Akkor ha komolyan gondolod, összebeszélünk. Hívhatlak majd?
Megvan a kedvenc, de még választok mellé egy-kettőt, nehogy kiderüljön, hogy nem ő az igazi, aztán nincs tovább. Egy kedvencet már elvittek. Volt neki szép 3 doboza . Szeretném letudni ezt a projektet április végéig, mert már a melegebb februári napokban is nyugtatóra lett volna szükségem!
De piiiroosss Én meg kéket akarok Bár olvastam hogy jól tartod. Azért írhatnál róla, hátha elcsábulok! Ár, esetleg plusz felszerelés. Meg persze évjárat, futott km, ilyesmik.
Sziasztok fórumozók! Segítség kellene... Nemrég tettem le a jogsit, és azt hiszem elérkezett az ideje (mármint anyagilag ), hogy csatlakozzak a klubhoz. De szükségem lenne egy pár szakavatott szemre a vásárlásnál. Nincs véletlenül olyan vállalkozó szellemű köztetek, aki hajlandó lenne elkísérni egy-két talira, ahol kiválasztanánk a paripámat?
Jóóóó ideje olvaslak titeket, és látom, hogy sokszor nagyon segítőkészek vagytok idegenekkel is. Hát én nem is maradnék idegen (persze csak ha szívesen láttok), úgyhogy csak egy kis megelőlegezett baráti szívességet kérnék!
Ellenben ha ára van, még lehet hogy akkor is jobban megérné, minthogy belefussak valami versenygépnek használt lélektelen zombiba.
Előre is köszi
Megmondom a frankót, nem szívesen adnám kölcsön- mert egyrészt tényleg zsír új állapotú- jó tudom, hogy vigyázol rá- de nem szeretek ilyenbe belemenni.
Másrészt meg- Ziminek ígértem- harmadrészt meg, a múltkor Sly is elkérte, aztán már majdnem elporladt- mire visszakerült hozzám...
De ha erre jársz, és esetleg a srác is el tud jönni, levehetitek a pontos méreteket- öntőformát gyárthattok stb..
Azért, ha kölcsönadnád mintának, akkor az enyémmel együtt elvinném egy sráchoz, hátha tud nekünk csinálni pár ugyanilyet.
Ahogy látom 4-5 párat simán csinálhatna, ha occón megvan.
Még javítani is lehetne a konstrukción, mert az enyém például hátul a bilincs mentén el tudott fordulni, és így a cső megsértette a deklit. Mondjuk fel is áldozta magát érte.
Én is nagyon sajnáltam, mikor elkezdetem bontani...
Az az érzés, amikor fél órával ezelőtt még húztad a bajszát, most meg ki kell venned az első csavart, amit soha nem raksz vissza.
De így utólag nagyon is volt értelme. Felsorolni is nehéz hány gép ment tovább a segítségével.
Én is szemezek a bukócsővel, de pénz szűkében néhány ezresnél többet nem tudok rá szánni.
Ha valakié ilyen "kis költségvetésű", akkor lehet, vevő vagyok rá.
De nem erre hajtok, hanem a kékre
Köszönöm, akkor majd jelentkezem