Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És a póló ujjára így nézne ki a nicknév:
És itt a srácoké:
Nos igen tisztelt tróger banda!

Mivel jól feladtátok a leckét az idióta névválasztással- kis időbe telt a dolog de nem adtuk fel!

Alant láthatóak a póló tervek ezek véglegesek- külön a csajoknak és a fiúknak!
Lehet kritizálni!

Csajok póló eleje:
Zoli!

Azt kérdezd még meg ha lehet, hogy úgy meg tudja e csinálni a kipu felerősítést, hogy az eredeti csövet meghagyja végig- és a végére hegesztene a egy kör alakú platnit- 3 vagy 4 furattal, és ahhoz lenne felcsavarva az új dob!

Így:
Hali!
Igen megkérdezem, és ide megírom, ha addig Kawaer5 nem előz meg .
Kellemes Húsvétot mindenkinek!
Kellemes Ünnepeket TKB!
JA télleg!
Na majd akkor beszélgetünk ott!
Frászt kapunk már így is Tőled!
Ma' előre látom a borzasztó képet, amint megérkezel a kis pöcsköszörűvel- amiről kiállnak a hosszú szipkáid!
mhmax: Igen,szivesen megkérdezem tőle,és ki fogom ide irni!
Hangtompítóval jóval halkabb,de picit hangosabb mint a gyári dob!
Fisi: Msn-en nem szoktam lenni,de Facebookon viszont sokat! azt hiszem az ismerőseim között ott vagy!
Szóval! Az árak a következőek voltak: Kipufogódob szereléssel együtt 30.000.--Ft+ha tompitót is szeretne valaki akkor az plusz 3.000.--Ft!
A kipuffon rajta van az uniós "E"-szám is,hogy hivatalos legyen+a Kawasaki felirat is! Nekem műszakin pl ezt a számot le is fényképezték mert ez kell hogy rajta legyen!
Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
Mégis ezzel indokolják legtöbben a hangos kiput.Véleményem szerint is mese.Mikor meghallja a autós már régen késő.Legfeljebb tényleg megijed mikor odaér a motoros.Abból meg baj is lehet.Viszont az igaz,hogy jól néznek ki.Néhánynak meg a hangja is jó.A ciripelésnél biztos jobb.
Szerintem én is tetetek sportdobot a "méregzsákomra", majd ettől fognak frászt kapni!
Ja!
Az meg csak mese hogy jobban hallják az autósok.Pl ha hátulról jön a nagyhangú motor csak mikor le előz akkor hallani és a frászt hozza a sofőrre. Tehát a hangtól függetlenül ugyanúgy elé válthatnak sávot vagy elé előzhetnek ha figyelmetlen a sofőr.
A mi motorunkon nem fog jelentős változást hozni-ez nem az a gép. Jól elkapta a bandát a sportdob láz!
Azt írtad, hogy "30.000Ft a dob!" Én ezt olcsónak találtam, és azt hittem, hogy azért hangsúlyoztad ki, hogy a dob, mert esetleg pluszba volt a hangtompító, vagy szerelés stb.

De a hangja nagyon szép! Tompítóval u.azt hozz mint a gyári, vagy azért erősebb?
Megtennéd, hogy ha ott vagy, hogy megkérdezed Handó urat, hogy mennyiért csinálna rgy rozsdamentes ovált cakk-pakk?

Köszi!
kawaer5!

Msn- en fent szoktál lenni?
Cím?
Na,eladtam a motort vagy még nem tudom eldőnteni.
Oks,a számomat már leirtam! Hivj fel nyugodtan,vagy ide is irhatsz ahogy Te jobbnak látod! Mint már mondtam élőben picit más a hang! Az pedig külön tetszik a dobban,hogy ha pl 4000/min-fordulatnál elengedem a gázt egész szépeket visszadurrog...:) Sokkal élvezetesebb vele igy motorozni! Ha meg túrázunk,és zavarja a hang a mögöttem lévőt(ilyen még nem volt)-akkor bele kell tenni a tompitót és kész!
A videó sokat segített, nagyon sokszor meghallgattam.
Csütörtök délután kell felhívnom a Handót, és akkor tudja megmondani, hogy pénteken, vagy szombaton mennyek. Én pénteken szeretnék, de majd meg lájuk. Ha gondolod, csütörtökön ide megírhatom, vagy ha adsz egy számot, akkor rád csörgök.
Rendben van! A számom:06 20 2668616
Hétvégén vagy hétköznap mész?
Ok rendben, amikor meg lesz, akkor rád csörgök.
Nem én szereltem fel! Levittem a motort Handóhoz,és ő tette fel rá,ez benne volt az árban! Valamit félreértettél! De nagyon jó vele szerintem! Alulról jobban is húz! A fogyasztása is ugyan annyi maradt! Ja,és városban meghallják az autósok,nem ugy mint a gyári szúnyog hangjával! :))
Most néztem csak, hogy azt írtad a hozzászólásokban, hogy 30.000 Ft a dob. Ezek szerint te szerelted fel?