Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja- degeccen születtem, ezt Zimmedli is tanúsíthatja!
Arany Zimi tesó!;)
Mit is mondhatnék erre a szíves invitálásra!?
Talán amit Csóksszondákó a South Parkban: "akkor vedd elő"
Jó-akkor addig tartom neked!
Az általad kicsinek nevezettből van nekem egy pár.
Csak még nem döntöttem el, hogy mennyire fölös.

Ha vissza tudom hergelni a sajátomat akkor eladó (ezt pár héten belül kiderítem).

A képen lévőről van szó.
Melyik oldali van neked fölösbe fisikém?
Nekem a bal oldali sérült!
Ha esetleg az, akkor jelentkeznék érte.

Van ismerősöm akinek van hajlítószerkezete. Annyian kerestek már ilyen bukócsövet, lehet, hogy gyártatok pár szettet.

gaborg: beszélek a sráccal, ha meg tudja csinálni, szólok, hogy mennyi lenne.
Vazze Fisi!
Már nem azért utál, mert nem vetted ki azonnal a gépedből a fesszabályzót, és raktad az övébe, hanem mert folyton zrikálod!
Ez még egyáltalán nem biztos, jövő tavasszal kiderül, milyen kínálat van a használt motor piacon.
Arany tesókám, csókold meg ott, ahol szelel!
MIEgy fél zsír új van nekem gyári-bár Ziminek ígértem-demivel nem akar már Er5öt ezért eladó baráti áron!
Fogadd meg a tanácsom legjobb a gyári!

Zimi!

Arany kis tesóm! Soha sem tudom kihagyni hogy ne ba..lak a pöcsköszörű miatt! Nézd el ezt nekem!
fisi es mhmax motorjan levot keresek elsosorban, amit masodiknak irtam, a biker-word.hu-n lattam az elsokent irt tipust a harmadik fajtat pedig moto24.de-n lattam.
sziasztok! Tudnatok ajanlani helyet, ahol bukocsovet tudnek venni er5-hoz. Milyen tipusu bukocsovet erdemes venni, lattam tobbfajtat, olyat amelyik eleg kicsi 3 ponton van rogzitve, olyat ami 3 ponton van rogzitve es jobban hatraivel a blokkhoz, meg olyat is amnek van a hengersor mogott egy atmeno darabja is. elore is koszi a valaszokat.
Jövőre nagyobbra cserélek, ez már fix.
Igen, kitoltam az udvarra a motort, mert ugye arról van szó ezen a fórumon, a többit már írtam...
Mi ebben olyan vicces kedves Fisi?
"A téli álomból ébresztés annyit jelentett, akksi beszerel, majd szívató, aztán 2. indításra elindult a gépezet K?-(ecske). "
Hát valami jó minőségűt vegyél bele- de igazából meg kell interjuvolni kawazsoltit- lévén kereskedő- hozzon gyárit- én attól jobbat nem láttam még!

Óóóóóó Zsóóóóóltiii hóóózz néküüünk gyári fagyállóóóóóót- című zenés mulatságunk ezennel elindult- az előadást megnyitom!
Azért B.- mert az elégedetlen kolléga is B. István néven regelt be- tehát mivel te is türelmetlen voltál megkaptad a B.(aszott) türelmetlen előtagot:D

Én is várom, hogy az öcsém hozzon nekem a szervizből egy kis maradék olajat, mert cirka 8,5 dl kell.

A téli álomból ébresztés annyit jelentett, akksi beszerel, majd szívató, aztán 2. indításra elindult a gépezet (ecske).
És ha már levettem a tankot, milyet rakjak bele?
Márka, minőség?
Vagy csak a -35 fokos kritériumra kell figyelni?

Amúgy ma megvolt az olajcsere, valóban a 3 liter elég volt! (Köszi Ricsi )
Még a fék van vissza, és mehet a szezon.
Az a "b" mit jelent?
Ajánlom, hogy "bájos; becses; b@.ott jó fej" vagy valami hasonló, mert különben nem kapsz halászlét Mágikánál!
Szerintem ha leveszed a vízpumpa fölötti vízcsövet az bőven elég! A Ott majdnem az összes kifolyik, nem attól az 1 decitől lesz régi a folyadék.
Bár onnan meg kis leleményességgel kiszívod slaggal oszt kész.
Szegény charex!

Bele tettük a bogarat a füledbe mi!?Á nem is jó az a kawa már-meg van romolva-add el kerti kapának!
Ide figyelj b.nicojunior!

Feleségül ne vegyelek!?
Lehetőleg még ma!
Na most akkor jampizhatnék hogy én bezzeg megmondtam-de igazából én sem tudtam!;)))
De én ugye megmondtam!:PPP
A vízpumpa alatt van egy csavar. Felöntése macerás, mert tankot le kell szedni, meg légteleníteni is fontos...
Nem szeretem megbontani a dolgokat, szóval hagyom majd nagy szervizre. Karbi szinkronnál és szelephézag ellenőrzésnél úgyis le kell venni a tankot...
Hali!
Nekem is cserélni kellene a hűtőfolyadékot, de hol kell leereszteni?!?!
Aztán még ma válaszolni!
Sőt! Valaki cserélje le nekem!