Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

holnap megy gusztika kipufogóshoz
én ma nagyon szorgalmas voltam, éppen egy posta felé jártam és feladtam Neked a pénzt, úgyhogy ha változás van, akkor azt is rendezem
a megjegyzésbe írtam a méretet és a nick nevet, remélem, hogy megkapod a lovettát
azért írj egy üzit, ha igen
engem egyszer locsoltak totál telibe húsvétkor a lovardában, ráadásul nem volt vmi meleg az idő, hát.....csatakos bugyival rohantam haza, mivel nem volt nálam váltás ruha
már mi is nagyon várjuk a talit és hogy újra lássuk a jó kis "partiarcokat"
Még 1 X gratula Er-a-nak és Fisi-nek eme remekbe szabott polo-ért.
Fisi még nem tudom mikor megyek le Kalocsára a poloért de h megyek az tuti.

TKB jooo arcok nemsokára találkozunk!
természetesen!
váltás ruha mindenkinél volt!
Persze,nekem is kell.
Gyárilag Denso van benne!
A 9-es NGK az jó bele!
Szia Fisi!
Nekem is kell póló, írtam emailt.

Más: ma cseréltem gyertyát az enyémben még a gyári volt, 20000 fölött van benne már aktuális volt, azt írják NGK DR9EA kell bele ilyet is vettem de amit kivettem az NGK DR8ES-L volt. A tiétekben milyen volt és mit raktatok bele, még nem mentem a géppel mert már késő volt de pöcc indult.
oksa, valamikor megyek arra aztán megnézem
Fiúkák és lányok!
Nem baszogatásképp, de nekem nagyon kellene BIZTOSRA- annak a neve aki- TUTI akar matricát, ugyanis jelentősen elszámoltam magam- vagy kijön 3 ezerből a dolog vagy nem. Ha nem tudom, hogy mennyi a tuti emberke, akkor csomagonként kell megrendelni a matrica alapanyagot, ami plusz 500 ft csomagonként-ellenben 10 e ft felett nem kell postaköltséget fizetni!

Tehát póló 1100 ft+ matrica alapanyag két A4- es lap ára 775*2-- 1550 ft- ez eddig 2650 ft- marad a festékre kb 350 ft ez a gyári tintákkal nem biztos, hogy kijön ennyiből.

Szal vagy rárakunk még 500 ft- ot, vagy nem tudom hogy lesz.
De mint mondtam, kéne a személyek száma- hogy tudjam a fóliát rendelni.

Köszönöm!

Aki nálam anno jelezte:

-zarándok és Zongorista
-Era
-fisi
-Zimi
-Papucsos
-Sly
-Anita
-Lütyő
-Gad
us ?
-Kraszy ?
-Kenő
-Bokkon és Eszter
-Szücsi cimborám még ős is egyenlőre ?
-Mhmax?

Szal kellene a tuti befutók száma mert ez nem kis mennyiség megvenni meghitelezni mindenkinek- ugye az alapanyagot.

Kérem a jelentkezőket!

Úgy gondoltam hogy kitűznék egy fix utolsó időpontot- ez Május 26.- a lenne, összejönnek a pénzek megrendelések tuti tudom mennyi alapanyag kell- meg mennyi póló, és akkor tudok egyben mindent csinálni.
A héten felkerülnek képek a mintadarabokról hétvége felé!

Köszi mindenkinek!
sajnos én is csak ennyit tudok: hogy a keleti és a blaha között van, ha mész a Duna felé, akkor jobb oldalon és vmi cseszett nagy turi

sajnos ennél többet nem tudok, de ha találkozom a sráccal, akkor kérek tőle pontos címet:)
bocsi, de nincsen több infóm
egészségetekre
gondolom, hogy a csajok nagyon boldogok voltak
ezt a turkálót tudod kicsit pontosítani hogy hol van?
Sziasztok!
Nálunk igazi, régimódi locsolkodás volt: a legények és zenészek lovaskocsival érkeztek, a lányok friss vizet kaptak a nyakukba. Aztán a kertben még eszem-iszom, mulatozás!
mindenkinek sok piros tojást, finom pálinkákat és jó pihenést!
(már amennyi hátravan a hosszú 7végéből...sajnos már nem sok) holnap ismét gálya
szia Era, gratula pólóhoz, szerintem nagyon sirály lett
nagyon ügyik vagytok
sajnos közelebbit én sem tudok
ha találkozom a sráccal, akkor megpróbálok tudakolni vmi közelebbit
nekem is csak annyit mondott, hogy a keleti és a blaha között van, ha mész a Duna felé, akkor jobb oldalon és vmi cseszett nagy turi
Kellemes Húsvétot TKB-sokk !
Köszönöm szépen! Ez nagyon kedves tőled!
De a te fejedből pattant ki az ötlet, én csak azt rajzoltam, amit kigondoltál.
Így az érdem a tiéd!
De ha vitázni szeretnél, én benne vagyok!
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek!
Hát el.Persze úgy jártam hogy amit kinéztem azt elvitték A héten megyek egyet megnézni de nem valami nagy a kinálat,kintit meg nem akarok,csak itthoni első tulajost.
Köszönöm!

De mint mondtam nem az én érdemem!
Ha nincs Er-a aki megrajzolja,akkor sehol sem állna az egész!
Tehát Neki kell megköszönni!
Kösz a tippet. Nem tudnál pontosítani a turkálóval kapcsolatban? Benéznék oda. Egy cím vagy a bolt neve.. ilyesmi elég lenne