én azért örülök, hogy nem csiripel ott hátul semmi!
egy ilyen, vagy egy akármilyen sportdob árát én inkább elmotoroznám.
Ha lenne felesleges 40-50 ezer Ft-om egyben, már mennék is egy egyhetes túrára motorral.
Hát nem, mondjuk nem is vágyok rá, nekem pont elég lenne egy handó dob is
és azért nem olcsó egy ilyen kütyü
Végül is amennyi giccset rápakolnak ezokra a vasakra egy ilyen kipu már fel sem tűnik

Egyébként van egy haver, aki chopperezik és pont azért különleges a mocija, mert az utolsó csavarig gyári
megkockáztatom, egy rocker-chopperen még jól is mutat!
Hát akinek feltűnési viszketettsége van, sztem be fog jönni
és a kipufogógáz még meg is forgatja!

Nagyon ádáz, csak teljesen értelmetlen.
Nem vagytok semmik , én a picur miatt nem merem elővenni a masinát, mert ha vmi betegséget bekapnék, akkor az asszonyka tuti elkergetne otthonról
Szólj ha lesz ER5 poló az engem is érdekel