Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már 3x vigyáztam egy kismamára, ösztönös lett a féltés!
persze nem hiányzik a megfázás, de sajnos nem rajtunk múlt..vittünk meleg ruhát, hálózsákot, plédet....na meg éjjel jól összebújtunk
biztos ezért nem fáztunk meg
amúgy kedves vagy Zimmedli, hogy így féltessz engem, köszi
Jól van-azért ne kényeztesd el a kulák sportverhovinást!
nico: Ezt nem rád értettem,félre ne értsd! Látom szeretsz sportosan köüzlekedni,ezzel nincs is semmi gond! Ja és teljesen igazad vana bban amit irtl! A motor van érted! :)
Jobban vigyázz magadra! Hiányzik egy kiadós meghűlés?
Nekem a gyorsulás élmény egész más dimenzióba helyeződött át!
Oké Verhovinás!

Na kedves TKB-s banda!
Szépen közeleg a május 26- ezidáig Zaránodkék, meg Zimi kért pólót...
Engem speciel nem zavar de 26- után már jöhet akárki én nem készítek pólót senkinek.. Mármint találkozóst- ha valakinek kell a tali utána akkor az alsó szöveg nélkül rendelhet természetesen továbbra is madj..

uff- én beszéltem
CRTL+az egér görgője fel v le .. talán
A fiam elnyomkodott valamit, mert minden fele akkora (szöveg, kép) a képernyőn.
Alig tudom elolvasni, mit írtok, vagy írok!
Tudtok segíteni?
A végsebességet pedig természetesen nem használom, mivel hazánkban a megengedett legnagyobb sebesség 130 km/h.
Úgyisvan!De a végsebességét nem használod remélem.
kímékjem= kíméljem
Na, azért elmondanám, hogy nem vágom a kuplungot, és egykerekezni sem próbáltam még, talán csak a Simsonommal anno.....
És sem új, sem régi gazdag sem vagyok. DE:
Ha egy mocc 5,3 sec alatt van 100-on, akkor ezt szeretném kihasználni, pl.: induláskor. Nem fogok úgy gyorsulni, mint egy Verhovina, csak, hogy kímékjem a motort. Elvégre azért vettem, hogy használjam.
Na, nyomassátok a magasröptű észrevételeket!
hát..sajnos nem, én speciál tényleg szarrá fagytam...
hazafelé ezerrel fűtöttünk a kocsiban
az is valami, legalább hasznosan töltötted az időt
Természetesen! Ha valaki vagdossa a kuplungot,meg egykerekezni próbál az nem igazán tesz jót a láncnak(sem)! még azt birom,hogy néhány újgazdag pöcs nem fújja a láncot---ki lehet mondani hogy ba***k rá! Utána meg csikorog nyikorog neki az egész,és sír hogy ilyen meg olyan szar a motor!
Jó-mondjuk használat függő is a dolog! A csapat láncszaggatoja nico! Ő már 28ezernél láncot cserélt anno
fisi köszi a választ,azt tudtam hogy nagyon jó motor az ER-5 de hogy ennyire igénytelen is......ez tényleg egy igásló!
Akkor mi a kérdés?!?
Enyémben most 35200km van-és idáig egyszer kellett feszíteni rajta-azt is most nemrég...
Üdv! Egy kérdés! Kinek hogy birja a lánca--hogy nyúlik? Milyen időközönként kell feszíteni? Az enyémben most van 17.000-km,de szinte alig nyúlt valamit is! Hozzá nem kell nyúlni!
Nem is kicsit.Én a 2004-est adtam el 5-ér és karcmentes volt.
Az meg a másik
Kitudja miért tették fel azt
nem volt fűtés?
És a műszerfala! GPZ műszerek?