Sziasztok, valaki tudna érdemleges infóval szolgálni, miképpen lehetne a gyári kipuffot kicsit hangosabbá tenni pici házi buherral?
Nem vagyok egy sportdob párti, szeretem ha halk a vas, de ez már túl halk :)
www.orosz-szotar.hu, beírtam a köszönöm szót, hogy a választ cirill betűvel tudjam neked beillesztni. Szóval CTRL+C aztán CTRL+V.
я понимаю по-русски egy kicsit. Végül is 10 évig tanultam oroszul.
hat jo is lenne, ha az lenne, szerintem nem az, vagy nagyon vizezik a benzint, mert eleg rendesen jon a viz, nagyon fosok, hogy itt most nagygaz van, holnap csinalok rola egy videot, aztan kivancsi vagyok, hogy ez meg belefer-e a normalis kondenzviz kategoriaba.
hat nemhiszem hogy a rossz talaj lenne az oka minden este eddig ugyanoda tettem le a gepet, rossz szandek lehet.. haat lehet. Mindenesetre a felborult es nagyon nagy szel volt a panelhazak kozott mint egy szelcsatornaba jol felgyorsult, ponyva is volt rapokozva, szoval a felulet is megvolt, meg mint irtam amikor attoltam a masik helyre ketszer meg is lokott eleg rendesen. ezert gyanakszom a szelre.
Értem mire gondolsz,de olyat még nem láttam senkinek! Létezik egyáltalán olyan? nekem a gyárit is vissza lehet tenni+van egy tompitóm a sportdobhoz! Nos hát az asszonynak van egy nővére,de férjnél van! Vagy az nem baj? :DDD
Szép munka de nekem a cső illesztese nem tetszik mármint a gyári csőre. Ezt akarom elkerülni-úgy szeretném megcsináltatni,hogy a cső végére valahogy közvetlenül ráerősíteni a dobot.
Te figyi már- nincs az asszonynak valami jó testvére!?
ugynezki semmi baja nem lett, egy fuves teruleten volt egyebkent, ahol egy nagy lapos ko volt beasva a kitamaszto ala, igy szerencsere csak fure dolt elt. Bar van egy problemam most, de nem tudom ossszekapcsolhatoem -e az eldolessel. beinditottam szepen bemelegitettem, aztan huztam neki egy ket gazfroccsot es a kipufogo dobon levo kis furatbol vizet kop ki, ha jar, akkor meg szep kis csepp formalodik ott, aztan lecseppen. Nemnagyon ertem a dolgot, hogy a retekbe kerulhet oda viz. holnap csekkolom a huovizet meg leszedem az egesz kiput, de azt lehet hogy meg ma sotetedesig megteszem, nagyon remelem nem a hengerfej repedt, vagy a hf tomites szallt el.
most szerzek egy grillcsirket, mert ehen doglok.
azt megköszönném, és hol fúrtad meg, és mekkorára?