Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na, legalább szép napod lesz!
Öcsééém

hogy korán reggel a Zimi szörös lábát kell nézzem
mára is megvan a horror
Azért köszi, hogy utánanéztél!
Íme, a keddi eltaknyolás következménye. Két fontos dolgot tanultam meg ebből az esetből: minden sötét foltnál vigyázni, és fel kell venni a térdvédőt városban is.
A felvétel ugyan ez, csak visszafelé.
jaja a csipkebogyos a kedvence szeresse a a C vitamintot:)
hegyalja fesztivalon a furmint megy bele, telen pedig az alaszka vodka
igen, ez a levetel, ezt a technikat haszanlom en is
a felvetelel a maceras:)

Reményhal...ez jó!
A Tiéd Piroska szörppel megy?
Ne csüggedj barátom!
Nemsokára úgy megleszünk becsülve fizetés ügyileg, h kiguríthatsz egy zsír gépet.
Legalábbis ebben reménykedünk.
Tudod a lepényhal megy elöl a reményhal + utoljára
Hát, elhiszem, hogy szomorú vagy egy kicsit. Tavaly ősszel nekem is nehéz volt nézni, ahogy az új tulaj elmegy az első, igazi, saját, ER5-ösömmel. Qrva anyagiak!
Pirivel elváltunk... (a kis piros, törött tankos).
Ma elvitték...
Nagyon szerettem, nagyon jó kis gép
További jó ER-5-özést mindenkinek!
Charex!

Nemsokára indulok verőfényes idő van!Ha gondolod Pécsen találkozunk!
Én nem tettem le a szemüveget inkább, nehogy lessen. Szóval:
1. sisak kicsatol
2. szemüveg le, jobb kézben megfog
3. sisak le
4. szemüveg vissza

Mivel ezt roppantul unom, ezért tervezem, hogy kipróbálom a kontakt lencsét. Egyszer volt 15 éve, de az allergiám miatt a szemem nem bírta. Azóta sokat fejlődött a dolog.
A másik, hogy a szülinapomra nemsokára meglepem magam egy jó nyitott sisakkal. A jelenlegi motorom stílusához és teljesítményéhez remekül megfelel és nem kell a szemüveggel szórakoznom.
Valószínű, hogy most nem lesz belőle semmi, mert a haver nem nagyon bízik az időjárásban. Ha megyek telón szólok!
Jó idő lesz holnap már legalább is az előre jelzés szerint- én ott leszek egy órát legalább mire leérek lesz kb 9- tehát ha odaérsz olyan 10- 11 felé lehet talizunk még- küldj egy smst a számomra elrakom azt holnap tudunk értekezni!
Én mennék, tervben is volt egy haverral Pécs környéke most hétvégére (oda-vissza olyan 550km). De1: Bizonytalan az időjárás. De2: Elég hamar el kéne indulnunk, hogy olyan korán összefussunk.
ja, ha mar a mesterfogasoknal tartunk meg a szemuvegnel. Mi a legjobb hely addig a szemuvegnek, amig sissakot le-fel veszem, mar lattam szemuvegtartos tanktyot, de meg nincs nekem:) belso zsebbe szoktam beakasztani addig a szarat, de az nem a legjobb, mert amig mozgatom a karom a kabat meg a zseb is mozog.
edzo?!?! elnezest kivanok 6 ev koli es egy kis onszorgalom:P meghat ez csapat sport:)
Holnap reggel indulok Pécsre meglátogatni kawazsolti kollégát!
Valaki esetleg akar társulni!? Kb. reggel fél8 felé indulok.
"Disz iz dö bigining in dö bjutiful frindcsip"
Végre egy szemüveges kolléga!
Ne is törődj a dologgal, előbb-utóbb megtanulod a mester fogásokat!
Zimi a TKB hőse lett! Csajok küldjetek neki puszikat a sebeire!
Ja-a kolléga irodájából.:)
Jó a duma ki az edződ!?
IHB buli volt legalább!?
Köszönöm jól. A bokám rendben, nem is fáj, viszont a térdemen lévő horzsolás nagyon genya. Beleragad a kötszer stb.
Majd csak begyógyul. Dolgozom, egész nap járok-kelek, lépcsőzök, autót vezetek. Pihentetve nincs, az biztos.