Szerintetek ez korrekt ar ezert a motorert? http://www.motor.hu/partner/al...
ennyi km-errel milyen szervizeken kellett atesnie, vezermulancot kb mennyi km-rnel szokas cserelni, primer lanccal szokott-e gond lenni?
Megnyugtatlak, hogy a tavalyi kis nyakbaakasztót féltve őrzöm az íróasztalom fölötti szekrényem ajtaján. Így ha meló közben már csak sóhajtozni, meg felfelé nézelődni van erőm, mindíg eszembe jut, hogy van miért küzdeni!
Én legelőször póló hallatán arra gondoltam, hogy a póló elejére azt az emblémát nyomtassuk rá, amit tavaly a nyakbaakasztóra nyomtattál (a sasos). Hátuljára mehetne, hogy Tróger Kawasakis Banda, ez a három szó egymás alá a kawasaki szó embémával kiírva. Egyik újján a nicknév, másik újján, hogy ER-5.
Ja... szolgálatra jelentkezem, ha segíteni kell vmit!
Ez annak idején a fórumomon- az oldalamon már felmerült- mármint a klubosodás- de nem lett jó vége....
Az ötletet azonban tároltam majd figyelembe veszem!
Ez egyszerű szerintem,.Lehet félkör alakban is ,középre meg valami grafikakép.Fel lehet írni előre,hátra.Az egyik ujj részre és elöre a kis Kawasaki felirat.De lehetne ez felvarró,vagy vasalható kivitelü matrica is akár.
Megmondom őszintén bajban vagyok a póló ötlettel.
Valaki mondjon már nekem egy épkézláb ötletet a Tróger Kawasakis Banda névre?
Nézem a itt a motoros klubok- baráti társaságok szebbnél szebb logóit- de azoknak legalább normális nevük van amire lehet tervezni valamit.
De erre?
Szóval ötleteket várok!
én péntekig vagyok délelőttös. :) szombaton megyek esküvőre, vasárnap 1 körül érek haza, nekem is a délután lenne jó. felírtam a számodat az adatlapodról, majd előtte rádcsörgök, hogy ráérsz-e.
Valami elérhetőséget megadhatnál hogy egyeztetni tudjunk.
Pénteken szabadnapom van,szombat,vasárnap du fél4től érek rá,mert délelőttös vagyok.4re ki jöhetsz vagy én is mehetek.15perc az út.
Valamikor - ha nem probléma neked - elmennék feléd motorral, ránézhetnél 1-2 dologra, mert valószínűleg sokkal jobban értesz hozzá mint én. A legfontosabb az a láncfeszesség... szerintem laza a cucc, de nem tudom megítélni. Meg megnézhetnéd a motort és meghallgatnám a tanácsaidat, ötleteidet. Vasárnap ha jó idő lesz, tervezek egy kicsit kanyarogni.
Helló!Mint irtam er5 ben /is / gondolkodom a keresés fázisában vagyok.Találtam is egy /mind megvan amit hivtam?/jó árban lévő új gumi stb szimpi.Egy dologot kérdeznék azt mondja a tulaj hogy az olaj beöntőnél olaj gőz jelenik meg ,tömitést is cserélt .
Ez kartergáz lenne? Vagy gyakori tünet?Kissé furcsálom..
Köszi aki válaszol !
Szerintetek ez korrekt ar ezert a motorert?
http://www.motor.hu/partner/al...
ennyi km-errel milyen szervizeken kellett atesnie, vezermulancot kb mennyi km-rnel szokas cserelni, primer lanccal szokott-e gond lenni?
a valaszaitokat elore is koszonom!