Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tank
Jó az ára, bár az a tand sérülés esztétikaliag nem szép.
Én a módosítások miatt venném meg a fiatalabb évjáratot. Ültem Fisién, tényleg kényelmesebb az ülés is, a kormány is.
Megtaláltam, az enyém ugyanez az évjárat volt, csak kék.

Nézegetem az er5-öket, úgy látom, emelkednek az árak. Hiába, kezdődik a szezon.
Gadus, a tiédet a Kawasaki M3 hirdeti, igaz? Megismertem rajta a bőröndöket.
Megígértem az asszonynak, hogy az idén nem beszélek motor cseréről, pedig elgondolkodnék a tiéden, ha a GN-t beszámítanák. Meglenne az önrész, mert csak hitelre tudnám megvenni.
Szinte mindegyiken
Itt is, használtautón is, expresszen is. Ez az egyedüli 350-ért
Még tapasztalatom nincs az új géppel. Angliából vettem kicsit sérülten. Már majdnem kész, de most nincs pénz forg. helyezésre. Így 1-2 hétig még marad a Kawa. És jó lenne, ha hamar el is menne, mert válság van
Amikor vettem, akkor kezdőmotort kerestem. Arar tökéletes: kezes, fordulékony, könnyű. Meg akkor inkább ingázáshoz használtam (25km), Bp-en belül is sokat. Azóta változtak a dolgok, inkább hosszabb távokat teljesítek 200km körül. Arra meg ez kevés. Kényelmetlen 2 óra után, szélvédelem 0, autópályán sokat eszik (bár ritkán használom azon). Szóval ezek az okok.
Azt nem kérdezem miért váltottál- hisz nagyobb motor egyértelmű- de mi az ami neked hiányzott a Kawában? Erre lennék kíváncsi- és mik a tapasztalatok az új masinával?
Sly tesóm is ilyen elvetemült csirkeszárnyas- neki is ez a típus tetszene!
Melyik oldalon hirdeted?
Szia, milyen az autó? Remélem előre látó voltál (nem úgy mint én) és eleve 7 személyes egyterűt vettetek!
a nagy kedvencem: VFR 800 '03
Fuchs Silkolene Comp4 10W-40
Szintetikus észter bázisú motorolaj 4 ütemű motorok számára.

Köszi!
Nekem sajnos elég sok időmbe, és fáradtságomba telt, mire mindent összeszedtem a paripámhoz.
Igyekszem segíteni, ha tudok!
Alvázszám a vázon a villahidak között jobb oldalon, motorszám a blokkon asszem valahol a jobb oldalon
Mi lett az utód!?
Alvázszám a villanyakon- motorszám a blokk jobb oldalán a kuplung kar közelében találhatóasszem.
Ezért is bírom mhmaxot!

Annyi mindent újított a gépen már-hogy csípőből nyomja az alkatrész elérési útvonalakat!
szeva, írd már be hogy milyen olajat nézzek akkor neked
szia, igen, írj egy e-mail-t és megbeszéljük a részleteket. Egyébként tudok még fékkart, kuplungkart, akksit is normális áron, illetve autó alkatrészeket is (azokból több mindent).
üdv
Merre találom a motor alvázszámát és motorszámát?
hát...
beállíthatnám én is 15-re. De ha ennyi, akkor ennyi. Ellenben tök jó állapotban van és még így is ára alatt...
De jó lenne eladni, mert már itt a másik
http://www.nagyvas.hu/motorosb...

Elektromosság - irányjelző - specifikus index

121055 - 121058 a gyári ER-5 index. Szárhosszokat majd le kell mérni, és távtartót is kérni kell hozzá.
Mármint a motor.
Hát kiváncsi vagyok hogy el tudod-e adni ennyi km-rel.(nem azért mintha nem menne el jóval többet,de itt mindenki 10-20ezer km megy csak )Mindegy hogy 3éves vagy 23.
Az én vagyok
Kösz a tippet! Amugy meg Eleanor a megfejtés. De az én kicsi pónim is találó... majd gondolkozom rajta