Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már a motorra értem!
A sisakot cipelje aki rá van szorulva-ha levágja a hülye úgysem tudja használni már! Nagyon ritka ha cipelem magammal!
Mivel muszáj!:P
Ott található az ülés alatt a sisakzár-hát oda!
Ha el akarják úgy is ellopják-de ez itt egy kisváros-aki számít ismerjük!
Én is kormányzárral szoktam! Mondjuk szerintem ha valaki el akarja lopni akkor az akkor is ellopja ha bebetonozod a földbe! A sisakot meg viszem magammal....
Lazára veszitek, én mindig lezárom, ha ismert helyen van akkor is. Bukósisakot mivel zárod a motorhoz?
A bukot azt zárom a motorra-amúgy a gépet meg simán a kormányzárral-de itt Kalocsan a kricsmi előtt le se szoktuk zárni!
Üdv!

Csak kíváncsiságból, ki milyen módon védi a kis kawát a tolvajok elől? (féktárcsa, u-lakat, lánc, riasztó, ...stb)
Most akarok beszerezni egy láncot, csak azzal meg az a baj, hogy nehéz cipelni.

Bukósisakot ki hol teszi le? Én viszem mindig magammal
Idén nem, majd jövőre.
Most muszáj visszafognom magam motor témában.
szuper!
a francba!
Ámen!
nagyon kis előrelátó vagy
szerintem ma már elég sok helyen vagy szinte mindenhol beszámítanak kocsit/motort, csak vidd....
azért én a helyedben megpróbálnám vagy próbáltad már Zimi-zümit meghírdetni?
azért még annyira előrelátó nem vagyok, egyenlőre még nagy lenne a 7 személyes kocsi, habár aztán ki tudja
egy cordobát vettünk, 3 éves és 62.000 km-rel, törésmentes, 3 emberrel is megnézettük, szép és kényelmes, nagyon örülök neki
hát igen....sajnos ez keményen lovetta függő, de azért reméljük, hogy a 3. mágikára ismét egy er5-el jelensz meg
nemsokára dobok oda egy mélt
ez igaz, ennél jobb csapat nincs
Pedig már irtam az adásvételit
Rendes vagy, köszi, tudom, hogy szinte ingyen odaadnád!

Sajnos csak álmodik a nyomor.
Meg mit csináljak a GN-nel, ha nem számítják be? Abban áll egy kis pénz, előbb el kellene adni.
Bár véleményem szerint városba nem kell jobb motor. A robogónál többre becsülöm. Ha meg tudom oldani anyagilag, akkor megtartom és mellé veszek egy nagyobbat.
Hja, nem semmi! Köszi MhMax
Hirdetik ők is de nem számitanak be viszont hitelre odaadják.Amugy csak szivességből hirdetik(meg náluk néztem a versyst )Ha valakit érdekel megadják a telefonszámom és alkudozhatok vele én. A hitelt elintézik ők .Ha esetleg érdekel Neked odaadom ocson
Persze, mindent meg lehet oldani.
Én viszont csak jövőre tudok visszatérni a nagyobb köbcentire.
Azt nem mondom én sem hogy 150 km- nél többet elüldögélek rajta- akkor engem is összetör már nagyon! De hát le lehet szállni ugyé..
A tank javításának ára belealkudható a vételárba
Egy ülésátalakítással (meg talán egy másik kormánnyal) is belefér szerintem 400-ba...
Nekem a Miskolc -Bp távon már gémberedik a lábam... Lehet, hogy nem a méretem, bár annyira nagy nem vagyok (185cm).
A frissített üléssel biztos jobb...

Nagyon jó kis motor, nagyon szeretem. De váltanom kellett
Meg túl jó biznisz volt ahhoz, hogy otthagyjam.

Passzolnia kell a VTEC motoros Prelude-höz
Értem!

Van pár dolog amin vitatkoznék- de hát ugye ki- hogy érzi.
Én mondjuk ha elindulok igazából motorozni- túrázni a legkisebb táv a 200 km az Er- el!