Esetleg én elhozzam futárpostával + elküldöm Neked Kecsóra?
Ah mégse jó ötlet a középfokú angol nyelvvizsgám is benyújtottam január elején azóta sem kaptam visszajelzést, h kapnék rá nyelvtudási pótlékot. Végülis csak 4 hónap telt el.
Inkább a Fisi minthogy eltünjön szőrén-szálán valahol a Bermuda háromszögben félúton Tompa és Kecskemét között.
Üdv!Hol láttál Nico?Próbáltam az új gumit, végre le tudtam cserélni, meg centírozva lett az eleje is mert megint úgy éreztem, hogy ráz.Mondom megyek pár kilométert, aztán egész Kaposvárig nem tudtam megfordulni.Elfelejtettem visszarakni a láncvédőt, még a rendszám is pöttyös lett frankón.Ha elengeded a kormányt és jobbra húz akkor a lánc felőli oldalon kell még húzni?Már nem tudtam kipróbálni mert jött a vihar.
nem megyek ezzel, nem biztonságos, nincs rajta öv
ok, végülis jó lenne, Zimmedlivel meg Papucsossal egyszer csak megérkeznénk Mágikához, de akkor most indulok
Hali!
Ma kora délután a 61-esen valaki egy ER5-tel robogott Dombóvár felől Kaposvár felé. Olyan szép fekete színű volt.
Közületek volt valaki? (Sagem?)
kicsit az ujjon levő felirat méretével bajban vok- így egységesen 2 cm magas lett és a miénk kb 6 cm hosszú
Krisztiéké meg szintén 2 cm magas és kb 8 cm hosszú- igazából lehetett volna nagyobb de nem akartam túl hivalkodóra csinálni
Ah mégse jó ötlet a középfokú angol nyelvvizsgám is benyújtottam január elején azóta sem kaptam visszajelzést, h kapnék rá nyelvtudási pótlékot. Végülis csak 4 hónap telt el.
Inkább a Fisi minthogy eltünjön szőrén-szálán valahol a Bermuda háromszögben félúton Tompa és Kecskemét között.
Fisikém úgy nézegettem az időjárás előrejelzést, h 16-tól lenne jobb idő akkor azon a héten valamelyik nap elmociznék Kalocsára.
OK?
Akkor mikor indulunk pontosan? Június 01?
van már vmi fejlemény? találtál már vmit?
ok, végülis jó lenne, Zimmedlivel meg Papucsossal egyszer csak megérkeznénk Mágikához, de akkor most indulok
Ma kora délután a 61-esen valaki egy ER5-tel robogott Dombóvár felől Kaposvár felé. Olyan szép fekete színű volt.
Közületek volt valaki? (Sagem?)
Találtam Neked egy jó járgányt amivel eljöhetsz Diszelbe!
Oké- akkor alles gut!
ezen már ne múljék.....majd lógni fog rajtam, mint tehénen a gatya
Elmenni nem tudok érte, de majd hozd magaddal Diszelbe!
Krisztiéké meg szintén 2 cm magas és kb 8 cm hosszú- igazából lehetett volna nagyobb de nem akartam túl hivalkodóra csinálni