Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szeva, megkérdeztem de sajnos nem tudok fuchs olajat.
http://nabla.elte.hu/~gaborg/t...

a kicsike megtrefalt aprilis 1 alkalmabol:)

megprobaltam meghuzni kicsit a kormanycsapagyat szorito anyat, ahhoz le kell venni a tankot, hogy a kormoskulcsal hozzaferjek, de a tank lehuzasa kozben, sikerult a csaprol lerantanom a tartalek uzemanyagcsovet, aztan gyorsan ledugoztam, amig keritettem a kollega irodajabol par ures uveget, hogy a benyat leengedjem, es vissza tudjam tenni a csapra a csovet :) nehany kep azert homalyos mert a kollega aki fenykepezett a rohogestol nem birta exponalas alatt mozdulatlanul tartani a fotoapparatot:D
Zimmedli, hogy van a lábad?!
a motor lánca azért mindig nálam van és a párom motorjával összekötjük, úgyhogy mindkét motort két darab lánc védi, plusz neki még van egy riasztója is, ami ráadásul elég érzékeny, ha valaki nagyon közel megy a motorhoz, már akkor kiad egy ciripelő hangot
szia!

sokan dícsérik a féktárcsazárat
nekem van egy elektoromosos ismerősöm, bár inkább kocsik riasztóival foglalkozik, de akad a "kuncsaftjai" között motor is, ő pld. egy mikrokapcsolót javasolt bele tenni, ami megnehezíti a lopást
ne csüggedj Zimmedli, ami késik, nem múlik:)
lesz Neked még nagy motorod
Miért- nem kéket vettem?
Nekem elébb volt bibbííííííííííííííí
Nem mondták a kawasakinál hogy nem vízzel kell locsolni?
Hát ez elég gyenge szöveg volt...
Nekem sem az volt a baj, hogy annyira megnyúlt volna.
Egyszerűen megszorult egy arasznyi darab, nem akartak a szemek egymásban mozogni, elfordulni. Mintha összerozsdált volna.
De jol elcsamcsogtok rajtam. Aztan meg megy a siras mikor meglatjatok napfenyben csillogni "Miert nem keket vettem, miert nem keket vettem... "
Mar baratkozunk, feltoltottem az akksijat, es ma eppen megy. Meglatjuk holnap...
Jolvanmaaar, majd rakok fel, de meg egy szusszanasnyi idom nem volt. Tudod a talalkozo is milyen nehezen jott ossze... Kinoznak

Amugy gyonyoruuuu
naná, jó az!
Nekem már mindegy, milyen színű, csak legyen.
A ronda pirosat ugyi
Tarts ki, jövő tavasszal megveszem!
No majd elválik- de bittu nagyon állította hogy jól van bekötve a cucc. Azóta nem jelzett hogy mi lett a dolog vége- új akkut akart venni tegnap még.
Fura, de nagyon sokszor hallottam már, hogy vmit elkúrtak a szervízben, és riasztó beépítése után állandóan lemerült.

Az is lehet, hogy az ilyen NASA-s riasztókat a Goldwing akkujához tervezik.
Hirdesd úgy, hogy plusz 40.000-ért kívánt színre!

Egyébként emlékszem, hogy anno én sem akartam pirosat, mert képen nem mutat jól. Aztán mikor élőben megláttam rá kellett jönnöm, hogy a piros is gyönyörű.
Aztán végül kéket vettem, de tudom hogy nagy volt a variálás.
Na, aki szinre vesz motort nem állapotra, az is megérdemli a mociját (használt motorra értem)Aki az elképzelése szerintit venne menjen szalonba
Hali!

Szerintem korai 28k-nál. Nekem 29120+ van benne és 4-esre van állítva.(így is vettem 24900+-el) Szóval még van 2 csík. Szerintem még egy jó 10-15k van a láncomban (remélem).
Há jó- de piros- ahogy Bittu mondaná!
Az a baj hogy nem engedi közel magához a motor- igaz ma reggel leszottyadt az akkuja- lehet azt szereli épp!