a Lidl-ben szokott lenni időnként motoros akció, érdemes nézegetni az újságot, térdvédő, vesevédő, bukó elég jó áron
én például a Decathlonban vettem a térdvédőmet és elég masszív, azt hiszem, hogy a gördeszkás cuccok között volt, ha nagyon meleg van és farmerban motorozom, akkor veszem fel a térdemre, de általban cordubában nyomom, hiszen, sosem lehet tudni...
az egyik ismerősöm mondta, hogy Pesten a keleti és a blaha között van egy két emeletes állati nagy turkáló és ott nagyon sok a motoros cucc, érdemes lenne elmenned és megnézned, hátha találsz vmi jó kis cuccot olcsón
most hétvégén Dunabogdányban voltunk egy motoros összejövetelen, jó volt, habár tavaly és tavalyelőtt többen voltak, ott is aludtunk sátorban, szerencsére nem fáztunk, pedig közvetlenül a Duna parton volt a sátor:)
volt koncert és finom táp (káposztás-bab, friss kenyérrel)
Ha lesz időm,jövő héten körül nézek hátha van olcsóbb póló is. Illetve tuti van,csak annak már nagyon vékony az anyaga. Ez meg elég jónak mondható.
papucsos!
Szólj ha jössz akkor előtte pár nappal megveszem a pólót. Aztán itt megvárod míg elkészül.
A többiek majd csak engem fognak értékelni márpedig azért mert én foglak kísérni és azon csodálkoznak majd, h hogyan bírtam ki, h nem kapcsolok fel 3. 4. és 5.
Elsősorban mindenkinek nagyon kellemes húsvétot kívánok!
Másodsorban szeretnék kedves Fisi barátunknak beírni egy * 5 a munkájáért.
Az üzenőfüzeted légyszi hozdd el Mágikához!
Qrva jooooo lett.
Én feltétlenül kérek szépen egy XL-es méretűt!
A lovettát majd inkább személyesen leviszem, legalább motrozok egyet.
A tervek alapja a Moto mania- ból származott- bocs a plágiumért- a rajzok Er-a munkái- a színezést muszáj volt grafikusra bíznom- a feliratozás, és elrendezés az én művem...
nem kis meló van benne- meg egy kis pénz is már (lásd grafikus)- remélem tetszeni fog mindenkinek?
Akit érdekel- és szeretne rendelni majd a találkozóra- az vegye fel vele ma kapcsolatot a nevemnél található elérhetőségeken!
A póló ára 3 e ft- ezen kereskedés nincs- csak az anyag ára.
Utaljátok el sárga csekken- a megjegyzés rovatba írjátok be a póló méretét- és a darabszámot- illetve a rá írandó nicknevet!
Hogy ne nőjenek a költségek mindenki a találkozón fogja megkapni az elkészült darabot!
És utoljára a póló hátulja- mert az lemaradt!
én például a Decathlonban vettem a térdvédőmet és elég masszív, azt hiszem, hogy a gördeszkás cuccok között volt, ha nagyon meleg van és farmerban motorozom, akkor veszem fel a térdemre, de általban cordubában nyomom, hiszen, sosem lehet tudni...
az egyik ismerősöm mondta, hogy Pesten a keleti és a blaha között van egy két emeletes állati nagy turkáló és ott nagyon sok a motoros cucc, érdemes lenne elmenned és megnézned, hátha találsz vmi jó kis cuccot olcsón
mikor lesz utánpótlás?
volt koncert és finom táp (káposztás-bab, friss kenyérrel)
papucsos!
Szólj ha jössz akkor előtte pár nappal megveszem a pólót. Aztán itt megvárod míg elkészül.
Vagy te is adsz egy nap előnyt?
Én is kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!
A többiek majd csak engem fognak értékelni márpedig azért mert én foglak kísérni és azon csodálkoznak majd, h hogyan bírtam ki, h nem kapcsolok fel 3. 4. és 5.
Elsősorban mindenkinek nagyon kellemes húsvétot kívánok!
Másodsorban szeretnék kedves Fisi barátunknak beírni egy * 5 a munkájáért.
Az üzenőfüzeted légyszi hozdd el Mágikához!
Qrva jooooo lett.
Én feltétlenül kérek szépen egy XL-es méretűt!
A lovettát majd inkább személyesen leviszem, legalább motrozok egyet.
Ha fekete lett volna akkor nem adta volna úgy ki a formát!Meg ugye minden szentnek...
Akinek kell ne fogja magát vissza!Ne az utolsó héten kelljen kapkodni vele!
Nagyon szép munka!
Ha fekete lenne a motor a fiús pólón, kérnék egyet!
Gratulálok!
És köszönjük áldozatos munkádat! Majd viszek neked a Kawa hátulján egy tálca sört!
Király! Megérdemled majd a hátbaveregetést!
Tudom, hogy idióta viccek tárgya leszek, de remélem értékelitek majd azt a teljesítmény túrát, amit én ennek a nyergében levágok Diszelig!
Aztán jövőre majd néztek, milyen motorom lesz...
nem kis meló van benne- meg egy kis pénz is már (lásd grafikus)- remélem tetszeni fog mindenkinek?
Akit érdekel- és szeretne rendelni majd a találkozóra- az vegye fel vele ma kapcsolatot a nevemnél található elérhetőségeken!
A póló ára 3 e ft- ezen kereskedés nincs- csak az anyag ára.
Utaljátok el sárga csekken- a megjegyzés rovatba írjátok be a póló méretét- és a darabszámot- illetve a rá írandó nicknevet!
Hogy ne nőjenek a költségek mindenki a találkozón fogja megkapni az elkészült darabot!
És utoljára a póló hátulja- mert az lemaradt!