Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pontosan, a bringaszallito suzuki utan jottem, ami satuzott az elotte manoverezo busz miatt, en a suzuki miatt en is ramarkoltam a fekre es jol tokonvertem magam a tankkal, es egybol megertettem hogy miert kellett modositani az er5 uleset 2000 utan:) enyem 98-as. Szerdan hoztam el azota kb 450 km-t mentem vele, lassan majd osszeszokunk. :)
Aha,emlékszem is rád.Szembe jöttél egy piros er-el.
Remek idonk volt ma kollega, bar kicsit szeles. Akkor orultem a talkozasnak bar ket-harom tizedmasodpercig tartott:)
De ,én
szia b_ricsi! be tudod még szerezni ezeket a dolgokat ilyen áron? érdekelne mindegyik!
Ki tudja milyen motorom lesz? Majd amire pénzem lesz, meg ami megéri.

Tegnap motoroztam 150 km-t, Dunaharasztira mentem egy haverhoz.
Zümi kiválóan teljesített kategórájában, amit azt jelenti, hogy főútvonalon tartós 80 km/h. Nem akart senki leszorítani.
Egyszer utólértem egy 70-75-el kavaró autóst: előzés elfelejtve!
Ez a nagy hátránya a kevés teljesítménynek, de ha az ember el tudja ezt fogadni, még élvezni is lehet a motorozást.
" My little pony" ?
Oké- de nekem inkább a vasárnapok a jók- és jó előre szólj mikor akarsz jönni. Index ügyben kawazsoltit kérdezd- illetve még a Louisnál is vannak az gyárihoz tökéletesen hasonlító utángyártott indexek.

Grat a géphez- majdnem olyan szép kék mint az enyém!:D
Megvan a kicsike! Ma voltunk, megnéztük, holnap aláírjuk a papírokat, holnaputánra pedig átíratva megkapom. És a neve pedig a "Tolvajtempó" Mustangjának a neve lett! Kiváncsi vagyok tudjátok-e ;)

Ezúton is köszönöm MhMax-nak, aki elkísért, és kiegészítette technikai tudásával az én "Húú de széép!" véleményemet :)

Fisi számíts rám... Az egyik szabad hétvégémen megyek le hozzád (már ha lesz olyan mostanában) és kikérdezlek, addig pedig összebeszélünk hogy mit kell vegyek-vigyek. A miniindexeket leakarom cserélni gyáriakra, abban segíthetnél.
Hello! Valaki nem jart kozuletek egy piros ER-5-tel Leanyfalun?
Akkor nem lesz Er5-öd már Zimi tesóm!?
Most láttam a hirdetések között egy 97-es er5-öt 56000km-rel Na ez legalább nem nagyon hazudik
Az f-is frankó csopi meg marha drága (De azért kéne)
Jó választás, láttam a tesztjét!

Nekem az ER6-F tetszik, vagy a VN 900 Classic!
Tudom, hogy két különböző stílus, de nem is tudok dönteni.
Versys(méretileg jobb )Csak el kéne adni a vasat mer különben kevis a piz
Most akkor Versys oder Er6?
Mi az hogy lealacsonyodhatna?!?

Inkább örül hogy velünk lehet! Ilyen jó banda nincs is több!
Nekem hatalmas dilemma lenne, hogy Versys, vagy ER-6.

Asszem én is a Versys-t választanám. Szép erdélyi tájakat biztos nem bírná az ER-6.

Azért, ha sikerül megvenned, még lealacsonyodhatnál néha közénk, hogy megtekintsük a kis világjárót.
Normálisan
Szerintem jol láttadTTudig gép mi?Lehet alkudni belóle (normálólisan))Mert meg lenne az utódja.Versys)
gadus@citromail,hu
Gadus, légyszi küldd el az emil címedet
Fisi, múlktor mondtam ,hogy kocsi ügyben nézzél légyszi szét, köszi a segítséget, a héten sikerült venni egy 4 kerekűt..remélem, hogy túl sok baj nem lesz vele
sziasztok srácok, ma voltam egy kis motoros elméleti továbbképzésen..mutattak balesetes képeket és mondtak sok-sok okos dógot
nem volt rossz és nem volt haszontalan
havonta terveznek egy-egy ilyet és mindig más-más téma lesz a porondon (új KRESZ szabályok stb.)