Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kawasaki Big Bang +36 23 886 908
véletlen beleraktam egy nullát...
Hogy ez mi a rákos f..om azt nem tudom de valami feket doboz- bocs nem vok szerelő- itt is van vmi repair:

http://youtu.be/YJ3ZkZaj2yQ
Általában elég sok "idegen" vetődik ide- sőt elárulom Neked egyszer még én is idegen voltam itt- és jéé- mégse általánosítottam az itt fórumozókra- mégis tudtam beszélgetni velük.
Sajna nem mindenki ekkora here mint pl. én hogy napi jelleggel itt tud lebnni és olvasgatni, meg baromkodni- szerintem lesz aki tud Neked segíteni- és szívesen várunk júniusban a 2.- ik Er5 talira is!
Hát dehogy nem!Ketten is válaszoltak mhmax és Fisi is.
Nem vagyunk zárt társaság Kedves István- csak sajnos nem nagyon tudunk ilyet szerezni Neked!
De mint látod- alant beillesztettem egy bontó számát is- meg kawazsoltira vártunk, de úgy látszik neki sincs ilyenje. Legvégső esetben hívd fel a Big Banget /+3620/388 69 08, remélem még ez a számuk*- és kérdezd meg mennyi egy új ára (gondolom horror).
Ettől függetlenül nem volt senki Veled semleges- bármennyire is Er5- özünk, nézd el nekünk ha nem tudtunk segíteni Neked az egyedi problémádban....

Azért még nem kell következtetéseket levonni- főleg nem a 2 hozzászólásod után...
Én kérek bocsánatot!
Sziasztok.Bocsi hogy zavartalak a problémámmal,de gondoltam hogy Er 5 tulajdonos-ként megtehetem.Nem kaptam semmi segítséget,úgy látom ti egy zárt körű társaság vagytok,és az idegenekkel nem igazán foglalkoztok.Többet nem zavarlak titeket,kívánok jó motorozást nektek.
István.
Hello Anyókám!

Kissé kínlódunk a pólóval- de végül is megvan már a terv- azon nem lesz rajta a tanya képe- de más cuccokra- egyenlőre titok rá akarom majd rakni.
Ha lesz valami fontos írok majd ne félj!
Szia Fisi Mester! Nem válaszoltál a mélemre... Van már tanyás képed, le tudtál szedni a fészbukról, vagy küldjek vhogy? Pussz, Máganyó
Köszönjük!
Bajai motorbontó- itt a számuk:

+3630/579 83 60
Neked is azt tudnám ajánlani, hogy keresd meg azt a hozzászólást, ahol 2 ER-5-öt bontanak...

Talán január környékén volt...
Hát az nem lesz túl egyszerű!

Jó pár oldallal visszább volt bontásra 2 db ER-5 próbáld visszakeresni.

Én anno 2 éve csak javítani/tatni tudtam az enyémet, mert égen földön nem találtam az újabbhoz valót.
Mondjuk azt nem írtad milyen évjárat.
sziasztok!
1 db Er5 hátsó teló kéne nekem segítségeteket előre is köszönöm!
Tamás
Anno nálatok csináltuk meg a 18000-es szervizt.
Éljen soká a Kawasaki!
Go Zsolti Go!
illetve 5713, bocs
szia, nézd meg az 5413-as hszt
Jól:)

reméljük ráharap a témára!?!:))
Sziasztok.Új vagyok még köztetek,egy pár sorral előbb írtam hogy szükségem lenne egy fesz. szabályzóra de sajnos nem jött semmi ötlet rá.Ha jól értem kawazsolti kereskedő?
Nincs felvétel nálad!?;)

Teljesen ellenék egy ilyen boltban-olajat,légszűrőt én is tudok cserélni!
Köszönöm szépen!
Ha nem lépek bezárok én is mind a többi 17 kereskedö!
Harcoljanak csak nyugodtan én foglakozom a saját üzletemmel!
Egy év alatt többet elértem mint velük 12 év alatt!
Postázom bárhová súly függö 1000-2000ft a + költség!
Én a Fuchs 10w-40 fullszint olaját ajánlom.Kissé visszább a linkjét is megtalálod! A többiek meg megírjak hogy jött be nekik-illetve milyen olaj még.
Értem!

Annak idején így volt a K-bikers is fújt is rájuk a DMC rendesen!
Mindig ment a harc köztük-mesélték mikor felmentem hozzájuk a kötelező szervizre!
Mennyiért postazol!?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ki milyen olajat ajánl az er5 be, 45.000 km van benne, 1997-es.
Válaszokat elúőre is köszönöm!

Üdv: Krisztián
Szia!

Azért nem láttál rajta mert lecsatlakoztiunk róluk!
Kawasaki eu-hoz kerültem élesben jön az alaktrész és a motor!
Azóta megy a bolt háll isten!
beütöd a Googléba kawasaki pécs és ott megtalálsz!

olajszűrő 2980ft lev 5500ft

Üdv:zsolt