Én is kormányzárral szoktam! Mondjuk szerintem ha valaki el akarja lopni akkor az akkor is ellopja ha bebetonozod a földbe! A sisakot meg viszem magammal....
Csak kíváncsiságból, ki milyen módon védi a kis kawát a tolvajok elől? (féktárcsa, u-lakat, lánc, riasztó, ...stb)
Most akarok beszerezni egy láncot, csak azzal meg az a baj, hogy nehéz cipelni.
Bukósisakot ki hol teszi le? Én viszem mindig magammal
szerintem ma már elég sok helyen vagy szinte mindenhol beszámítanak kocsit/motort, csak vidd....
azért én a helyedben megpróbálnám vagy próbáltad már Zimi-zümit meghírdetni?
azért még annyira előrelátó nem vagyok, egyenlőre még nagy lenne a 7 személyes kocsi, habár aztán ki tudja
egy cordobát vettünk, 3 éves és 62.000 km-rel, törésmentes, 3 emberrel is megnézettük, szép és kényelmes, nagyon örülök neki
Rendes vagy, köszi, tudom, hogy szinte ingyen odaadnád!
Sajnos csak álmodik a nyomor.
Meg mit csináljak a GN-nel, ha nem számítják be? Abban áll egy kis pénz, előbb el kellene adni.
Bár véleményem szerint városba nem kell jobb motor. A robogónál többre becsülöm. Ha meg tudom oldani anyagilag, akkor megtartom és mellé veszek egy nagyobbat.
Hirdetik ők is de nem számitanak be viszont hitelre odaadják.Amugy csak szivességből hirdetik(meg náluk néztem a versyst )Ha valakit érdekel megadják a telefonszámom és alkudozhatok vele én. A hitelt elintézik ők .Ha esetleg érdekel Neked odaadom ocson
Nekem a Miskolc -Bp távon már gémberedik a lábam... Lehet, hogy nem a méretem, bár annyira nagy nem vagyok (185cm).
A frissített üléssel biztos jobb...
Nagyon jó kis motor, nagyon szeretem. De váltanom kellett
Meg túl jó biznisz volt ahhoz, hogy otthagyjam.
A sisakot cipelje aki rá van szorulva-ha levágja a hülye úgysem tudja használni már! Nagyon ritka ha cipelem magammal!