Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát igen-ezért szidom én is a pizzás dobozt:)
Tessék beszervezni a két ismeretlent!
Hát, mindenkit mi sem ismerhetünk....
ma este nyolc korul egy piros ER-5-t lattam eppen a petofi hidon pest fele menni, amikor setaltam at rajta, valamelyikotok volt esetleg?
Aztan kesobb orson az ikeanal egy kek ER-5 pizzasdobozzal, baromi idetlenul nezett ki. Tegnap este meg blahanal egy fekete a meki elott, kawasaki felirat irtott betukeszlettel volt megcsinalva. kie?
szegény nem tehet róla, hogy az előző tulaj nem egy Macgyver :)
én tuti szimmetrikusan fogom megfúrni.

mondjuk jó lenne látni egy kipuff robbantott rajzot, hogy mi is van ott, mibe furkálok, de sehol nem találok :(
eloszor en is erre gyanakodtam ezert leszedtem az egesz kipupt, es borogattam ossze vissz, hogy kijojjon belole a viz, jott is egy kicsi aztan visszaraktam. a video ezutan keszult, szoval valszeg valami mas.
igen, nekem nagyon viznek tunik, az biztos hogy nem benzin es nem olaj. egyebkent a karbihoz megy ket cso a hutokortol, a ket cso kozul az egyiken van a hutoviz szuro, azt meg nem tudom, hogy a karbival milyen belsoseges viszonyban is vannak, meg csak az asztalomon all, es faradt vagyok ahhoz, hogy karokozas nelkul szetszedjem, vagy emlekezzek arra, hogy hogyis kell osszerakni:). egyebkent manualban benne van a rajzon.
Hát igen- nem egy EISA díjas termék...
Hát nem bántásból mondom de elég kókler megoldásnak tűnik Legalább ugyanolyan távolságba lennének a furatok,meg nem kellett volna őszeszakitani
helló

köszi :) majd kíváncsi leszek a videóra is....

egyenlőre csak egy kép... siettem.
Nem öntötte tele valaki vízzel?

Ma voltam műszakiztatni a gépezetet.
No problem.
A sportkipufiért sem szóltak.
Ez semmiképpen nem kondenzvíz.

Egyáltalán biztos, hogy víz?
Nekem nem rémlik, hogy lenne vízcső a karbin belül, és a szervízkönyv sem ír róla semmit.
Köszi!

Diópáleszt viszek, meg még valami inyencséget!
Hallottam a yarga dobját.Nagyon jó,szól úgy mint egy sport dob ,szerintem.Frankó mély a hangla.Ha az enyémen is elkezd fütyülni akkor kifurkálom én is.
A dob végén a belső cső körül van körbe furkálva kb 6-os furatokkal.
Hú de marha nyűgös itt eladni valamit.Ma volt egy érdeklődő de nem tűnik valami komolynak.Körbe járta a vasat ,ráült meg mondta hogy milyen szép,meg hogy ha érdekli menjünk bevizsgáltatni/felőlem /aztán elment.A hirdetést meg megnézték /csak a használtautón/700-an.Lehet hogy a talira is ezzel megyek mert elkótyavetyélni nem fogom
Ejj szépen szét bontottad szegénykét - remélem összefelé is menni fog?
Érdekes vízmennyiség- a kiegyenlítőből mennyire látszik vízfogyás? Lehet hogy a hengerfejben levő O- gyűrűid szálltak el és onnan kap be ennyi vizet? De annak nyoma kellene legyen a kiegyenlítő tartálynál!
Meg gondolom hűthet is? Majd mhmax megmondja- ő a banda szerelő embere!
Tudtommal a karbikat melegíti fel amikor hideg van- bár teljesen én sem tudom a szerepét?
egyebkent megy a karbihoz is ket cso a hutorendszerbol, azoknak mi a szerepe?
http://nabla.elte.hu/~gaborg/k...

megint ugykodtem kicsit, a multkori eldoles miatti vizkopkodes video is szerepel az albumba, ugye ez szerintetek sem kondenzviz mennyiseg.
Egyebkent az egyik leereszto csobol ami le volt dugozva es a legszurohazhoz csatlakozik dugo kihuzasa utan valami olajos zoldes folyadek jott ki, mintha egykis hutofolyadek es olaj kevereke lenne, az olajat meg ertem hogy a karterterbol kerulhetett oda, mert a legszurohazba nyilik a karterter, a hutovizet viszont nagyon nem ertem.
szerintem ezt a nyalat szivogatta be es csopogtette ki a kipufogon.
egyebkent most karbit lekaptam tisztitas celjabol, es ha mar igy nekialltam, a heten meg szelephezagallitas karbiszinkron meg olajcseret is fogok csinalni. sajnos csak napi egy-ket orat tudok a szerelesre szanni igy a heten megint BKV :(
előre is köszönöm

Zimikém!

Isten éltessen sokáig!
Mágikánál erre iszunk! Ha már egyszer nagykorú lettél!
hát inkább csinálok képet is meg videót is, úgy jobban látod...
amint otthon leszek és lesz időm, fel is töltöm.
nem én csináltam amúgy a fúrást, de nem tűnik bonyolult dolognak. (még az előző tulaj)