Nem vagyok benne biztos hogy meg kellene-e oldanom. Majd lehet hogy rakok fel kepet rola. Ellenben megneztem a hutovizet, es a full-on tul van. Hol van a hutoviztartaly tulfolyoja?
Koszi Zimi! Legalabb mar tudom mihez hasonlitani! De igy is sokallom. Majd jobban odafigyelek, hatha legalabb 5-ig lemegy! Meg ugyis csak szoktam a gepet. Most hogy mar elkezdtem erezni, sztem kevesebb lesz a fogyasztas. Mondjuk Fisi 4,5-os fogyasztasa lenne csak igazan szimpatikus!
Ott a pont. De 14-16 ora munka utan, ugy, hogy masnap megint lehet ugyanennyi lesz, nem biztos hogy van kedvem karikazni. Na jo, hazudok, kedvem van, csak akkor dolgozni nem birok :)
Tulajdonképpen 100km-ből legalább 30-at szivatóval mész, a maradék távot pedig hideg motorral teszed meg, az utolsó 10 km-en a víz már talán üzemmeleg, de az olaj még mindíg "hideg".
Ha ebben a levezetésben gondolunk a problémára, nem is tűnik vészesnek az a fogyasztás.
Javaslom, hogy a motor érdekében hazafelé nyújtsd meg egy kicsit az utat (mondjuk úgy 3×akkorára). Így te is ki tudod adni a fáradt gőzt, és a motor is meghálálja az üzemszerű használatot.
Kecskeméten én is használtam városban elég sokat. Reggel vitttem a fiam iskolába, majd a munkahelyre mentem vele. Ez kb. 5 km volt. Elég sok lámpa és rövid szakaszok.
Délután visszafelé ugyenez. Én kb. 5,3-5,4 literes fogyasztást mértem.
5,7 litert eszik a paripa. Eleanornak jo etvagya van. Valakinek varosi fogyasztas tapasztalata van? Reggelente megyek vele 3-6 km. Aztan este megint. Ugyhogy tulkeppen epp csak beinditom, es ott is vagyok. Ebbol 2-3 percig nyomom a szivatot.
Aze sokkallom Pedig nem is cibalom a fulet. 3ezer korul porgetem alig megyek 5e fole, azt is ritkan. Mondjuk ez csak az elso adat. Talan idovel tobb adatbol jobb atlag szuletik
Ha megtalálom hol volt, belinkelem.
Minek is lenne!?Pl. az autóknál sincs nem igaz?
Mi van a csavar üggyel!?Megoldódott!?
Milyen lehet a ER5 dupla csővel?
Mondjuk dupla Raptorral......
Ha ebben a levezetésben gondolunk a problémára, nem is tűnik vészesnek az a fogyasztás.
Javaslom, hogy a motor érdekében hazafelé nyújtsd meg egy kicsit az utat (mondjuk úgy 3×akkorára). Így te is ki tudod adni a fáradt gőzt, és a motor is meghálálja az üzemszerű használatot.
Délután visszafelé ugyenez. Én kb. 5,3-5,4 literes fogyasztást mértem.
GPZ 500 S
Aze sokkallom Pedig nem is cibalom a fulet. 3ezer korul porgetem alig megyek 5e fole, azt is ritkan. Mondjuk ez csak az elso adat. Talan idovel tobb adatbol jobb atlag szuletik
Vagy véletlen felcserélte-és csak 59ló az!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_er5
_500-4682765