ma este nyolc korul egy piros ER-5-t lattam eppen a petofi hidon pest fele menni, amikor setaltam at rajta, valamelyikotok volt esetleg?
Aztan kesobb orson az ikeanal egy kek ER-5 pizzasdobozzal, baromi idetlenul nezett ki. Tegnap este meg blahanal egy fekete a meki elott, kawasaki felirat irtott betukeszlettel volt megcsinalva. kie?
eloszor en is erre gyanakodtam ezert leszedtem az egesz kipupt, es borogattam ossze vissz, hogy kijojjon belole a viz, jott is egy kicsi aztan visszaraktam. a video ezutan keszult, szoval valszeg valami mas.
igen, nekem nagyon viznek tunik, az biztos hogy nem benzin es nem olaj. egyebkent a karbihoz megy ket cso a hutokortol, a ket cso kozul az egyiken van a hutoviz szuro, azt meg nem tudom, hogy a karbival milyen belsoseges viszonyban is vannak, meg csak az asztalomon all, es faradt vagyok ahhoz, hogy karokozas nelkul szetszedjem, vagy emlekezzek arra, hogy hogyis kell osszerakni:). egyebkent manualban benne van a rajzon.
Hallottam a yarga dobját.Nagyon jó,szól úgy mint egy sport dob ,szerintem.Frankó mély a hangla.Ha az enyémen is elkezd fütyülni akkor kifurkálom én is.
A dob végén a belső cső körül van körbe furkálva kb 6-os furatokkal.
Hú de marha nyűgös itt eladni valamit.Ma volt egy érdeklődő de nem tűnik valami komolynak.Körbe járta a vasat ,ráült meg mondta hogy milyen szép,meg hogy ha érdekli menjünk bevizsgáltatni/felőlem /aztán elment.A hirdetést meg megnézték /csak a használtautón/700-an.Lehet hogy a talira is ezzel megyek mert elkótyavetyélni nem fogom
Érdekes vízmennyiség- a kiegyenlítőből mennyire látszik vízfogyás? Lehet hogy a hengerfejben levő O- gyűrűid szálltak el és onnan kap be ennyi vizet? De annak nyoma kellene legyen a kiegyenlítő tartálynál!
megint ugykodtem kicsit, a multkori eldoles miatti vizkopkodes video is szerepel az albumba, ugye ez szerintetek sem kondenzviz mennyiseg.
Egyebkent az egyik leereszto csobol ami le volt dugozva es a legszurohazhoz csatlakozik dugo kihuzasa utan valami olajos zoldes folyadek jott ki, mintha egykis hutofolyadek es olaj kevereke lenne, az olajat meg ertem hogy a karterterbol kerulhetett oda, mert a legszurohazba nyilik a karterter, a hutovizet viszont nagyon nem ertem.
szerintem ezt a nyalat szivogatta be es csopogtette ki a kipufogon.
egyebkent most karbit lekaptam tisztitas celjabol, es ha mar igy nekialltam, a heten meg szelephezagallitas karbiszinkron meg olajcseret is fogok csinalni. sajnos csak napi egy-ket orat tudok a szerelesre szanni igy a heten megint BKV :(
hát inkább csinálok képet is meg videót is, úgy jobban látod...
amint otthon leszek és lesz időm, fel is töltöm.
nem én csináltam amúgy a fúrást, de nem tűnik bonyolult dolognak. (még az előző tulaj)
Tessék beszervezni a két ismeretlent!