Handó fél dob van rajta! Ha rákeresel van videó a munkáiról asszem egy VFR 750 en van! Fogok feltenni képet róla,meg csinálok egy kis hangvideót is ok? Nagyon jól dolgozik a srác,és nem drágán!
A gyári dobot szerintem ne szedd szét,inkább egy sportdob! Kurva jó hangja lesz tőle--és meghallanak ha jössz,nem ugy mint a gyárival! Én sokat agyaltam a sportdobon,de nem bántam meg--nagyon megérte!
az lenne az érdeklődésem tárgya, hogy van-e itt valaki aki már a gyári dobot át alakította. Gondolom van benne valami hangfogó, hozzáférhető helyen van-e, hogy lehet kiszedni, vagy érdemes inkább sportdobra cserélni?
Árul jót is a Louis-van náluk D.I.D. lánc azok elég jó cuccok!
Van még Regina is de azok szarok azt mondják.
Hát igen ZRX...
122ló 110NM nyomaték. Ahhoz kell anyag-ha húzód akkor biza 8+a fogyasztás-ha nem mész 140 fölé akkor 6 liter.
Költői kérdés: szerintetek jó minőségű lánc és láckerekeket árul a LOUIS? Érdemes ott vásárolni ugyanis tegnap olvastam valahol,h valaki vett valahol Budimpestán 23000 konvertibilis jooo magyar forintért lánckereket azt az első kövér gáznál +hajtotta a fogaskereket, leesett a lánc, ami összeb@szta a hátsó lengőkart.
Gondolom jó alaposan beleszántott.
Kérlek benneteket TI NAGY TUDÁSÚ EGYEDEKET,h segítsétek információval szegény elesetteket!
Jól van akkor nem kell- nem gond...
Csak a póló emlék- szerű- és ha vigyázol rá majd örök élet meg egy nap- a benzin meg zsuppsz- elment a levegőbe- abból nem sok marad meg.
De persze csak hangosan gondolkodtam....
és hogyan tetted "tönkre" a dobot?
Nekem időközben az Egrust ajánlották még ők is szépen dolgoznak!
Raknal fel ide képet róla-vagy egy rövid vidit youtubera?Az illeszteseről csinálsz képet?
Ahol össze van toldva a gyári csövel.
Gondolom fütyül-?
az lenne az érdeklődésem tárgya, hogy van-e itt valaki aki már a gyári dobot át alakította. Gondolom van benne valami hangfogó, hozzáférhető helyen van-e, hogy lehet kiszedni, vagy érdemes inkább sportdobra cserélni?
előre is köszi, Peti
Van még Regina is de azok szarok azt mondják.
Hát igen ZRX...
122ló 110NM nyomaték. Ahhoz kell anyag-ha húzód akkor biza 8+a fogyasztás-ha nem mész 140 fölé akkor 6 liter.
Gondolom ha csavarod a bajszát éhes lehet a kicsike.
Költői kérdés: szerintetek jó minőségű lánc és láckerekeket árul a LOUIS? Érdemes ott vásárolni ugyanis tegnap olvastam valahol,h valaki vett valahol Budimpestán 23000 konvertibilis jooo magyar forintért lánckereket azt az első kövér gáznál +hajtotta a fogaskereket, leesett a lánc, ami összeb@szta a hátsó lengőkart.
Gondolom jó alaposan beleszántott.
Kérlek benneteket TI NAGY TUDÁSÚ EGYEDEKET,h segítsétek információval szegény elesetteket!
Azon kevés motorok egyike amire szó nélkül elcserélném az Ötöst!-
Az én párom is fojton emlékeztet az anyagiakra.
Adj el valamit a Vaterán!
De inkább Ő lesz a kuktád- szegény anyókára vigyázni köll mán...
Csak a póló emlék- szerű- és ha vigyázol rá majd örök élet meg egy nap- a benzin meg zsuppsz- elment a levegőbe- abból nem sok marad meg.
De persze csak hangosan gondolkodtam....