Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem ez nem gyári, az egyik bontós barátunktól kaptam (tőle vettem a motort is), még nincsen felrakva, folyamatban van
én imádtam, ahogy a gyári fütyült, de sajnos a fügyülés mellett úgy csörgött-zörgött, mint egy szerszámostáska, teljesen szét volt esve belül
jaj de jó lesz egy kis meleg kakaó
Ti meg csak majd jól leisszátok magatokat..persze
Nincs mit! Egyébként azt a két ER-5-öt a Sugomotorbonto árulta.
Őket kérdezd.
koszonom szepen :-)
Nem olyan régen volt ez itt kérdés, akkor a kolléga meg is sértődött, mert nem tudtunk neki helyből adni, ezért a kedvedért foglalkoztam a dologgal pár percet.

Ezt találtam:
http://cgi.ebay.com/REGULATOR-...

Szerintem 36 dolcsi nem vészes pénz érte, és ingyen szállítás, ha minden igaz.

Másik alternatíva, hogy január környékén volt itt feldobva 2 motor bontásra. Kereső segítségével rátalálsz.

Remélem tudtam segíteni!
helo!
keresek feszultsegszabalyzot kawasaki er5, kle, gpz 500/550, gpx 250, z400/550 is van
SH530-12
Boldog névnapot a Tiboroknak!
Isten éltessen
Már csak 56-ot kell aludni!

Remélem jól számoltam!
Már vágom a centit, h újra láthassam a csipet-csapatot!
Isten éltessen!
Hogy mennyi +ünnepelni való lesz Mágikánál.
Zarándok&Zongorista;Zimi;Te
Csak részegségről fog szólni a buli!
Köszönöm szépen!
mhmaxTibi!
Isten Éltessen!
Szerintem nyugodtan felrakhatod így- semmi baja nem lesz az ég adta világon!
De ha nagyon hezitálsz- akkor vegyél idén még Heidenaut- utána meg ha elkopik a hátsó megint, akkor mindkettőt lecseréled s kész..
Akkor egy cipőben jársz Fisivel szerintem.

Nekem is volt még minta az első gummán bőven, de majd eladom oszt kész.
Nem.Nekem is ez van fenn és marha jó
az nagy hülyeség, hogy a hátsó gumimat lecserélném BT45-re, úgy hogy elöl Heidenau van?
most mindkettő Heidenau, de a hátsó már eléggé kopott, az első meg tök jó. csak nagyon zavar hogy esős motorozás után peluscsere van...
ez elég durva...
Én is kíváncsi leszek a tapasztalatokra-bár most cserélem a hátsót ez még Heidejó lesz. jövőre viszont akarom az elsőt is cserélni ha jó a tapasztalat akkor én is kipróbálom!
Mi a helyzet a Fuchs olajjal!?
Aki cserélte mit tapasztalt!?
Én legközelebb kipróbálom a Xadot lehet!
Teszt tán írjál nekünk róla... Jókat olvastam erről a gumiról, és nekem érik a csere. Május-június táján meg kell ejtenem! Azt írják jól tapad szárazon és esőben is, de fűrészfogasra kopik hamar. De ez nem befolyásolja a tapadását. Nagyon puha anyagú és összeszed mindent az útról. És árban eltér egy picit a Heidenautól (K63-64), de erről legalább nem mondják hogy "hát ennyiért végülis jó"
Valakinek nem hiányzik a motorja?

http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_er-5-468
1708
Képet sem láttunk, hangját sem hallottuk?

Miért kellett lecserélni, fütyült?
Valami komoly sportdob, mi?
Meg fogom nézni amit mondasz, tényleg érdekel.

Most lettek lecserélve a gumijaim (BT45 első-hátsó), és be kell még járatnom, hogy mehessek vele 170-et.
Az egész motor eleje remeg, vagy csak a műszerfal?

Mert ha futómű probléma, és annyiira rázza az órát, hogy nem bírod leolvasni, azt már a kezedben is érezned kell.
Ha csak az óra remeg. akkor azt a menetszél teszi.

Szerintem...
Persze, egy bögre kakaót! Neked!