Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!

Használ valaki Bluetooth headset-et bukósisak alatt? Nem tudtok valami kis méretűt?
kawazsolti!

Mi a rák van a pécsi kawa kereskedéssel? Éltek még? Múltkor mintha nem láttam volna a kereskedők közt a címeteket!
Ne adjátok fel!
Ja!
Gyári oil és air filter mennyibe fáj? És mennyiért postázol?

ne reklamálj, az orgazmus következménye ott van a pocakban!
Sziasztok.Nem tudnátok segíteni nekem egy feszültség szabályzó (SH 548 A-12)beszerzésében?Köszi előre is.
jól tettétek, hogy motoroztatok, már aki tehette.....
na nem baj, nem búsulok, remélem, hogy augusztus-szeptember környékén már én is nyeregben tudhatom magam...
állati jó idő volt szerencsére ma is, kimentünk az egyik barátunk telkére, a fiúk dógoztak, én pedig heverésztem a napon, aztán piknikeztünk....
de sajnos ez a program, csak egy negyed orgazmussal ért fel
ez nagyon jóóóó!
Zimi, a remény hal meg utoljára
Szia!

Van Yuasám polcon 14980ft. Adatlapomon elérsz!
Hali!
Látom rendben hazaértél, majd megkérem az asszonyt írja le a recipét. Ja egyébként az nem is süti volt csak úgy mondom, szalonna meg virsli volt benne.
Én is nyomtam ma egy laza 270km-ert:) Meglátogattam Kenot Kaposváron-utána átmentünk Sagemhez-kiettem a vagyonaból! Köszönöm még 1x a szíves vendéglátást!
Kéne a süti receptje!
Kalocsan a Gálék tudnak neked hozni Yuasat kb. 2 Hét alatt. Olyan 18e körül van az ára...
Alföldi gyerök vagyok, de nagyon szeretem a vizet és a hegyeket.
Ezért roppant mód élvezném, ha a Balaton közelében lakhatnék.

Ma előszedtem a soft choppert. Akksi bele, második indításra beindult, mint a kisangyal.
Irány a benzinkút, keréknyomás helyreállítása és mentem egy kört.
Gyerekek, ez felért egy fél orgazmussal!
Tegnap előtt voltam Szemesen.
Irány az északi part!
Az éppen Balatonudvari!
Célra tarts!

Hááát......
Ez sem volt rossz!
Mármint Kawasakim...
én csak 3 szót kérek a pólómra:

volt, nincs, lesz...

aki tehette...
Sziasztok!
Szerintetek az YTX14-BS tipusú akkumulátor jó lehet az ER5-be? 1,5cm-rel magasabb mint az YTX12-BS. Tud valaki Yuasa akkumulátort elfogadható áron? Tavaly ilyenkor kellett az eredetit cserélnem(5 éves volt) . Banner-re esett a választás, és tönkrement. Nem nagyon ajánlom ezek után, pedig állítólag európai gyártmány .
ÜDV -mi lenne az ára a gépsárkánynak.?
remélem, hogy aki tehette, az motorozott