Általában elég sok "idegen" vetődik ide- sőt elárulom Neked egyszer még én is idegen voltam itt- és jéé- mégse általánosítottam az itt fórumozókra- mégis tudtam beszélgetni velük.
Sajna nem mindenki ekkora here mint pl. én hogy napi jelleggel itt tud lebnni és olvasgatni, meg baromkodni- szerintem lesz aki tud Neked segíteni- és szívesen várunk júniusban a 2.- ik Er5 talira is!
Nem vagyunk zárt társaság Kedves István- csak sajnos nem nagyon tudunk ilyet szerezni Neked!
De mint látod- alant beillesztettem egy bontó számát is- meg kawazsoltira vártunk, de úgy látszik neki sincs ilyenje. Legvégső esetben hívd fel a Big Banget /+3620/388 69 08, remélem még ez a számuk*- és kérdezd meg mennyi egy új ára (gondolom horror).
Ettől függetlenül nem volt senki Veled semleges- bármennyire is Er5- özünk, nézd el nekünk ha nem tudtunk segíteni Neked az egyedi problémádban....
Azért még nem kell következtetéseket levonni- főleg nem a 2 hozzászólásod után...
Én kérek bocsánatot!
Sziasztok.Bocsi hogy zavartalak a problémámmal,de gondoltam hogy Er 5 tulajdonos-ként megtehetem.Nem kaptam semmi segítséget,úgy látom ti egy zárt körű társaság vagytok,és az idegenekkel nem igazán foglalkoztok.Többet nem zavarlak titeket,kívánok jó motorozást nektek.
István.
Kissé kínlódunk a pólóval- de végül is megvan már a terv- azon nem lesz rajta a tanya képe- de más cuccokra- egyenlőre titok rá akarom majd rakni.
Ha lesz valami fontos írok majd ne félj!
Sziasztok.Új vagyok még köztetek,egy pár sorral előbb írtam hogy szükségem lenne egy fesz. szabályzóra de sajnos nem jött semmi ötlet rá.Ha jól értem kawazsolti kereskedő?
Ha nem lépek bezárok én is mind a többi 17 kereskedö!
Harcoljanak csak nyugodtan én foglakozom a saját üzletemmel!
Egy év alatt többet elértem mint velük 12 év alatt!
Postázom bárhová súly függö 1000-2000ft a + költség!
Annak idején így volt a K-bikers is fújt is rájuk a DMC rendesen!
Mindig ment a harc köztük-mesélték mikor felmentem hozzájuk a kötelező szervizre!
Mennyiért postazol!?
Azért nem láttál rajta mert lecsatlakoztiunk róluk!
Kawasaki eu-hoz kerültem élesben jön az alaktrész és a motor!
Azóta megy a bolt háll isten!
beütöd a Googléba kawasaki pécs és ott megtalálsz!
véletlen beleraktam egy nullát...