Azt kérdezd még meg ha lehet, hogy úgy meg tudja e csinálni a kipu felerősítést, hogy az eredeti csövet meghagyja végig- és a végére hegesztene a egy kör alakú platnit- 3 vagy 4 furattal, és ahhoz lenne felcsavarva az új dob!
Fisi: Msn-en nem szoktam lenni,de Facebookon viszont sokat! azt hiszem az ismerőseim között ott vagy!
Szóval! Az árak a következőek voltak: Kipufogódob szereléssel együtt 30.000.--Ft+ha tompitót is szeretne valaki akkor az plusz 3.000.--Ft!
A kipuffon rajta van az uniós "E"-szám is,hogy hivatalos legyen+a Kawasaki felirat is! Nekem műszakin pl ezt a számot le is fényképezték mert ez kell hogy rajta legyen!
Mégis ezzel indokolják legtöbben a hangos kiput.Véleményem szerint is mese.Mikor meghallja a autós már régen késő.Legfeljebb tényleg megijed mikor odaér a motoros.Abból meg baj is lehet.Viszont az igaz,hogy jól néznek ki.Néhánynak meg a hangja is jó.A ciripelésnél biztos jobb.
Ja!
Az meg csak mese hogy jobban hallják az autósok.Pl ha hátulról jön a nagyhangú motor csak mikor le előz akkor hallani és a frászt hozza a sofőrre. Tehát a hangtól függetlenül ugyanúgy elé válthatnak sávot vagy elé előzhetnek ha figyelmetlen a sofőr.
Azt írtad, hogy "30.000Ft a dob!" Én ezt olcsónak találtam, és azt hittem, hogy azért hangsúlyoztad ki, hogy a dob, mert esetleg pluszba volt a hangtompító, vagy szerelés stb.
De a hangja nagyon szép! Tompítóval u.azt hozz mint a gyári, vagy azért erősebb?
Oks,a számomat már leirtam! Hivj fel nyugodtan,vagy ide is irhatsz ahogy Te jobbnak látod! Mint már mondtam élőben picit más a hang! Az pedig külön tetszik a dobban,hogy ha pl 4000/min-fordulatnál elengedem a gázt egész szépeket visszadurrog...:) Sokkal élvezetesebb vele igy motorozni! Ha meg túrázunk,és zavarja a hang a mögöttem lévőt(ilyen még nem volt)-akkor bele kell tenni a tompitót és kész!
A videó sokat segített, nagyon sokszor meghallgattam.
Csütörtök délután kell felhívnom a Handót, és akkor tudja megmondani, hogy pénteken, vagy szombaton mennyek. Én pénteken szeretnék, de majd meg lájuk. Ha gondolod, csütörtökön ide megírhatom, vagy ha adsz egy számot, akkor rád csörgök.
Nem én szereltem fel! Levittem a motort Handóhoz,és ő tette fel rá,ez benne volt az árban! Valamit félreértettél! De nagyon jó vele szerintem! Alulról jobban is húz! A fogyasztása is ugyan annyi maradt! Ja,és városban meghallják az autósok,nem ugy mint a gyári szúnyog hangjával! :))
Mivel jól feladtátok a leckét az idióta névválasztással- kis időbe telt a dolog de nem adtuk fel!
Alant láthatóak a póló tervek ezek véglegesek- külön a csajoknak és a fiúknak!
Lehet kritizálni!
Csajok póló eleje:
Azt kérdezd még meg ha lehet, hogy úgy meg tudja e csinálni a kipu felerősítést, hogy az eredeti csövet meghagyja végig- és a végére hegesztene a egy kör alakú platnit- 3 vagy 4 furattal, és ahhoz lenne felcsavarva az új dob!
Így:
Igen megkérdezem, és ide megírom, ha addig Kawaer5 nem előz meg .
Kellemes Húsvétot mindenkinek!
Na majd akkor beszélgetünk ott!
Ma' előre látom a borzasztó képet, amint megérkezel a kis pöcsköszörűvel- amiről kiállnak a hosszú szipkáid!
Hangtompítóval jóval halkabb,de picit hangosabb mint a gyári dob!
Szóval! Az árak a következőek voltak: Kipufogódob szereléssel együtt 30.000.--Ft+ha tompitót is szeretne valaki akkor az plusz 3.000.--Ft!
A kipuffon rajta van az uniós "E"-szám is,hogy hivatalos legyen+a Kawasaki felirat is! Nekem műszakin pl ezt a számot le is fényképezték mert ez kell hogy rajta legyen!
Az meg csak mese hogy jobban hallják az autósok.Pl ha hátulról jön a nagyhangú motor csak mikor le előz akkor hallani és a frászt hozza a sofőrre. Tehát a hangtól függetlenül ugyanúgy elé válthatnak sávot vagy elé előzhetnek ha figyelmetlen a sofőr.
De a hangja nagyon szép! Tompítóval u.azt hozz mint a gyári, vagy azért erősebb?
Köszi!
Msn- en fent szoktál lenni?
Cím?
Csütörtök délután kell felhívnom a Handót, és akkor tudja megmondani, hogy pénteken, vagy szombaton mennyek. Én pénteken szeretnék, de majd meg lájuk. Ha gondolod, csütörtökön ide megírhatom, vagy ha adsz egy számot, akkor rád csörgök.
Hétvégén vagy hétköznap mész?