Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó az időpont, ha sietünk, akkor talán leérünk...jól fogunk kinézni, pláne én a fotelben, igazi szülőszék jellege van
de tényleg...akár az is lehetne
Feri!

Nektek póló?
Mhmaxéra meg kötözünk majd két 20 kilós súlyzó tárcsát- azt nem stréberkedik itt többet nekünk!
Így se segít sose a szegény fesszabosoknak- me csak két óra múlva szokott válaszolni- hogy mekkora köcsögök vagyunk!
megnéztem a gépet, nem néz ki rosszul, olyan szöcskés kinézetű
Mondtam én hogy típusjellegzetesség!
Helyes!
Fehér hatalom!
Hát igen, nekem mindig tartalékon van.
A 17 litert még nekem sem sikerült beletenni.
Taszáron voltam a vasútállomáson éppen!
Ezt a bedőlést az enyém is produkálja.
Még jó hogy eddig ezt nem fedeztem fel,hogy dől valamerre--majd irtam volna itt pánikolva egyből!
Bizony jobbikos--mint a gazdája!
Típusjellegzetesség amúgy!
Mondtam én!

Az legalább egy rendes magyar kawasaki!
Jobbikos!
Kipróbáltam! Az enyém jobbra billen....-de ez legyen a legnagyobb baja!
Felgyorsítasz kb. 70- re- ott elengeded teljesen a kormányt, míg le nem lassul kb. 30- ig eközbenmár érezned kell, hogy elhúzza magát valamelyik irányba- magától bedől a motor!
Én eddig mindegyiknél tapasztaltam amivel mentem!
Bebillent alacsony sebességnél?

Írdd le légyszíves pontosabban ezt a jelenséget, hogy ki tudjam próbálni az enyémen.
Eddig ahány Er- 5 -el mentem mindegyik bebillent alacsony sebességnél..
Örülj neki, hogy a tied ilyen
HIVATALOSAN 17-18 literes a tank, ebből 4 liter a tartalék!
Átlag 290- 320 km után kell nekem átrakni tartalékra...
Az az igazság, hogy sokat gondolkodtam rajta, hogy egyszer teljesen ki kéne fogyasztani, hogy tudjam hogy is állunk.
Nekem a maxom a 17 literes tankba majdnem 14 liter volt, de akkor már legalább 50km-t tartalékon mentem (nem mertem többet). Hasonló a helyzet a 16L-es tankkal is.
Én sem értem, hogy számolták ki a 16/17 litert, de a lényeg, hogy sztem mindenki hasonló tapasztalattal rendelkezik.
Kivéve Nico! Ő tartalékon használja. (remélem nem tévedtem, és Nico mondta ezt.)
Az enyém nem húz!
Ha valaki húzná a gázt simán tudnék ölbe tett kézzel motorozni.
Én nem a húzással próbálnám meg kideríteni, hogy tényleg egyenesen fut.
Egyébként nekem is úgy lenne logikus, hogy akkor a lánc oldali van előrébb, de ez nem biztos.
Én tolómércével szoktam nagyon pontosan beállítani (talán már túl pontosan is) legutóbb másfél órát matekoztam a hátsó keréken, hogy minden klappoljon, de megérte, mert jó lett.
Ha nincs otthon pontosz szerszámod, javaslom vidd el egy szakihoz. Sztem egy ezresért pikk-pakk beállítja.
Nektek hány liter a telitank, és mennyinek kéne lenni a tartaléknak? Mert ugyebár együtt 17 l. De nekem üresen csak 12 litert eszik meg. Létezik hogy 5 liter a tartalék? Vagy a tegnapi hideg időtől összeugrott a tank?
És aki hozza a tavalyi nyakbavalót, az diópáleszből is kóstolhat!
Bizony!
Ez így lesz!
Ok!
de előtte héten szólj rám és kell a póló méret is!
Mindegyik Er-5 húz amikor elengeded!
Típus jellegzetesség!
Hiába akarsz kihagyni pár fokozatot, én legyorsullak! Mégpedig a "megemelem a motorom egykézzel" versenyben!