Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, kiba***t nagy szel van itt is, ejjfel kornyeken felebredtem, a szelre, kineztem az ablakon es latom, hogy fekszik a motor. Szepen elfujta, legkozelebb spaniferrel odahuzatom valahova. Attettem azonnal egy szelarnyekosabb helyre, bar oda nem latok le az ablakbol:(. Amig attoltam a masik helyre addig is volt ket akkora szellokes, hogy majdnem elbillentem, kapaszkododnom kellett az aszfaltaba a labujjaimmal is:)
Könnyen le fog jönni ne aggódj!
Képzeljétek olyan szél volt a minap, hogy egyenesen úgy haladtam, hogy a motor döntve volt. Azt írták a hírek hogy 105 km/h-s szél volt. Ott aztán harcosnak érezte magát az ember... de sztem ma reggel is ez lesz.
Fisi! Kéne nekem egy lista hogy ha megyek hozzád miket vigyek mgammal. (pl. olaj, gyertya vagy nemtom). És szted ha jól megsüti a fóliát a nap, és egyszer úgy döntök hogy leakarom szedni, akkor könnyen lejön majd? :S
большое спасибо!
Szia Parabellum!

Egyik ismerősömnek is volt ER-5-je, ő is nagyon szerette és mondta, hogy ő szétszedte a gyári dobot, megpróbálta megjavítani,de azt mondta bármit csinált nem lett jó, teljesen nem szűnt meg a hang, ezért kibelezte. Szerintem azért érdemes inkább venni egy sportdobot (most nem kampányolni akarok mellette), inkább pontosan azért is, mert ha akarod; mert mégsem jön be a hangja, vagy a túlfogyasztás miatt, akkor át tudod cseréltetni, legfeljebb ha nincs rá szükséged eladod. Engem személy szerint nem zavar a ciripelés különösebben, de barátnőm fűz, hogy majd vegyek (csináltassak) rá egy sportdobot, mert neki nagyon hiányzik a GSX-emen megszokott mély, öblös hang.
Minden izlés meg pénz dolga, ha a kettő összhangban van, akkor boldog az ember. :) (nekem a GSX ára hiányzik, de azért boldoggá tesz új szerzeményem, az ER-5) :)
Sajnos érdekel a kipuff.Már nekem is ciripel.Ez hétéves de most kezdte,
Üdv. DonQ
Nazdarovje Imi
De leült a fórum.
Szia adee!

Nagyon szépen köszönöm az infot!
Majd hívni is akarom őket!
Köszi, de azt már ne!
Köszönöm, köszönöm! Nem bánom, legyen 100, csak motorozhassak!
Szia Fisi,
nekem a Suzuki GSX750-emen Egrus dob van 35e-ért csinálta az Egér itt Tatabányán, nagyon jó hangja van, kis fordulaton halk, de mély, közepes fordulaton vérpezsdítő, nagy fordulaton pedig vadul üvölt, mint egy sakál.
Van egy ER5-öm, nagyon jó moci, bár a GSX jóval erősebb, nyomatékosabb, az ER-5el valahogy számomra mégis nagy élmény a motorozás. Még a gyári ciripelős dob van rajta :D Ha rakok rá sportdobot, az biztos, hogy Egrus lesz, én nyugodt szívvel ajánlom, korrekt, időben elkészül és a motorodnak, stílusodnak megfelelő dobot készíti el, ahogyan azt Te szeretnéd. Én nyugodt szívvel ajánlom.
Mellesleg a 87-es Suzuki GSX750EF-em sajnos pénzhiány miatt eladó sorba került, két moci fenntartása azért nagy luxus lenne számomra, ha valakit esetleg érdekelne, szóljon.
Üdv: Adee84
Hát a Ziminek szülinapja van?Akkor én is sok boldogságot kivánok Neki, meg még legalább egy gyereket!
Nagyon Sok Boldog Szülinapot Zimi tesóm!
Még vagy 100 ilyet!
Engem meg az motivál, hogy eltűnhetek itthonról egy pár napra. Kész pihenés lesz számomra!
Hamar bizony!És még alig állok valahogy...
Hamar itt lesz!
Igen- ez a hivatalos dátum!
Ki is lesz rakva az oldalamra majd.
Sziasztok

Hivatalosan ki lesz írva a "2. Kawasaki Er-5" találkozó vagy ez a 9-12.-e már biztos?Csak mert már kérdezgetik mikor megyek szabira és jó lenne tudni mikor lesz végleges a tali időpontja.
Nincs gond a menéssel és a terheléssel, tegnap és ma a termőföldet talicskáztam be az utcáról. Hétfőn pedig egy 2 órás néptánc próbát is végignyomtam.

A gond akkor van, amikor be kell hajlítanom a térdemet, de a seb szépen gyógyul, a bokám pedig már egyáltalán nem fáj.
na de Fisi, ilyen kijelentést Tőled még nemigen hallottunk
hát az biztos, hogy kapsz a szádra Fisi
biztos akad Mágikának sofőrje, de ha nem, akkor beül mellénk a kocsiba...de szerintem Ő inkább motorozni szeretne
Fisi, de szenyó vagy....
undorító ez a rohadt pénz, egyre jobban kezdem gyűlölni
annyi embernek gondot okoz, persze beleértve engem is