Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Á,felejtsd el.Az enyém itthoni 30ezer felett van és 2004-es.Szerinted olaszba ahol nincs szezon(Jobb az idő mint itt)mennyit mennek?Sajna itt mindenki tök hülye én a csili vili mocimat hirdetem ennyi km-rel (hibátlan)mégsem érdeklődik a kutya sem. Itt a tizen huszon ezres motorokat veszik meg(nézd meg 24000 -nél lánc lánckerék csere) 50000-elmegy!Mégis inkább vesznek egy kinti visszetekertet mint egy itthoni tutit.
Há mondtam én hogy mhmax tudja!
Nem akarok szemrehányást tenni, de asszongya, hogy jelenlegi motorom: még nincs
Fényképek sehol

Azt gondoltam volna, hogy a többieknek is megmutatod ezt a lézerhálóval körülvett szépséget.
Mérete: 37x50x11 2940 Ft / pár

www.nagyvas.hu - Ne kövezzetek meg, nem kapok kedvezményt!
Nem emlékszem, de ha írtam, akkor azt írtam, hogy a villaszár passzol. A 2005-ös, és a '98-as első telója méretileg ugyanaz.
Szerintem nyugodtan megveheted a 2003 előttihez. Nem is változtattak semmit 2003-ban.

Mennyibe fáj?

Ha van hozzá olaj, meg szimering is, akkor max egy órás művelet, itt mindíg az a kérdés, hogy a szerelő ráér e abban az órában, amikor meg kéne csinálni.
Néha szétakadok a gyári gépkönyvön is- faszé nem tudnak beírni egy ilyen méretet bele?
Nem mhmax írta épp egy két héttel ezelőtt itt valakinek? NA hátha benéz! :)
Szerintem a villa tuti ugyanaz a két szériához!
Valahol múltkor olvasgattam épp valahol mekkora kell bel- éjj de hol is?
Miért van minden webáruházban csak a 2003-ig gyártott ER5-ökhöz szimering?
Fisi! Tudsz méretet?
Légyszi!
A "fekete" minőségjelzőként való használatára nem reagálok.
28000-nél fogyott el a lánc.
Az korai?
A szerelő szerint jól bírta...
Stoppie? Egyszer akkorát stoppie-ztam, hogy még a műszerfal is leért....
Utána festettem le a tankot....
Szerintem nem egy túl nagy műtét- de inkább szerelő csinálja meg.
Az idő vasfoga? Vagy csak mert fekete?
Ki tudja? Neked a lánc is sokkal hamarabb elfogyott mint a nagy átlagnak!
Lehet túl vadul nyomod a stoppie- kat
Igazából azt sejtem, hogy szimeringcsere vár, csak azt kérdezném a tapasztaltabbaktól, hogy ez "nagyműtét"-nek számít, vagy gyorsan letudják?
Vasárnap mentem volna a haverokkal....
Illetve ötletek, hogy mitől lehet? Az idő vasfoga, vagy nagy lehet a baj?
Azonnali választ várok, címekkel, árakkal, ajánlatokkal!
Üdv!
Sajnálatos esemény történt:
Olajat ereszt a bal első teleszkópom . Pedig nem is mentem a géppel, tegnap kihoztam a garázsból, hogy kicsit leápoljam, erre látom, hogy a szimeringnél folyik az olaj .
Ötletek?
Segítség? Segítség!
Pénteken vittem volna műszakira!
Japu!

Te átlag mennyit mész a géppel egy évben? Én örülök ha a 6000 megvan-igaz volt ettől több meg sokkal kevesebb is...
Hali!

Az a moci 13éves,ha évi 3000et ment ami azt jelenti hogy a szomszédfalunál nemigazán ment messzebb akkor is 33000km,szerintem.De ettől még jó a gép,ha megkapta ami jár neki.
Mennyire egyszerű?

Az 1×1 matekfeladvány ahhoz képest!

Talán nem ennyire vészes, de már rég nem szabad óraállás alapján gépjárművet vásárolni!
Nagyon
Én megtehettem volna, ha akartam volna. De így maradt az 56 az órában
Sziasztok!

Szerintetek mennyire egyszerű visszapörgetni, vagy kicserélni egy 1998-as ER5 kilométer óráját. Találtam egy jónak tűnő mocit, de gyanis nekem a 19.000 km. Tapasztalatom csak kocsik terén van. Az F astrámba simán vissza lehet, mikor szét kellett szedni a műszerfalat kipróbáltam, és nagyon egyszerű volt, pedig informatikus vagyok :). Aztán úgy szétszedtem, hogy nem tudtam összerakni, és kellett bele vennem egy használtat, nos azon kb. 100.000-rel kevesebb volt :D, és simán be tudtam rakni a régi helyére. Ezért félek én. Köszönöm a válaszokat.
Ezek szerint nem túl jól jártál vele!
Nem lehet hogy rosszul kötötték be!?
Bár inkább az lehet hogy kezdett meghalni az Akku és a riasztó megadta a kegyelemdöfést neki!
Naaa jóóóó 45 papírért Sentinel 1100 Moto. Pageres távirányító, dőlésérzékelés, ütésérzékelés, mindkettő szenzor érzékenysége állítható távirányítóról. A távirányító megmondja milyen jellegű riasztás van. Ha megprbálod beinditani szintén jelez. Lehet néma riasztás is, így csak villog az index, illetve a kulcsod sipol mint a bolond. Hatótáv elvileg 800-1000m, nekem a panelba még el-el jön. Hotelban mélygarázsból első emeltre felment a jel. Nem mindenhova azért, de így is tuti! Az ülés alá rakték be az aksi fölé, és mire hozzáférnének, az ütésérzékelő miatt már szól a riasztó, és jöhet a "büntivas"! Na ennyi. Úgy tűnik jól jártam vele, aztán majd meglátjuk!
Na most ez mekkora szöveg már!
*Meselj hát!
Reggel beszerelték a riasztót. Jópofa kütyü. Ha érdekel vlkit mesélek róla, amúgy nem untatlak titeket jóéjt