Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valaki esetleg?

http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=4086&sess
ion_id=JbkIKEOlgg.7124
Nekem is 3-as állásban van már évek óta.
Próbálgattam mindenfelé, aztán ez az állás tetszett meg.
Egyedül (84kg+ruházat) sem túl kemény, utassal meg pont jó.
"mert én tisztán szeretem a naked formát"

Japu!
Szívemből szóltál!
Motul Road Plus-om most fogyott el, bár lehet sokat fújtam rá, de nekem csapkodta. Most a Fuchs olajjal akcióban kapott sprayt fújtam rá tegnap. Már a fújásnál jobbnak tűnik és ez szerintem nem is teflonos.
Nem de nem is akarok!
Ha jót akarsz akkor Motul Road Ptfe Plus!Motorex Sport Vagy Valvoline!
A lényeg: teflonos legyen!
Az már beteg...nem elég, hogy fel van szegény szamár málházva, még húzza is neki, mint az állat!

W5-ös LIDL-ös lánckenősprayt használtál már?
Két személlyel barátom!
Két személlyel!
A gazda egy 60 körüli nyugdíjas jóember volt- és hátul még a felesége is jött!
Így is jött vele 160- al!
Nem semmi!
Semennyire nem puha- én 92 kiló vok (de fogyok azért is! )
Mióta megvan így megyek vele- még a képeimen látható túrafelszereléssel is!
Nekem nem puha dőt rohadt kemény így is!
Hiába aki 8 évig Mz- zett az minden rugót keménynek tart!
Szép látvány lehetett, menni is ment? Vagy csak ki volt állítva?
Idáig legrémísztőbb élményem egy Suzuki GS 500- al van- Kisújszállás- Motoros tali.
Hátul 3 (!9 42 literes (!) doboz rajta!
A motor valahol ezek alatt volt található!
1-es állásban van neked? Nem túl puha úgy? Rossz úton mennyire ráz?
Amúgy teljsen nem értem az embereket!
Megvesznek egy hótt csupasz motort- és utána kell rá sook naagy donoz- és lehetőleg egy akkora plexi ami egy Gold Wingen van!
Nagy a piac uraim- occók a motorok, ha nem tetszik ez akkor be kell nevezni minimum egy Deauville- re- és minden gond meg van oldva!
Eygetértek!

Ettől már csak a nagy plekó pizzásdoboz párosítás a nyerőbb!
Kész is a nagyméretű Vespa robogó!
Én is úgy használom ahogy Japu- de én még a legelső állításról nem állítottam el soha! Még nem is próbáltam- lehet már be is rozsdásodott?:D
Idén ha kész lesz az oldaldoboz- és sikerül benzintyúkot is találni- lehet rányomom a kettes állásra!
Tanktatyó- jó dolog- de elébb rakjatok alá folpackot!
Akkor megmarad a lakk is!
Én vittem faterom (95kg) nem egy álom lassan kanyarodni és megállni (én 65kg körül)

Nekem 3-as állásban van jelenleg, kézikönyv szerint egy átlagos(68kg) utassal 2-es állás az alap. Nekem rossz úton (békés és csongrád megyei szuper utak... ) nagyon pattog, főleg az utasnak rossz.
Elvileg a rossz úthoz lágy futómű kellene vagy éppen, hogy kemény?
Én is csak a platnit hordom hátul,dobozt csak ha nagyon szükséges.

A hátsó telót alap beállitáson használom,két személynél eggyet keményebbre állítok.De 70kg nál nehezebb utast még nem vittem.
Nekem pont hátulról tetszik (nem kell félreérteni ) a legjobban részleteiben ez a motor! Jól kiadja a tank formáját meg a műszerek stb...
Nah én meg pont a "pizzás" dobozt nem favorizálom, kb olyan, mint a plexi, rontja a kinézetet
Jaja Sokkal nagyobb a sebességérzet is, mert egyből arcba kapja az ember, nem lehet elbújni előle. (no meg így visszafogja a "száguldozási hajlamot" is ) Meg maga az, hogy látod a motor részeit

Más: Hátsó rugót ki milyen beállítással használja?
Én semmilyen szatyrot nem raknék a tankra,de a pizzás dobozt elviselem hátul ha szükséges.
Na ezért jó naked hogy a menetszelet is élvezni lehessen rajta.
Én is így vagyok ezzel a "tisztán szeretem a naked formát" Meg mondjuk egy tanktáska kb megoldja azt a funkciót, amit a plexi
Tanktáskával 150-ig engem nem zavar a szél,(mellkasról leveszi a terhelést) csak a fejem kap, de a bukó jól viseli, meg a nyakam is
Hali!

Azért adom el a plekót,mert én tisztán szeretem a naked formát.
A szelet 130ig jól fogta nekem..A magassága a lámpa felső szélétől mérve 35cm. Ár:11 guriga.
Jó reggelt!

Én olyan 2,6-ra fogom ma beállítani a hátsó gumit, mert sokat megyek utassal és 97,5 kg fölött így is 2,8bart ír Mondjuk utassal kb 120-130 között lehet valahol a terhelés

Más:
Próbálta valaki a LIDL-ös láncsrayt? Mától akciós, én nem merem kipróbálni, amíg nem hallok róla pár szót... W5-ös láncspray

gadus, láttam én is a gépet, jól néz ki ER6-ra cseréled le akkor?
Asszem láttam is a használtautó.hu-n... tied az oldaldobozos?