köszönöm szépen kérdésedet, így a 7.és a 8. hónap között egész jól vagyok, nem nagy a hasam, de már látszik, hogy nem "csak jóllakott" vagyok
először azt mondták, hogy kisfiú, de a 4D-s ultrahangon egyértelműen megállapították, hogy kislány lesz, úgyhogy szegény Zongorista két csajjal lesz megáldva...
Nagyon kedves vagy es koszi az invitalast de nem valoszinu hogy egyenlore magyarorszagi talalkozokon meg tudok jelenni barmennyire is szeretnek ugyanis Londonban lakom es eleg huzos lenne fizikailag kibirni az utat:)
Sztem a gpz blokkot felfuratta majdnem 600ccm-re, és beletetette az fj dugattyúit. Ugye az FJ az 4 hengeres 1200-as, a gpz meg 2 henger 500, de ugye csináltak abból 550-est is, amin u.az a blokk. Tehát már csak egy keveset kellett kivenni a hengerből, és megvolt a hengerenként 300ccm.
A hengerfej átalakítás komolyabb lehetett, de az is megoldható.
Plusz elől-hátul megkapta a gpz futóművét/kerekeit.
Ez a bukó ugyanaz mint az enyém, csak az enyém az a Hellracer verzió.
Ebben az állapotban teljesen használhatatlan vacak szar.
Beszélj Er-a -val ő megoldja neked hogy normális bukó váljék belőle!
Új bukó, Caberg V2 407
Kesztyű SHOX Dragster
És TÉRDVÉÉÉDŐŐŐ Forcefield
Mindenkinek köszönöm a tanácsokat és az aggódást
Még csizma kell és protektoring, illetve bőrkabát, és vlmi erősebb nadrág. Csizmatéren lehet Fisi után szabadon, veszek egy Martens acélbetétest (gyerekkori álmomat).
Nekem nem tűnik úgy, mintha a többi csimmma olyan jól védené a bokámat... pedig azt féltem :S
"Leírás: gpz 500-as blokk 77.5 mm furat. új yamaha fj 1200-es dugattyúk. kb 75 LE Elől dupla,hátul szimpla tárcsafék.Kifogástalan állapotban. Minden eredeti alkatrészt adok hozzá, kerekek, teló motorblokk, minden alkatrész hibátlan!" link
mhmax!
Tegnap voltam Mátraszelén, megvan az új kipufogó! Gyerekek, ez valami nagyon állat. A videókon a hangja nem jön át, ezt igaziban kell hallani. Megkérdeztem, sajnos csak kereket csinál, az oválhoz a szerszám, amivel a két végét csinálja, az nagyon drága. 33000Ft volt a hangtompítóval, szereléssel, mindennel együtt. A szerelés, nem kapkodva, olyan 2 óra hossza volt. Már készül a videó, remélem hamarosan sikerül feltenni.
Megoldódott az ár kérdés a 3 ropi teljesen elég lesz!
Ugyanis épp Er- a pólóját csináljuk, é kiderült hogy biza az A4- es felirat és a hátulján a kawa sas bizony túlságosan nagy lenne!
Így maradt a megoldás-a logók elől hátul A5- ben lesznek!
először azt mondták, hogy kisfiú, de a 4D-s ultrahangon egyértelműen megállapították, hogy kislány lesz, úgyhogy szegény Zongorista két csajjal lesz megáldva...
gratula Nektek
A hengerfej átalakítás komolyabb lehetett, de az is megoldható.
Plusz elől-hátul megkapta a gpz futóművét/kerekeit.
Nagyon várom a videót! Kár hogy az ovál nem megy neki, sztem azzal dögösebb lenne a berendezés
Ebben az állapotban teljesen használhatatlan vacak szar.
Beszélj Er-a -val ő megoldja neked hogy normális bukó váljék belőle!
Mennyi volt a térdvédő?
Új bukó, Caberg V2 407
Kesztyű SHOX Dragster
És TÉRDVÉÉÉDŐŐŐ Forcefield
Mindenkinek köszönöm a tanácsokat és az aggódást
Még csizma kell és protektoring, illetve bőrkabát, és vlmi erősebb nadrág. Csizmatéren lehet Fisi után szabadon, veszek egy Martens acélbetétest (gyerekkori álmomat).
Nekem nem tűnik úgy, mintha a többi csimmma olyan jól védené a bokámat... pedig azt féltem :S
link
Ezt hogy? Bővebben valaki?
Tegnap voltam Mátraszelén, megvan az új kipufogó! Gyerekek, ez valami nagyon állat. A videókon a hangja nem jön át, ezt igaziban kell hallani. Megkérdeztem, sajnos csak kereket csinál, az oválhoz a szerszám, amivel a két végét csinálja, az nagyon drága. 33000Ft volt a hangtompítóval, szereléssel, mindennel együtt. A szerelés, nem kapkodva, olyan 2 óra hossza volt. Már készül a videó, remélem hamarosan sikerül feltenni.
A fiúkét Zimi pólója nyitja majd- de mivel épp nem volt megfelelő méretben a boltban, csak jövő héten lesz meg..
Ugyanis épp Er- a pólóját csináljuk, é kiderült hogy biza az A4- es felirat és a hátulján a kawa sas bizony túlságosan nagy lenne!
Így maradt a megoldás-a logók elől hátul A5- ben lesznek!
Így már valszeg nem lesz gond a költségekkel!
Képek egy órán belül várhatóak- reméljük
Örülj neki, hogy meglocsoltak!