Szevasz edem ! Gondolom ,a lánc még rajta van ! Keress egy jó indulatú gumist, vagy autószerelőt Levegős kulccsal egy villanás és lent van a kerék, csak arra vigyázz, hogy a sebváltó üresben legyen!
Hali! Próbálkoztam én minden hogy Fater is én is :) de az istennek se akart lejönni :( Ha jól tudom ezek mind jobb menetesek ugye? lehet hülyét kérdeztem de még életemben nem szedtem szét ilyesmit :)
Valami rohadt nehezen bíztam letekerni én is.Motort a kerekével falhoz toltam,hogy ne tudjon elmenni a tekeréskor.A dugókulcs szárát meg egy méteres körüli csővel megtoldottam.Na így próbáld meg.
Sziasztok! Olvasgatok most már kb 1 órája visszafele a fórumban de sajnos nem találtam választ a kérdésemre. Ha valaki tudna nekem segíteni nagyon megköszönném.
Lánc szett csere lett esedékes ezen a kis szörnyetegen, és az istennek se tudom leimádkozni az első fogaskereket. Valakinek van ötlete mit hogyan merre mennyire kell húzni vonni feszíteni? :)
Kib@szott jó érzés.
De nem túrázni mentem, csak dolgom volt.
Viszont kicsiholtam a gépből a 90 km/h sebességet!
Ti merre jartatok?
Majd megoldja az!
Lánc szett csere lett esedékes ezen a kis szörnyetegen, és az istennek se tudom leimádkozni az első fogaskereket. Valakinek van ötlete mit hogyan merre mennyire kell húzni vonni feszíteni? :)
Előre is köszi a választ.
üdv EdEm
De volt Romet is!
Ha leérünk Diszelre minden Kawásnak leeresztem a kerekeit!