Mi a rák van a pécsi kawa kereskedéssel? Éltek még? Múltkor mintha nem láttam volna a kereskedők közt a címeteket!
Ne adjátok fel!
Ja!
Gyári oil és air filter mennyibe fáj? És mennyiért postázol?
jól tettétek, hogy motoroztatok, már aki tehette.....
na nem baj, nem búsulok, remélem, hogy augusztus-szeptember környékén már én is nyeregben tudhatom magam...
állati jó idő volt szerencsére ma is, kimentünk az egyik barátunk telkére, a fiúk dógoztak, én pedig heverésztem a napon, aztán piknikeztünk....
de sajnos ez a program, csak egy negyed orgazmussal ért fel
Hali!
Látom rendben hazaértél, majd megkérem az asszonyt írja le a recipét. Ja egyébként az nem is süti volt csak úgy mondom, szalonna meg virsli volt benne.
Én is nyomtam ma egy laza 270km-ert:) Meglátogattam Kenot Kaposváron-utána átmentünk Sagemhez-kiettem a vagyonaból! Köszönöm még 1x a szíves vendéglátást!
Kéne a süti receptje!
Alföldi gyerök vagyok, de nagyon szeretem a vizet és a hegyeket.
Ezért roppant mód élvezném, ha a Balaton közelében lakhatnék.
Ma előszedtem a soft choppert. Akksi bele, második indításra beindult, mint a kisangyal.
Irány a benzinkút, keréknyomás helyreállítása és mentem egy kört.
Gyerekek, ez felért egy fél orgazmussal!
Sziasztok!
Szerintetek az YTX14-BS tipusú akkumulátor jó lehet az ER5-be? 1,5cm-rel magasabb mint az YTX12-BS. Tud valaki Yuasa akkumulátort elfogadható áron? Tavaly ilyenkor kellett az eredetit cserélnem(5 éves volt) . Banner-re esett a választás, és tönkrement. Nem nagyon ajánlom ezek után, pedig állítólag európai gyártmány .
Használ valaki Bluetooth headset-et bukósisak alatt? Nem tudtok valami kis méretűt?