osztom a pólós véleményem mhmax-al, hátul:tróger kawasakis banda, 1-1 ujján pedig a nicknév és kawasaki felirat, ebben benne van minden
amúgy Fisi tavalyi munkája (nyakbaakasztó)nekem is itt figyel a monitor mellett:)
De ugye a bünti csak akkor van, ha "beazonosítanak"?
Tehát, pl.: meg is állít, aztán mutatja a fotót, vagy utánad fordítja a gépet, és lekapja a rendszámot, ilyesmi?
Ha nekem mutogatnának egy 130-al elölről lefényképezett, fekete-kék ruhás mocist, biztos tagadnék mindent!
Persze, részemről oké!
Kint vagyok, épp garázst építek. Amúgy a 309702973-on jobban elérsz.
Írj Ricsinek, valszeg neki meg mindegy, mennyit ad fel postán.
((meg kéne dumálni a sógornőmet(Pesten melózik), vegye át az anyagot))
Szerdától meló!
Szia Nico !
Próbáltalak hívni de ki voltál kapcsolva, nekem is kellene ilyen olaj szűrővel.Én eddig is Repsolt használtam csak a félszintetikust.Ha még itt dolgozol akkor tudnánk találkozni és feleznénk a postát ha rendelsz nekem is.
motorosokat szemből le tudják fotózni a kékek? mert ugye csak hátul van rendszám... :)
nem azért kérdezem, mert találkoztam traffival, csak úgy eszembe jutott...
Ja, így érezném, csak a Repsolt a többi hozzávalóval megrendelem a Nagyvas-tól, aFuchs-ot meg attól az olajostól.
Így viszont rájön plusz egy postaköltség. Akkor már nem 700,- a különbség.
Na akkor ez sem olcsóbb-100db-ra vonatkozik!
majd megcsináljuk mi!
Akinek kell az majd küldje el csekken az árát és a megjegyezés rovatba írja be a méretet-és a nicknevet,darabszámot stb.
Kapkodni nem kell csak ha lesz terv-akkor!
Előbb csinálunk egy próba darabot,és ha tetszik akkor csinálunk annak aki kér!
Szerintem felejtős!
1. Mert szerintem ez a kereskedő vagy cég vagy mifene külföldit hoz be, és szerintem a km óra állása se igaz. Többen linkeltek ugyanezen a helyen lefényképezett motort. Nekem gyanus...
2. Régi! ER5-ből 2000 utáni, de inkább 2004 utánit keress. Hasznaltauto.hu-n vannak 500k környékén 2004-2006-osak, azokat nézd inkább. Sok apró előnyös hibajavítás és módosítás volt 2000 után a motoron (hátsó rugóstak, ülés is másabb...)
A blokkja egyébként kinyírhatatlan. Egy kicsit zajos (kawa ), de ezért szeretjük!
amúgy Fisi tavalyi munkája (nyakbaakasztó)nekem is itt figyel a monitor mellett:)