Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a lábadnak szerintem már csak az ásás hiányzott......
de jó volt Nektek!
helló

és hogyan tetted "tönkre" a dobot?
Handó féle dob! Elírtam bocsi! Az Egrus az nem tom milyen lehet! Bódist hallottam egy GS500-on,és az is jó volt ám...
Hogy hogy fél dob?
Nekem időközben az Egrust ajánlották még ők is szépen dolgoznak!
Handó fél dob van rajta! Ha rákeresel van videó a munkáiról asszem egy VFR 750 en van! Fogok feltenni képet róla,meg csinálok egy kis hangvideót is ok? Nagyon jól dolgozik a srác,és nem drágán!
Milyen márka!?
Raknal fel ide képet róla-vagy egy rövid vidit youtubera?Az illeszteseről csinálsz képet?
Ahol össze van toldva a gyári csövel.
A gyári dobot szerintem ne szedd szét,inkább egy sportdob! Kurva jó hangja lesz tőle--és meghallanak ha jössz,nem ugy mint a gyárival! Én sokat agyaltam a sportdobon,de nem bántam meg--nagyon megérte!
Szóval -Sagem-akart lenni:)
nekem ki van fúrva és mélyebb, hangosabb... egész jó
Sageő anno átütött rajta egy vasat:)
Gondolom fütyül-?
Sziasztok

az lenne az érdeklődésem tárgya, hogy van-e itt valaki aki már a gyári dobot át alakította. Gondolom van benne valami hangfogó, hozzáférhető helyen van-e, hogy lehet kiszedni, vagy érdemes inkább sportdobra cserélni?

előre is köszi, Peti
Szia tudok segiteni jó áron minőségit4 Adatlapomon elérsz!
Árul jót is a Louis-van náluk D.I.D. lánc azok elég jó cuccok!
Van még Regina is de azok szarok azt mondják.
Hát igen ZRX...
122ló 110NM nyomaték. Ahhoz kell anyag-ha húzód akkor biza 8+a fogyasztás-ha nem mész 140 fölé akkor 6 liter.
Sziasztok! Szükségem lenne gpz 550 es 82 es-hez műszerfalra mert nekem betojt a ledes visszajelző ha valaki tud segíteni azt megköszönném:)
Aztán vehetnél magadnak az "álmod" mellé egy benzinkutat.
Gondolom ha csavarod a bajszát éhes lehet a kicsike.
Skacok!

Költői kérdés: szerintetek jó minőségű lánc és láckerekeket árul a LOUIS? Érdemes ott vásárolni ugyanis tegnap olvastam valahol,h valaki vett valahol Budimpestán 23000 konvertibilis jooo magyar forintért lánckereket azt az első kövér gáznál +hajtotta a fogaskereket, leesett a lánc, ami összeb@szta a hátsó lengőkart.
Gondolom jó alaposan beleszántott.
Kérlek benneteket TI NAGY TUDÁSÚ EGYEDEKET,h segítsétek információval szegény elesetteket!

Hát igen!A ZRX 1200S nekem örök szerelem marad!
Azon kevés motorok egyike amire szó nélkül elcserélném az Ötöst!-
hű de jó néznek ki!
Nekem is meg kell harcolnom az egy hétvégés szabadságért, de akkor is megyek!
Az én párom is fojton emlékeztet az anyagiakra.

Adj el valamit a Vaterán!
Hogy ezért mit fogok kapni
Majd jön gyalog...
De inkább Ő lesz a kuktád- szegény anyókára vigyázni köll mán...
Jól van akkor nem kell- nem gond...
Csak a póló emlék- szerű- és ha vigyázol rá majd örök élet meg egy nap- a benzin meg zsuppsz- elment a levegőbe- abból nem sok marad meg.
De persze csak hangosan gondolkodtam....
És akkor ki viszi Mágikát?