Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hy

azt megköszönném, és hol fúrtad meg, és mekkorára?
Furd ki a dobot! nekem is ugy van megcsinalva es jo a hangja. ha gondolod, csinalok majd rola videot.
30.000-ft szereléssel cakli pakli mindennel! plusz 3000 ft ha hangtompitót szeretnél hozzá--azzal hasonlit a gyári hangjára!
Sziasztok, valaki tudna érdemleges infóval szolgálni, miképpen lehetne a gyári kipuffot kicsit hangosabbá tenni pici házi buherral?
Nem vagyok egy sportdob párti, szeretem ha halk a vas, de ez már túl halk :)
Remek, várni fogunk benneteket!
Én csütörtötkön tervezem a levonulást.
www.orosz-szotar.hu, beírtam a köszönöm szót, hogy a választ cirill betűvel tudjam neked beillesztni. Szóval CTRL+C aztán CTRL+V.
я понимаю по-русски egy kicsit. Végül is 10 évig tanultam oroszul.
Köszönöm!
tényleg gyarapodik a csapatunk
lassan már azt sem tudom, hogy ki - kicsoda
kedves Zimmedli, engedd meg, hogy boldog születésnapot kivánjunk Neked
mármint úgy értem, hogy péntek este érünk le, munkából egyenesen megyünk és ott leszünk egészen végig
ja, tényleg hamar el fog jönni az időpont, mi csak péntek estére fogunk tudni lemenni
az igen...néptánc ilyen lábbal...nem lehetett ám semmi
egyebkent bocs, tudom hogy hattal nem kezdunk mondtatot, de csak ugy hattal belevagtam a kozepebe:)
hm megneztem a videot meg a kepket, tetszetos, mennyibe faj egy ilyen atalakitas?
hat jo is lenne, ha az lenne, szerintem nem az, vagy nagyon vizezik a benzint, mert eleg rendesen jon a viz, nagyon fosok, hogy itt most nagygaz van, holnap csinalok rola egy videot, aztan kivancsi vagyok, hogy ez meg belefer-e a normalis kondenzviz kategoriaba.
Üdv!

De rég írtam ide.Látom gyarapodik az ER5 csapat .
Lassan el se férünk Mágikánál (ha mindenki jön).
hat nemhiszem hogy a rossz talaj lenne az oka minden este eddig ugyanoda tettem le a gepet, rossz szandek lehet.. haat lehet. Mindenesetre a felborult es nagyon nagy szel volt a panelhazak kozott mint egy szelcsatornaba jol felgyorsult, ponyva is volt rapokozva, szoval a felulet is megvolt, meg mint irtam amikor attoltam a masik helyre ketszer meg is lokott eleg rendesen. ezert gyanakszom a szelre.
Értem mire gondolsz,de olyat még nem láttam senkinek! Létezik egyáltalán olyan? nekem a gyárit is vissza lehet tenni+van egy tompitóm a sportdobhoz! Nos hát az asszonynak van egy nővére,de férjnél van! Vagy az nem baj? :DDD
Köszi!

Szép munka de nekem a cső illesztese nem tetszik mármint a gyári csőre. Ezt akarom elkerülni-úgy szeretném megcsináltatni,hogy a cső végére valahogy közvetlenül ráerősíteni a dobot.
Te figyi már- nincs az asszonynak valami jó testvére!?
Nincs annak semmi baja-csak kondenzvíz az mint a kocsiknál!
Fisi!

Képek és videó a sportdobról feltöltve!
Nincs az a szél ami egy ilyet felborít.Semmi felület meg majdnem két mázsa.Áll mint cövek.Rossz talaj vagy rossz szándék inkább.
Honnan találtad a ruszki karaktareket?(Bötüket)
ugynezki semmi baja nem lett, egy fuves teruleten volt egyebkent, ahol egy nagy lapos ko volt beasva a kitamaszto ala, igy szerencsere csak fure dolt elt. Bar van egy problemam most, de nem tudom ossszekapcsolhatoem -e az eldolessel. beinditottam szepen bemelegitettem, aztan huztam neki egy ket gazfroccsot es a kipufogo dobon levo kis furatbol vizet kop ki, ha jar, akkor meg szep kis csepp formalodik ott, aztan lecseppen. Nemnagyon ertem a dolgot, hogy a retekbe kerulhet oda viz. holnap csekkolom a huovizet meg leszedem az egesz kiput, de azt lehet hogy meg ma sotetedesig megteszem, nagyon remelem nem a hengerfej repedt, vagy a hf tomites szallt el.
most szerzek egy grillcsirket, mert ehen doglok.
Nem lett baja a motornak?